Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Detralex a komorové extrasystoly

Mia M. 21.6.2016 redakce uLékaře

Mohl by Detralex způsobit komorové extrasystoly - levé komory, palpitaci, nepravidelnost srdeční? Po vysazení Detralexu -1 rok - potíže téměř zmizely (subj), Nyní asi 5 dnů opět užívám Detralex a palpitace-nepravidelnost - se zase ozývají....nemá lék vliv stěny aorty, tepen..na činnost srdce? Obávám se ho užívat. Děkuji , Mia

Odpovídá:

MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

Dobrý den Detralex je pomerně bezpečný lék, lze jej dokonce užívat i v průběhu těhotenství. O tom, že by způsoboval extrasystoly nejsou známé údaje S pozdravem

Související dotazy

Extrasystoly
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda mohou extrasystoly...
Extrasystoly
Extrasystoly. Dobrý večer. Po letech se mi vrátily...
Extrasystoly
Dobry den, mam dotaz na extrasystoly. Mam obdobi, kdy...
Komorové extrasystoly, jak se jich zbavit
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz, již dva roky...
Komorové extrasystoly
Dobry den, omlouvam se ze pisi bez diakritiky, pisu...
Extrasystoly
Dobry den chcem sa informovat ohladom preskakovania...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Detralex

Dobrý den, beru léky Detralex na cévy. Chtěla bych se jen zeptat, jestli...

Detralex

Dobry den, obraciam sa na Vas s prosbou o radu ohladom uzivania lieku Detralex...

Detralex

Dobrý den je mi 24 let,před několika dny jsem krvácela z konečníku, na chirurgii...

Detralex

Dobrý den,leta beru Detralex mohu ho nahradit Mobivenox micro.Detralex se bude...

Detralex

Dobrý den, ráda bych se zeptala na kombinaci léků a vitamínů. Je mi 23 let....

Detralex - Zvýšené hrazení

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli existuje možnost zvýšeného hrazení...

Detralex a adipex

Dobrý den, moje lékařka mi předepsala Adipex Retard (BMI 39). Ráno užiju Euthyrox...

Detralex a dlouhý let

Dobrý den. Dnes zahajuji užívání léku Detralex - problém s hemoroidy. Za týden...

Detralex a Ibalgin

Dobrý den, chci se zeptat, zda mohu současně užívat Detralex i Ibalgin 400....

Detralex a jeho varianty

Mám brát na říly Detralex,ale v příbalovém letáku je uvedeno,že mezi možné nežádoucí...

Detralex a opoždění menstruace

Dobrý den, může užívání Detralexu opozdit menstruaci? Lék užívám asi 14 dní....

Detralex a TK

Dobrý den, jsem hypertonik a zajímalo by mne, zda Detralex má vliv na TK. Často...

Detralex po operaci křečovych žil

Jsem po operaci křečových žil. Dodoužívala jsem Detralex. Nevím, v jakých intervalech...

Detralex v první třetině těhotenství

Dobrý den paní doktorko, jsem nyní v devátém týdnu těhotenství a beru Detralex...

Detralex v prvním trimestu těhotenství

Dobrý den, mám dotaz na užívání léku Detralex v těhotenství, jsem v 9 týdnu...

Detralex v těhotenství

Dobrý den pane doktore, mám dotaz na užívání léku Detralex v těhotenství, před...

Detralex ve 34tt

Dobry den Uz tretim dnem mi vyleza hemeroid a nejak nechce zmizet,naopak se...

Dětská cukrovka

Dobrý den, chci se zeptat, mám 3 letou dceru,zdá se mi, že často cítím z jejích...

Dětská endokrinologie

Dobrý den, třináctiletému synovi byla před rokem a půl zjištěna lehce zvýšená...

Dětská endokrinologie

Dobrý večer, prosím o radu ohlédně mé tříleté dcery. Odeslána dětskou lékařkou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svědivé fleky na pokožce

Dobrý den, před několika dny se mi udělaly "pupínky" na stehnáh a...

Úzkost, svírání na hrudi, strach, iracionální pocity


Křupání zápěstí


Bakerova cysta


Zápach z úst jako po alkoholu


Bolest konečníku, endometrióza


Rektovaginální píštěl


Návrat žluči do žaludku


Atarax


Bolest břicha


MUDr. Aleš Prokopenko

Gynekologicko porodnická praxe



Vasocardin


Rýžový odvar


Infekce po zlomenině klíční kosti


Velmi silná menstruace


ITP, Prednison


Kvasinková infekce pochvy


MUDr. Jaroslav Jírový

Stomatologická ordinace

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×