Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dobrý den, jsem alergik, ...

Alergie Pavlína . 9.6.2008 redakce uLékaře

Dobrý den, jsem alergik, od podzimu chodím na injekce na alergii. Injekce obsahující pylový alergen se aplikují co tři měsíce. Můžou injekce nějak ohrozit případné těhotenstvía je lepší vakcíny v těhotenství vynechat? Nemůže nějak uškodit aplikovaná vakcína, pokud bych po aplikaci další měsíc přišla do jiného stavu? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, hyposenzibilizační léčba není riziková pro plod z povahy svého složení, tj. jako taková plod neohrozí. Proto se ani nemusí přerušovat podávání vakcíny, pokud pacientka otěhotní. Nicméně vždy se pokračování v léčbě zvažuje z hlediska možného anafylaktického šoku (celková alergická rekace). Váš alergolog proto při případném těhotesntví jistě zváží nutnost pokračování léčby z tohoto hlediska.

Související dotazy

Dobrý den, jsem alergik a ...
Dobrý den, jsem alergik a ekzematik, poslední roky...
Dna
Dobrý večer, manžel je měsíc po laparoskopické operaci...
DNA
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý...
DNA testy
Dobrý den mám dotaz ohledně testu DNA jak se přesně...
Posílení pánevního dna
Dobrý den, četla jsem v rubrice zdraví jednoho magazínu...
Dobrý den, mám velkou pro...
Dobrý den, mám velkou prosbu, syn (6 let) je alergik...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dobrý den, již druhý rok ...

Dobrý den, již druhý rok beru HA Yasminelle. Menstruaci jsem měla vždy pravidlenou...

Dobrý den, již jednou jse...

Dobrý den, již jednou jsem se na Vás obrátila a prosila o radu, týkající se...

Dobrý den, již několik l...

Dobrý den, již několik let mám problém s červenou kůží na nose a kolem něj....

Dobrý den, již několik le...

Dobrý den, již několik let mě trápí hrubá, rozpraskaná kůže na patách. Pedikůru...

Dobrý den, již před víke...

Dobrý den, již před víkendem jsem začala pociťovat svědění atd. typické příznaky...

Dobrý den, již přibližně ...

Dobrý den, již přibližně měsíc mám píchání a bolení v pravém podbřišku, ze začátku...

Dobrý den, již třetí týde...

Dobrý den, již třetí týden se léčím s depresí, ráno a večer užívám 1tbl Velaxinu,...

Dobrý den, jsem 3 měsíce ...

Dobrý den, jsem 3 měsíce po klasické operaci varixů v CA, 2 měs. jsem nosila...

Dobrý den, jsem 3 měsíce ...

Dobrý den, jsem 3 měsíce po porodu, mám podváhu a stále hubnu. Mám BMI 16,3...

Dobrý den, jsem alergik a ...

Dobrý den, jsem alergik a ekzematik, poslední roky se mi alergie zlepšuje a...

Dobrý den, jsem ještě pan...

dobrý den, jsem ještě pana a potřebovala bych navštívit gynekologa, a mám z...

Dobrý den, jsem matkou 1...

Dobrý den, jsem matkou 14denní plně kojené holčičky. Můj dotaz se týká jejího...

Dobrý den, jsem momentáln...

Dobrý den, jsem momentálně ve 33 tt (porod 20.5.2008). Praktické lékařce se...

Dobrý den, jsem nyní ve 3...

Dobrý den, jsem nyní ve 31.týdnu těhotenství. Před 14 dny jsem si našla přisátá...

Dobrý den, jsem po steril...

Dobrý den, jsem po sterilizaci, podvázání vaječníků, ale dozvěděla jsem se...

Dobrý den, jsem v 10tt a ...

Dobrý den, jsem v 10tt a ve 4tt jsem byla se svým 2letým synem na rendgenu nosu,...

Dobrý den, jsem v 7 týdnu...

Dobrý den, jsem v 7 týdnu těhotenství a před třemi dny jsem si vytáhla přisáté...

Dobrý den, jsem ve 33 tt...

Dobrý den, jsem ve 33 tt a už od listopadu lońského roku bojuji s neustálými...

Dobry den, jsem ve 33tt a...

Dobry den, jsem ve 33tt a udelal se mi klasicky opar na rtu. Muzete mi prosim...

Dobrý den, jsem ve 35 tt...

Dobrý den, jsem ve 35 tt a po celou dobu těhotenství mám hodně oslabenou imunitu....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×