Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Dlouhodobé užívání antikoncepce

Antikoncepce jana 12.9.2008

Dobrý den. Užívám hormonální antikoncepci více jak 10 let. Četla jsem o možných rizicích především rakoviny prsu, křečových žil, krevních sraženin. Mám sedavé zaměstnání, a proto je toto riziko u mě vyšší.Prosím o radu, jaká jiná antikoncepce je vhodná.Bohužel prezervativ snáší partner snáší.Ještě jsem neměla děti.Měla bych antikoncepci vysadit?Děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Antikoncepce skutečně tato rizika s sebou nese, ale pokud nekouříte a nemáte v rodinné ani oso...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Dlouhodobé užívání antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je při užívání...
Dlouhodobé užívání antikoncepce
Dobry den, Přibližně 12let užívam antikoncepci nepřetržitě...
Dlouhodobé užívání antikoncepce (10 let)
Dobrý den, paní doktorko, již 10 let bez přestávky...
Dlouhodobé úžívání antikoncepce, vliv antikoncepce na pleť
Dobrý den, je mi 22 let a už 7 let užívám antikoncepci....
Dlouhodobé užívání antikoncepce
Dobrý den. Již asi sedm let užívám stejnou třífázovou...
Krvácení při užívání antikoncepce
Dobry den, je mi 17 let, a beru antikoncepci Ebelya...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dlouhodobě ucpaný nos

Dobrý den, před 4 týdny mě začalo mírně bolet v krku a spustila se mi silná...

Dlouhodobě ucpaný nos

Dobrý den, už asi 2 roky mám v kuse rýmu (silně ucpaný nos) a nepomáhá mi na...

Dlouhodobé účinky aspirinu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda má aspirin nějaké negativní učinky na...

Dlouhodobé úporné bolesti hlavy.Bolesti krční a bederní páteře.

Dobrý den, prosím o vysvětlení nálezu z MGR. Navštěvoval jsem středisko "proti...

Dlouhodobe uzivani antikoncepce a v deloznim hrdle polyp

Dobry vecer, prosim vas cekam na vysledky z cytologie,mam polyp v del.hrdle...

Dlouhodobé užívání

Dobrý den, je mi 21 let a užívám HA už 3 roky, moje matka má problémy s křečovými...

Dlouhodobé užívání antibiotik

Dobrý den, již několik let trpím opakovanými záněty močových cest. Mám za sebou...

Dlouhodobé užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je při užívání antikoncepce (z hlediska...

Dlouhodobé užívání antikoncepce

Dobrý den! Téměř 10měsíců jsem bez přestávky na menses užívala antikoncepci...

Dlouhodobé užívání antikoncepce

Dobry den, Přibližně 12let užívam antikoncepci nepřetržitě ,pouze s jednou...

Dlouhodobé užívání antikoncepce

Dobrý den. Již asi sedm let užívám stejnou třífázovou antikoncepci (Triregol)....

Dlouhodobé užívání antikoncepce (10 let)

Dobrý den, paní doktorko, již 10 let bez přestávky užívám hormonální antikoncepci...

Dlouhodobé úžívání antikoncepce, vliv antikoncepce na pleť

Dobrý den, je mi 22 let a už 7 let užívám antikoncepci. Za tu dobu jsem musela...

Dlouhodobé užívání HA

Chtěla jsem se zeptat, zda škodí pauza třeba tří měsíců při dlouhodobém užívání...

Dlouhodobé užívání hylaku

Dobrý den,chci se touto cestou zeptat zda mohu dlouhodobě užívat Hylak forte...

Dlouhodobé užívání ibalginu

Dobrý den, chci se zeptat, na piksle od ibalginu jsem se dočetl, že je možné...

Dlouhodobé užívání Kinedrylu

Dobry den, chtěla jsem se zeptat na důsledky dlouhodobého užívání kinedrylu....

Dlouhodobé užívání Lamictalu

Vážený pane doktore, již desátý rok užívám Lamictal 100-0-100 na idiopatickou...

Dlouhodobé užívání léku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co může způsobovat dlouhodobé užívání přípravku...

Dlouhodobé užívání léků

V roce 2005 mě byly prokázány gastroskopickým vyšetřením žaludeční vředy. Od...