Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Diferenciál bílých krvinek

Onkologie Marie . 25.11.2010

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by se leukémie projevila v běžném krevním obraze nebo, zda se projeví pouze v tom diferenciálu. Mívám velmi často angíny,a proto mi lékařka nyní dělá podrobnější testy a já mám strach, zda by se mohla projevit leukémie. Chodím ale pravidelně asi každý měsíc na odběry krve kvůli trombofilii, bylo by to kdyžtak vidět už i tam? Navíc jsem 3 měsíce po porodu, tak mi krev brali často. Velmi se bojím, prosím tedy o informace. Děkuji moc.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Už v běžném krevním obraze se při leukémii vyskytuje leukocytosa, v diferenciálním rozpočtu jsou pak vyjádřeny počty jednotlivých podskupin bílých krvinek.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dieta v těhotenství

Dobrý den,prosím o pomoc.Jsem ve 31.tt těhotenství a za celou tu dobu jsem nabrala...

Dieta-alergia

Dobry den,mam syna 2 roky a 9 mesiacov a pred mesiacom sa osypal,mal skaredy...

Dieta, hubnutí

Dobry den chtěla bych zhubnout pár kilo.chtěla jsem se zeptat zda je k večeři...

Dieta, spálení na slunci

Dobrý den, minulé léto jsem držel dietu, kdy jsem jedl pouze rýži,těstoviny...

Dietářka s jojo efektem

Dobrý den, jsem věčná dietářka s jojo efektem, je mi 37 let a před 3/4 rokem...

Dietní opatření po operaci slepého střeva

Dobrý den, manžel je po operaci slepého střeva klasickým řezem - laproskopie...

Dietolodická rada

Hezký den. Po zjištění- dárek k šedesátinám cha cha , že mám cukr 5,9 a tlak...

Diety

Dobrý den, musím držet žaludeční a diabetickou dietu. Vím zhruba co jíst a co...

Diety a poškození srdce

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,zdali je možné častými dietami poškodit srdce?mam...

Diferenciál

Dobrý den,byl my vyšetřen Diferenciál ve zkratkach MOA: ESEA: BSEA: NE: LY:...

Diferenciál krevního obrazu

Dobrý den, mám dotaz, minulý týden jsem byla na odběrech - v krevním obraze...

Diferencialni diagnosa

Dobry den, chtel bych se zeptat, jak lze rozlisit dermatofibrom od condyloma...

Diferenciální diagnostika bolestí v levém podbříšku

Dobrý den, dva měsíce mě bolí v levém podbřišku.Praktický lékař mi provedl kompletní...

Diferenciální diagnostika bolestí v podbříšku

Dobry den, jiz uz mesic me pobila prave bricho boli to jen chvilema. Trpim na...

DIFFERINE gel

Dobrý deň! Už 7 rokov trpím na rosaceu, mám za sebou veľa laserových ošetrení,...

Differine krém - těhotenství

Dobrý den, kožní lékařka mi na akné předepsala Differine krém. Bohužel mi nebyla...

Differine krém a těhotenství

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se Vás zeptat, jak dlouho před plánovaným...

Differine na den

Dobry den, chtela bych se zeptat kdyz mi byl predepsan na pigmentove skvrny...

DIFLUCAN

Dobrý den, jak často mohu užívat diflucan? Trpím už asi dva roky poševní mykozou,...

Diflucan a další léky-mají vliv na imunologické vyšetření?

Dobrý den, chtěla bych se zepat,zda má cenu začít užívat diflucan 150mg k prevenci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět močového měchýře


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Velikost uzlin


Motání hlavy, bolest hlavy


Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Zduření na krku u štítné žlázy


Krvácení při orgasmu


Zanet mandli


Hnisavá ložiska v krku


Pigmentové skvrny a Solárium


Petechie?


Problém


Lékypřed operací


Zdravá strava a odpočinek léčí. I rakovinu prsu


Odchlíplá dáseň po extrakci zubu


Krční pateř a zavrať


Pásový opar


Opary


PhDr. Ludmila Weinholdová

Klinická psychologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×