Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Dotaz

Psychika Petr 17.7.2009

Dobry večer.
Trpím OCD již 3 roky beru leky asentru...
Mam dotaz bral jsem davku 150mg,tu snižil postupně na 50mg.
Pote jsem to vysadil uplně na asi na 10dnu..... Jelikož sem pocitoval navrat potíži začal jsem opět uživat lek spět ale začal jsem
rovnou na davce 100mg..... Muže mi to nějak ubližit ???? Je to ale už dva měsice spětně.....
Jelikoš mi neni dobře ted beru tyden150mg...mam uzkosti a navrat uzkostnych myšlenek. Lekaře mam sveho,ale neví že jsem
to zkusil vysadit.
Proto se ptam vas,děkuji za odpověd ......

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
rozhodně bych doporučoval ihned kontaktovat ošetřujícího lékaře a oznámit mu vysazení léků. Samovolné vysazování a opětovné nasazovaní léků totiž může mít velmi neblahý vliv na vaše zdraví.
Hezký den.

Související dotazy

Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Alergie na léky a potraviny
Je to hloupé se na to ptát v lékařské poradně. Jsem...
Tysabrin nebo Gilenya
Dobrý den, sestra měla za dva roky s RS 5 atak, nyní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dotaz

Dobrý deň, mám na Vás otázku.Po odstránení nechtov, ktoré som si nechala spraviť...

Dotaz

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, je možné udělat gyn. vyšetření, když mám menstruaci? Mám...

Dotaz

Dobry den, uz pres tyden me trapi bolesti bricha (predevsim v noci a pred vyprazdnenim),...

Dotaz

Dobrý den chtěl bych se zeptat asi týden zpět se mi začala loupat kůže na žaludu...

Dotaz

Dobrý den, již několik let mám problém se zapáchajícím pocením v oblasti konečníku,...

Dotaz

Chci se zeptat,je vhodné při roztroušené skleroze držet měsíc pouze proteinovou...

Dotaz

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně problémů s průjmem po antibiotické...

Dotaz

Dobrý den, na začátku července jsem si při pádu z výšky cca 2 metrů způsobil...

Dotaz

Dobrý den prosím o radu asi rok mám problém s oteklými víčky i když denně užívám...

Dotaz

Dobry večer Přitel se do me vyejakuoval 19,20,26, a 1.ledna 20 jsem mela plodne...

Dotaz

Dobrý den, chci se Vás zeptat, jíž pár dnů se mi špatně polyká, v ústech...

Dotaz

Dobrý den, v pátek 11.8. večer od 19.30 - 21:00 jsem byla laparoskopicky operována...

Dotaz

Dobry den, od ledna 2017 me trapi zazivaci obtize, nevolnost, ranni prujmy....

Dotaz

Dobry den, obracim se na vas s prosbou o pomoc. Zhruba pred dvema mesici se...

Dotaz

Dobrý den už 9 den mám bolesti levého spánku možná nad spánkem. Stále na stejném...

Dotaz

Dobrý den.Můj otec si dlouhý čas stěžuje na bolesti zad.Byl zaslán na RTG a...

Dotaz

Dcera byla již na mikrobiologickém vyšetření i na cytologii a výsledky byly...

Dotaz

Dobrý den chtěl bych se zeptat asi týden zpět se mi začala loupat kůže na žaludu...

Dotaz

Dobrý den,chtěl bych se zeptat co to je a jaká léčba u mých diagnoz.Mám Ventrolisteza...

Dotaz

Dobrý den, chci se zeptat, zda slabost dolních končetin je ataku sama o sobě...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce

Dobrý den, již 14 dní trpím náhlými změnami tlaku,návaly a silným pocením v...

Koupel psa v hypermanganu

Dobrý večer, mám doma psa s mokvavýmy ranamy. Doporučili mi hypermangan. Chci...

Prohlubeň na břiše

Dobrý den, prosím o radu. Před cca 3 dny jsem si na břiše napravo pod pupkem...

V zubu se stále tvořil zánět


Zborcená klenba

Dobrý den! Byla diagnostikována bortící se nožní klenba. Ortopedem předepsány...

EMG vyšetření

Dobrý den, mám dotaz. Mám dlouhodobě bolesti zad. Neurolog me odeslal na vyšetření...

Zoloft vedlejší účinky


Psych.ušní potíže

Dobrý den.Obracím se na Vás s prosbou o radu.Již desetliletí trpím nedoslýchavostí...

Tikání jazyka

Dobrý den, všiml jsem si nyní, když vypláznu jazyk, nechám ho chvilku venku...

Střevní chřipka


Dysurické potíže

Dobrý den. Prosím o radu.Trpím pálením močové trubice, častým nutkání na moč,...

Bolest pod hrudní kostí


Vysazení Letroxu


Mirtazapin


Bolest v uchu


Suchá kůže penisu

Dobrý den mám suchou kůži na penisu nevím co s tím mám dělat jestli někam zajít...

Nosní polypy

Dobrý večer já mám v nose polyb už asi půl roku a nevím co stim skousela jsem...

Leukocystosa

při přeodoperačním vyšetření zjištěna leukocystosa hodnoty 11,6 za 2 dny 13,2...

HIV?


Condrosulf


Reklama
Zavřít