Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Diatebes

Vnitřní lékařství Veronika . 4.2.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, v poslední době mě trápí zvýšená chuť na sladké, také mám problém s výšeným obsahem tekutin,který za den příjmu (nesutále mám pocit sucha v ústech), křeče hlavně v dolních končetinách a jaká koliv rána se mi špatně hojí. Mohlo by se jednat o příznaky diabetu?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,milá Veroniko-chuť na sladké není typickým příznakem diabetu,a naopak-"cukrovka" není trestem za konzumaci sladkostí.Ve Vašem případě ale jistě je důvod k návštěvě lékaře a k provedení základního fysikálního a laboratorního vyšetření.Podle výsledku pak dostanete jistě informace,které Vám pomohou k nalezení nové rovnováhy a zbaví Vás obav z chronické nemoci.Dlouho tedy s návštěvou lékaře neváhejte.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Diastaze

prosim jsem po dvou operacich pupecni kyly a lekar mi diagnostikoval diastazi...

Diastáze přímých břišních svalů a pupeční kýla

Dobrý den. Byla jsem na chirurgii, jelikož jsem si myslela,že mám pupeční kýlu....

Diastolická dysfunkce srdce

Dobrý den, byla jsem na echu srdce.Ve zprávě stálo porucha diastol.fce LK -...

Diastolická funkce

Dobrý den, prosím Vás, mohla by jste mi objasnit termín z vyšetření ECHA? Diastolická...

Diastolicka porucha .

Dobrý den, chtela bysom vediet preco vznika diastolicka porucha a ako sa liecit?...

Diastolický a systolický tlak

Dobry den, chtěl bych se zeptat, jestli je v srdečních komorách denní tlaková...

Diastolický Tlak

Dobrý den, zajímalo by mě jak je možné že my dialostický tlak vyletěl na 101...

Diastolický tlak

Dobrý den, mám v poslední době diastolický tlak 80-100. Cystolický celkem v...

Diastolický tlak 90-95

Dobrý den Chtěla bych opravit svůj dotaz, ve kterém jsem se ptala co dělat...

Diatáza břišních svalů

Dobrý den, Mám možnost operace diastázy břišních svalů. Prosím o sdělení možných...

Diazepam

Dobrý den, chci se zeptat, byl mi předepsán Apaurin 10ml injekčně že ho mám...

Diazepam

Dobrý den muzu se zeptat je Diazepam na predpis

Diazepam

Dobrý den, dá se nějakým způsobem po delší době po podání zjistit zda byl dítěti...

Diazepam

Dobrý den, je možné si vzít před odběrem krve/kvůli strachu/ lék Diazepam 5...

Diazepam

Prosím a dal by se ten diazepam užít i jako PREVENCI proti záchvatu? Nejsem...

Diazepam

A myslíte že by mi mohl lékař napsat místo neurolu diazepam? Jde mi o to který...

Diazepam a dítě

Dobrý den, mám na vás otázku. Poletíme s dcerou (2roky) letadlem, ale bohužel...

Diazepam a hemangiom

Dobrý den,mám dotaz ohledně diazepamu nebo podobných uklidnujících léku.Mám...

Diazepam u dítěte

Dobrý den, mám tříletého syna u kterého se občas projeví menší zadrhávání řeči....

Diazepam u dítěte - odvykání

Dobrý den, dcera 3,5 let, 16 KG bere již 7. měsíc 3 x denně 1/2 diazepamu 5mg....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×