Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dotaz

Gynekologie Dita . 23.7.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, minulý týden jsem přeléčila kvasinkovou infekci Gyno pevarylem a vše v pořádku. Nyní bych chtěla přeléčit partnera mastičkou Gyno pevaryl. Jak často je nutné mazat postiženou část aby byla léčba efektivní? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Je nutno, aby léčba začala i skončila u obou partnetů současně, a trvala alespon týden až 10 dní, jinak jsou časté recidivy. Příjemný den

Související dotazy

Léky a jejich kombinace
Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru...
Dysfagie po tonsilektomii
Dobrý den, naše dcera (22let) je měsíc po operaci odstranění...
Cysty vaječníku
Dobrý den, Chtěla bych se zde dozvědět něco více...
Otoky DK
mám bolesti nohou bolí to od vnitřních kotníků po chodidlo...
Urtrica
Dobry den, Rad bych se zeptal, asi 3 tydny zpet...
Varikokéla
Dobrý den, je mi 17 let a byla mi diagnostikována...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dostinex,antkoncepce


Dostinex,Provera a menstruace


Dostupnost Dalacin T kožní roztok


Dostupnost lékařských informací

Dobry den.jeden clovek o mne rozhlasuje,ze trpim schizofrenii.chtel bych se...

Dostupnost léku Coxtral 100MG


Dostupnost měření LDL-P v ČR


Dostupný lek bez předpisu na chronickou kvasinkovou infekci


Došel mi Sertralin - po měsíci užívání - mohu ho přestat brát?


Dotatek k neznámé diagnóze


Dotay na mr


Dotaz


Dotaz


Dotaz

Dobry den mam takovy dotaz sestre je 32let a ma problem bolesti hlavy nuceni...

Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Dotaz


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×