Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dobry den

Janko . 31.10.2013 redakce uLékaře

pani doktorka je nejak nebezpecny nalez na mandliach . streptoc. anginosus sp? je dovod na paniku,moze ma to nejak zdravotne ohrozit? mam chronicku tonzitilitidu,ale zatial mi nechceli vybrat mandle.som znepokojeny a bojim sa co by mi to mohlo sposobit, dakujem za odpoved. pekny den...crp zatial v norme

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážený pane Janko, Streptococcus anginosus patří mezi streptokoky sérologické skupiny C. Je významným původcem zejména hnisavých infekcí - abscesů vznikajících na různých místech těla (včetně dutiny ústní, jater a sleziny) a endokarditid. Doporučuji Vám domluvit se na příslušné antibiotické léčbě se specialistou-infektologem. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Dna
Dobrý večer, manžel je měsíc po laparoskopické operaci...
DNA
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý...
DNA testy
Dobrý den mám dotaz ohledně testu DNA jak se přesně...
Dobry den
Dobry den, okolo bradavky se mi objevily jemne kapičky...
Dobry den
dobry den pan doktor, mozu lieky ako frontin, zolpidem,pripadne...
Dobry den
Dobry den, nekolik dni jsem byla nemocna a jenom jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dobré odpoledne,

Je mi 49let a již delši dobu mám větší počet stolit,hlavně ráno ale i někdy...

Dobre ráno .můj problém tkví v tom ze při masturbaci moji divky sem ji v pochvě našel kondom SME tak ne opatrní stydí s

Dobre ráno .můj problém tkví v tom ze při masturbaci moji divky sem ji v pochvě...

Dobré vitamíny?

Dobrý den, můj manžel si přes Internet koupil vitamíny pro lepší sex s názvem...

Dobri den prajem .

Ako sest rocnu ma operovali na mocovi mechur. ( Plastika ) Rozsirovanie mocovej...

Dobrotivost

Dobrý den , chci se zeptat jestli mám nějakou nemoc , nebo jak se ta nemoc jmenuje...

Dobrovolná obřízka

Dobrý den, dnes jsem byl u doktora na urologii se domluvit na odstranění...

Dobry

a ta pletora moze suvisiet aj s alkoholom, alebo s tym ze som silny alergik...

Dobry de, mohla bych se z...

Dobry de, mohla bych se zde dozvedet, jake mam podstoupit vysetreni na roztrousenou...

Dobrý dem, mám stálého pa...

dobrý dem, mám stálého partnera přes 3,5 roku a sex me přestal bavit,nebo spíš...

Dobry den

Dobry den, okolo bradavky se mi objevily jemne kapičky krve. Muze to neco znamenat?...

Dobry den

JÁTRA V OBLOUKU , PARENCHYM HOMOGENNÍ, ZVÝŠENÁ ECHOSTRUKTURA, BEZ DILATACE IH...

Dobry den

Dobrý den už jsem vám psala jsem po operaci cysty v rektovaginalni ale když...

Dobrý den

Dobrý den, níže zasílám posudek z RTG. Osa C páteře správná s kyfotizací středního...

Dobrý den

Dobrý den Mam již od pátku virózu a brala jsem dost ibalginu také jsem hodně...

Dobrý den

dobrý den, mám problémy ze zády ,krční páteř a kříž je mi 32 a zřejmě následky...

Dobry den

mam druhy den bolesti v hrudniku tlaceni a jde mi to do zad nemuze to byt priznak...

Dobry den

mam druhy den bolesti v hrudniku tlaceni a jde mi to do zad nemuze to byt priznak...

Dobrý deň

Dobrý deň potreboval by som pomoc. Už asi pol rok mám zväčšenú mandlu. Začalo...

Dobrý den

Včera jsem se vyspala s mím klukem. Po tom co se to stalo mi řekl, že neměl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×