Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Dotaz

Gynekologie Lucie 1.9.2012

Dobrý den,s přítelem se snažíme skoro tři roky o miminko už jsem byla na třech neúspěšných inseminacích a jedním s dalších postupů,který mi byl doporučen byla laparoskopie,chtěla jsem se zeptat jestli lze podstoupit IVU i bez právě zmíněné laparoskopie.Děkuji moc předem za odpověď.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, výsledek laparoskopického vyšetření je důležitý. Může odhalit příčinu neplodnosti. Pokud Vám vyšetření bylo doporučeno, bylo by rozumné podstoupit ho, obzvláště pak, máte-li za sebou tolik neúspěšných pokusů. Nejedná se o žádný nebezpečný výkon. Pokud laparoskpii nepodstoupíte, IVF centrum může odmítnout další léčbu.

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Urtrica
Dobry den, Rad bych se zeptal, asi 3 tydny zpet...
Tysabrin nebo Gilenya
Dobrý den, sestra měla za dva roky s RS 5 atak, nyní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dotaz

Dobrý den. Zhruba před 3 týdny mne začaly brnět palce u nohou. Myslel jsem si,...

Dotaz

Dobrý den, mám 21 let a již asi 14 dní mě pobolívá levé varle, nebolí pořád,...

Dotaz

Dcera má v oblasti hýždí na levé straně min. 4 takovéto vystouplé, ostře ohraničené...

Dotaz

Dobrý den, léčíme se s partnerem současně kvůli kvasinkové infekci (Gyno pevaryl)...

Dotaz

Dobrý den, dnes se mi udělal hnědý flíček na horní straně penisu. CCa 5 cm...

Dotaz

Dobrý den, chtel bych se optat. Uz tak cca 3 roky trpim na nedostatecny, skoro...

Dotaz

Zdravim, již sem zde psal 2 dotazy, ohledně krve ve stolici, byly mi zodpovězeny,...

Dotaz

Jak dlouho se pozna poziti alkoholu v krvi?

Dotaz

Dobrý den, mou maminku (59 let) již dlouhou dobu pálí nohy. Většinou je to v...

Dotaz

Dobrý den chtěl bych se zeptat asi týden zpět se mi začala loupat kůže na žaludu...

Dotaz

Mam zanet varlete (proteus mirabelis). Jaky lek pouzit a jak takovy zanet lecit?

Dotaz

Dobrý den, byla jsem v 25+0 tt na testu na těhotenskou cukrovku, naměřené hodnoty...

Dotaz

Dobrý den, jsem dlouhodobě léčen inzulinem a stále nemám jasné informace kolikrát...

Dotaz

Dobrý den, mám již delší dobu problém se štítnou žlázou mám ji zrychlenou a...

Dotaz

Dobrý deň, mám na Vás otázku.Po odstránení nechtov, ktoré som si nechala spraviť...

Dotaz

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, je možné udělat gyn. vyšetření, když mám menstruaci? Mám...

Dotaz

Dobry den, uz pres tyden me trapi bolesti bricha (predevsim v noci a pred vyprazdnenim),...

Dotaz

Dobrý den chtěl bych se zeptat asi týden zpět se mi začala loupat kůže na žaludu...

Dotaz

Dobrý den, již několik let mám problém se zapáchajícím pocením v oblasti konečníku,...

Dotaz

Chci se zeptat,je vhodné při roztroušené skleroze držet měsíc pouze proteinovou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Výměna amalgamových plomb

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je nějaké omezení při výměně amalgámové...

Pocit tělesa v krku


S nitroděl. tělískem se bojím, že by se mi akné vrátilo.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nitroděložní tělíska pro ženy které...

Pocení po Cipralexu

dobrý den, beru půl roku cipralex a už nějakou dobu u sebe pozoruji noční pocení...

Ucpávání cév

Dobrý den, v prosinci jsem byl u lékaře se zarostlým nehtem který mi byl ošetřen....

Beru Klacid 500 2 krát denně a mám neustále hořko v ústech.


Veruka

Na palci pravé ruky se mi udělal výrůstek. Nevím co to je (viz. foto). Nebolí....

Chronický zánět čelistních maxilárních dutin. Zuby : 5,6,7

Dobrý den,prosím o radu mám chronický zánět čelistních maxilarnich dutin. Zuby...

Točení hlavy, hučení v uších, brnění rukou, pocit na omdlení

Dobrý den, Je mi 18 let a už od listopadu mám problém s motáním hlavy a hučením...

Pálivá bolest břicha, žaludku

Vážený pane doktore, asi před třemi týdny, max. před měsícem, mě začala trápit...

Bolest levé poloviny hlavy

dobrý den neustále mě tlačí levá půlka hlavy mám za sebou vyšetření EEG a oční,...

Pálení penisu, svědění varlat a třísel

Zdravím pálí mě penis a svědí mě varlata a kolem trisel děkuji

Mušky ve vlasech

Dobrý den, moje spolusedící ve škole - už jsem si toho všimla vícekrát- má takové...

Mravenčení jazyka někdy i horního patra a rtů

Dobrý den pane doktore chtěl bych se zeptat už hodně dlouho mě trápí mravenčení...

Revmatická horečka

Na revmatickou horečku poukazují i laboratorní výsledky, jako je zvýšená sedimentace...

Piascledine a Detralex


Přítelkyně se mnou nechce spát

Přeji dobrý den. Měl bych bohužel poměrně zásadní problém, který trápí moji...

Nutkání na močení s min. močením v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 28 t.t. a od včerejška pociťuji silné nutkání na močení,...

Náhrada za warfarin

Dobry vecer, otec 71 let po cevni prihode, predtim tri infarkty (vse behem 6...

Časté zívání


Reklama
Zavřít