Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Dobry den

Sex Janko 2.11.2013

dobry den pan doktor, mozu lieky ako frontin, zolpidem,pripadne diazepam,,,alebo carvedigamma ovplyvnovat sexualny zivot?moze to mat vply na erekciu, alebo celkovo na stratu chuti do sexu? ak by to nahodou tak bolo,nemusi to byt pravidlo,vsak? dakujem za odpoved pekny den

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Téměř jistě mají jistý negativní vliv libido a erekce vždy.

Související dotazy

DNA
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý...
Dna
Dobrý večer, manžel je měsíc po laparoskopické operaci...
Dobry den
Dobry den, okolo bradavky se mi objevily jemne kapičky...
Dobry den
Dobry den, nekolik dni jsem byla nemocna a jenom jsem...
DNA testy
Dobrý den mám dotaz ohledně testu DNA jak se přesně...
Dobry den
dobry den pan doktor, chcel by som sa spytat ci moze...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dobry den

pani doktorka je nejak nebezpecny nalez na mandliach . streptoc. anginosus sp?...

Dobry den

Dobrý den mam takovy dotaz v neděli v 20 00 jsem si brala posledni antibiotika...

Dobrý den

Dobrý den, na na špičce penisu se mi vytvořil útvar přibližně O.5 cm široký...

Dobrý den

Chtěl bych se Vás zeptat jak zaměnit zoloft za tritico AC, beru 75 mg zoloftu...

Dobry den

mam prosbu na rengenu mam nalez panevni kruch lechce asemetrický. hraniční až...

Dobrý den

Dobrý den, mám menší problém nechala jsem si doma antikoncepci a odjela jsem...

Dobrý den

Dobrý den. Když si nahmatám levé varle, tak pod ním mám jakýsi váček, ze kterého...

Dobry den

dobry den pan doktor... jedneho dna som si nasiel v moci krv a krvne zrazeniny...

Dobry den

Dobry den .chtel bich Se zeptat.jemi 22let a vazim 118kilo.le cim se vysokim...

Dobry den

Dobry den, nekolik dni jsem byla nemocna a jenom jsem lezela psk najednou me...

Dobrý den

Vážená Pani doktorka, prosím Vás o posúdenie krvných výsledkov, WBC4,81,...

Dobrý den

Dobrý den chci se zeptat.Už skoro týden mám bolesti u pupku na levé straně a...

Dobrý den

Dobrý den mám neustále svedení pod kulemi toto svedení trvá už delší dobu občas...

Dobry den

dobry den pane doktore chtěla bych vědět co znamena osteochondroza plotenky...

Dobrý den

Dobrý den, chtěl bych se dotázat na špičce se mi udělala prostě řečeno skvrna...

Dobry den

dobry den pane doktore chtěla bych vědět co znamena mr ls pateře. vyšetření...

Dobry den

Dobrý den mam takovy problem který trvá už dlouho asi zhruba 6 až 7 měsicu mám...

Dobry den

Dobrý den mám takový problem udělali se mi pupinky na rukou trochu i na nohou...

Dobrý den

Som zo Slovenska tak dufam ze sa pochopime spravne. Moj problem sa zacal asi...

Dobrý den

Dobry den porad mam problemy se strevy kruceni,nepravidelna stolice.rano jdu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tinnitus a antidepresiva


Jak dlouho mohu mít v zubu umrtvovací vložku?

Dobrý den, zajímalo by mě jak dlouho mohu mít v zubu umrtvovací vložku? Slyšel...

Bílý hrudkovitý výtok

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou. Trpím opakovaně na výtok- nejčastěji...

PH a brusinky

Pane doktore, měl bych 2 preventivní dotazy. 1)jak se nechá snížit (udržet...

Křeče po operaci L5/S1

Dobrý den, je mi 40let a v lednu 2013 mi byla akutně operována plotýnka L5/S1,...

Fibromyalgie a citalopram

Dobrý den, prosím o informaci, zda jako součást léčby fibromyalgie je vhodné...

Karanténa

Dobrý den, prosím Vás ráda bych se zeptala na přesný postup karantény v případě...

Cukání svalů, napětí ve svalech

Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně svých neurologických problémů. Asi...

Únava, velké břicho, přibírání, otoky

Dobrý den, je mi 28 let, procházím poslední dva roky výrazným stresovým obdobím...

Bolest v oblasti trojúhelníku

Dobrý den, již delší dobu cca 3 týdny mě trápí bolest v oblasti trojúhelníku....

Bělení intimních partií

dobrý den, lze v domácích podmínkách vybělit malé stydké pysky. Pravidelně si...

Plastika LCA

Dobrý den, dne 28.1 mi byla provedena plastika předního křížového vazu LCA....

Hlen ve stolici, krev ve stolici

Dobrý den již týden mě trápí hlen ve stolici a malinko krve. Mám strach aby...

Betalactoglobulin a kofein

Dobrý den, četla jsem tento názor: Betalactoglobulin nacházející se v kravském...

Vysvětlení nálezu na bederní páteři

Dobrý den, prosím o vysvětlení nálezu a zda jde edém vyléčit. Mám B lymfocyty...

Prdění vagíny

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je prdění vagíny normální nebo dá se to nák...

Tlak/Bolest na hrudi

Dobrý den, vím, že v poradně mnoho lidí žádalo o radu, kdy bylo v předmětu dotazu...

Chci se zeptat zda mohu použit na zarostlý nehet Fucidin mast?

Dobrý den. Jsem 5-6 tt těhotná. Chci se zeptat zda mohu použit na zarostlý nehet...

Vřídek


Popis RTG

Dobrý den,prosím o vysvětlení -dle rtg.závěr-známky osteochondrosyL4/5,deformující...

Reklama