Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Denzitometrie v těhotenství

Gynekologie jana 22.11.2014

Dobrý den, jsem těhotná- v začátku a obsluhuji přístroj k vyš. kostí, pouze vsak 1 den v týdnu, běžně jsem v prostoru, kde probíhá vyšetření a není třeba nějaké ochrany vč dozimetru. Je v těhotenství potřeba ochrany či převedení na jinou práci? Moc děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance

Dobrý den. Tuto otázku musíte konzultovat se svým zaměstnavatelem, který má jistě zpracovány vlastní metodické pokyny. Též má určitě přesně kategorizovány jednotlivé prostory z hlediska míry rizika a to i v případě gravidní ženy.

Související dotazy

Denzitometrie
Dobrý den, je mně 78 let. Za posledních 7let jsem...
Osteologické vyšetření
Dobrý den, ráda bych věděla jaké náběry mně čekají,...
Spontánní zlomeniny žeber
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, můj příbuzný...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Bolest
Dobrý den, moje dcera po (DMO 34 let) byla jsem v září...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dentální hygiena u dítěte

Dobrý den , mám dotaz. Moje dcera ( 8 let ) má zubní kámen vzadu na zubech a...

Dentální hygiena v těhotenství

Dobrý den, byla jsem na dentální hygieně a následující týden jsem zjistila,...

Dentální mini implantáty

Nechala jsem si zavést 4 miniimplantáty, jelikož byly potíže, 3 byly vyjmuty...

Dentální obtíže

Dobrý den mám sjongrenuv syndr . a již rok mě vytéka ze 6 zubu v levo při zmáčknutí...

Dentální problémy

Dobrý den, mam dotaz ohledně zubů. Všiml jsem si že se stávají spíše průhlednými...

Dentice

Dobrý den. Od té doby co mi rostou dole v boku poslední zuby tak se mi na pravé...

Denzinometre

Dobrý den chtěla bych se zeptat jesti vyštření scintgrafie /nukleární medicína/...

Denzinometrie

Dobrý den,kdo může doporučit denzinometrické vyšetření, a mám na něj jako žena...

Denzitometrie

Dobrý den, mohla by jste mi vysvětlit Denzitometrické vyšetření viz příloha.Jestli...

Denzitometrie

Dobrý den, je mně 78 let. Za posledních 7let jsem byl 4 x na densitometrii,naposledy...

Deodoranty

Dobry den, chci se zeptat na pouzivani tuhych a sprejovych deodorantu. Kvuli...

Deodoranty a Driclor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda li při používaní dricloru, můžu během dne...

Deodoranty a rakovina

Dobrý den, píše se, že deodoranty které mají ve složení "Aluminum Zirconium"...

Deoprese a nechuť na sex

Dobrý den paní doktorko, už druhý rok se léčím Zoloftem, který perfektně funguje,...

Deoxymykoin

Dobrý den mám dotaz je možné že po práškách deoxymykoin které mám kvůli klíštěti...

Deoxymykoin / Doxyhexal

Dobry mal by som poslednu otazky bol som u urologa a bral som deoximykoin znova...

Deoxymykoin a fotosenzitivita

Do příštího nedělního rána budu brát na boreliozu - Deoxymykoin, celkem 14dnů...

Deperese

Dobry den,mam dotaz před 4.roky jsem porodila po porodu v cervenci me začali...

Depersonalizace

Dobrý den, už 3roky mám problémy s agorafobii, bojim se jezdit daleko od domu....

Depersonalizace

Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu ohledně mé 15ti leté dcery. Popisuje...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hypotermie


Záchvaty bolesti žaludku a zad

Dobrý den, prosím o radu. Můj táta prodělal velice těžký žlučníkový záchvat,...

Nález na ultrazvuku břicha

Už mě asi zdejší lékaři zahluší a já se vám omlouvám, ale mé předchozí dotazy...

Bolest hlavy


Boule na dásni

Dobrý den. Trápí mě už docela dlouho na dásni boule, z které vytékal hnis. Byla...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Bušení srdce po alkoholu


Bolest podbříšku a pálení při močení


Více jak třitýdenní bolest boule pod kolenem na holenní kosti

Dobrý den, měl bych prosím na Vás dotaz. Před lety se mi na holenní kosti...

Nález na Rtg

Nález: rtg spondylolisteza L 4/5 Obj: senzor. zánik L3, L5, S1 bil., Motor....

Sy karpálního tunelu


Hodnoty anti TG a TPO zvýšené

Dobrý den, již před 2lety jsem byla vyšetřena na TSH - zvýšený asi o jednotku,...

Zalézající varlata do břicha

Dobry den Pane doktore.Mam takovy problemek a to snad dokonce uz od narozeni.Prakticky...

Necitlivost palce nohy


Kavernom v hlavě

Dobrý den, vážená paní doktorko. Jsem tři týdny po operaci hlavy, tzv. Kavernom. Kavernom...

Alergie na Augmentin?

Dobrý den, 3 dny po dobrání Augentinu 1g jsem se celá osypala. Nejvíce červených...

Výsledek Mep a Sep

Dobrý den, jsem po operaci páteře C6/7 a Th 9/10, před 6 a 4 léty. delší dobu...

Bušení srdce


Může se jednat o něco vážného?

Dobrý den.Potřeboval bych poradit,jestli se může jednat o něco vážného.Přikládám...

Tupí tlak pod pravou lopatkou

Dobrý den, měla bych na vás dotaz. Před třemi týdny jsem měla chřipku. která...

Reklama
Zavřít