Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Diabetes insipidus a tehotensky test

Gynekologie petr 21.7.2014

Dobrý večer paní doktorko,
Muže Mít vliv ziznivka na výsledek těhotenskeho testu-falesne negativní ,ktery by se dělal 30dni po oplodnujici soulozi?
Děkuji pěkně,
Petr

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, milý pane Petře, test může být falešně negativní, protože moč je hodně naředěná, pokud je zpoždění menstruace více než týden a test je negativní, je vhodnější těhotenský test z krve. S pozdravem

Související dotazy

Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od 8.1 do 13.1 sem...
Negativní těhotenský test
Dobrý den, Včera jsem si dělala těhotenský test sedmý...
Pozitivní těhotenský test a ultrazvuk
Dobrý den prosím o vysvětlení těhotenský test ukázal...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Diabetes a výživa

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je mi 38 a byl jsem na oGTT kvůli zvýšení hladiny...

Diabetes cukrovka

Dobrý den, mojí mamce (60 let), asi před 5 lety zjistili vyšší hladinu cukru...

Diabetes I. typu

Dobrý večer, Dcera prodělala střevní chřipku po ní já a teď jí dostal manžel.Je...

Diabetes I.typu

Dobrý den, už nějakou dobu jsme se svým přítelem.Má diabetes I.typu,a občas...

Diabetes II.

Dobry den, manzel ma diabetes typ II. Uziva Metformin 500 rano i vecer. ma...

Diabetes II. typu

Aký je rozdiel okrem ceny lieku Siofor 850 mg 120 tb a Metformin - ratiopharm...

Diabetes II.typu

Čo to znamená pri diabete II. st. pri niekedy sucho v ústach, cukor klesne...

Diabetes II.typu

Dobry den. Dnes som bola na vysetreni u diabetologa. Na lacno som nala cukor...

DIABETES INSIPIDUS

Dobrý den, v týdnu jsem si objevila na zapesti zarudlou skvrnu. Vypadáto jak...

Diabetes insipidus

Dobrý den jsem v 22tt a mám podezření na toto onemocnění mohu se zeptat jeli...

Diabetes melitus 1. typu v dětství

Dobrý den. Jsem diabetička 1. typu. Mám dceru (3 roky), které se dělaly protilátky...

Diabetes mellitus

Dobrý den.Chodila jsem na infuze na bolest a zánět v zadech.Poté mi byla zjištěna...

Diabetes mellitus

Mám dotaz, s diabetem se léčím několik let. Ovšem díky vysokým hodnotám při...

Diabetes mellitus

Dobrý den, jsem diabetik picham si inzulin spozvolnym ucinkem vzdy jednou...

Diabetes mellitus - kontrola

Dobrý den, před půl rokem mi byl zjištěn prediabetes a na kontrolu mám jít 19....

Diabetes mellitus - noční hyperglykémie

Dobrý den, mám dotaz, co může způsobit noční hyperglykémie, poslední jídlo většinou...

Diabetes mellitus 1. typu

Dobrý den. Mám diabetes mellitus 1. typu od 20ti let, nyní již 11tým rokem....

Diabetes mellitus 1. typu

Dotaz pro onkologa. Jsem diabetička 1. typu již více než 10 let s častými hypoglykemiemi....

Diabetes mellitus 1.typu a jeho komplikace, stav po chřipce

Dobrý den, mám dotaz ohledně zdravotního stavu otce. Je po amputaci obou...

Diabetes mellitus 2. typu

dobry den . jsem 45 pani s diabetes 2. chci se zepta. co delat kdyz cukr skace....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zalehlé ucho a praskání v něm při rýmě

Dobrý den, Měl bych dotaz. Asi před 14dny jsem se lečil s pasovym oparem...

Bolest na pravé straně hrudníku

Křečovitá bolest na pravé straně hrudníku ve výšce bradavky. Projede a odezní....

Horní dyspeptický syndrom

Mám jistý problém a nejsem si jist zda jít k lékaři a jestli je to vážný nebo...

Voda na plicích

Dobrý den paní doktorko babička má 92 let nyní je hospitalizována v nemocnici...

Bolest levého prsa

Dobrý den, prosím o radu. Už cca 3 měsíce mě trápí bolest levého prsa a hůře...

Penicilin a kyselé potraviny


Bolesti pod žebry, v zádech a nevolnost

Dobrý den, před týdnem mě začalo strašně bolet uprostřed hrudníku, bolest vystřelovala...

Žáha

Dobrý den. Před léty cca 10-20let spíš od té doby mi když jsem snědl kyselé...

Vnitřní postranní vaz

Dobrý den chci se zeptat na to jestli se postranní vaz sám shojí na 100%.? Já...

Vystavení pracovní neschopnosti

partnerce dnes praktický lékař odmítl vydat potvrzení o pracovní neschopnosti...

Slabost a bolest hlavy

Dobry den, mam zeleny zákal , prave ucho hluche,leve s naslouchatkem,diabetes...

Ekzém rukou

Dobrý den, tento týden se mi na prstech rukou udělali tyto suché a praskající...

Brnění a pálení rukou a nohou

Dobrý den, před týdnem jsem měla nepříjemné pocity v pravé ruce, hlavně předklotí...

Výrůstky na penisu

Dobrý den, prosím o radu (podobných dotazů jsem zde našel více, ale rád bych...

Nárůst váhy po hormonální antikoncepci

Dobrý den, Beru HA Yadine. Teď 6. dnem. Je to má 5. HA, kterou jsem vyzkoušela. Svojí...

Čepy na mandlích

Dobrý den, občas se mi tvoří cepy na mandlich. Tak si je vatovou tyčinkou vytlačím...

Elicea 10mg.

Prosím o radu, dostala jsem předepsané AD ELICEA 10mg. Vůbec nemám s takovými...

Bolest klíční kosti


Nimesil

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda má někdo lepší informace o léku Nimesil....

Naražená záda


Reklama