Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dotaz

Urologie michal jacko . 29.9.2009 redakce uLékaře

dobry den nedavno jsme z kamosem exerimentovaly a zsazeli se jak vlastne vypada varle tak nakonec si kamos v podnapilim vstavu jedno varle vytahnul ze sourtku no zkratka nevim jak ale asi si ho rozrizl a ted bych jsme se chtel zeptat jake by to pro neho melo za nasledky kdyby si ho nechal v odrytem stavu bez sourtku dekuji jacko

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tento dotaz považuji za vtip. Pokud ne, at kamarád rychle uhání na chirurgii, mělo by se vše dát do pořádku (varle vrátit do šourku a kůži zašít, podat antibiotika), hrozí mu velká zdravoní rizika do budoucna. Hezký den.

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Chronická hepatitida B
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké jsou prognózy...
Důvěra k lékaři
Prosím o Váš názor. Lékaři z vyhlášené nemocnice,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dostinex,antkoncepce


Dostinex,Provera a menstruace


Dostupnost Dalacin T kožní roztok


Dostupnost lékařských informací

Dobry den.jeden clovek o mne rozhlasuje,ze trpim schizofrenii.chtel bych se...

Dostupnost léku Coxtral 100MG


Dostupnost měření LDL-P v ČR


Dostupný lek bez předpisu na chronickou kvasinkovou infekci


Došel mi Sertralin - po měsíci užívání - mohu ho přestat brát?


Dotatek k neznámé diagnóze


Dotay na mr


Dotaz


Dotaz


Dotaz

Dobry den mam takovy dotaz sestre je 32let a ma problem bolesti hlavy nuceni...

Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×