Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Doxybene

Gynekologie Petra . 14.11.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, dostala jsem antibiotika Doxybene a beru Ha Jeanine. Při braní ATB mám mít 7-denní pauzu, můj dotaz tedy je, zda udělat pauzu nebo pokračovat s dalším platíčkem, aby byla nějak zachována účinnost ha. děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Učínnost antikoncepce je při užívání antibiotik snížena,múžete zvolit tobě možnosti ale do další menses po vybrání antibiotik je vhodné ještě se chránit kondomem příjemný den

Související dotazy

Doxybene
Dobrý den, mám aktuálně zvýšené protilátky - Borelióza...
Doxybene a antikoncepce
Dobrý den, mám dotaz. Začala jsem brát antibiotika...
Doxybene a alkohol
Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke...
Pivo po dobrání Doxybene
Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral...
Doxybene, mléčné výrobky, vápník
Dobrý den, dostala jsem na 15 dní antibiotika Doxybene....
Kašel, Doxybene, kolik se ho užívá
Dobrý den, dostala jsem na kašel antibiotika Doxybene...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Downuv syndrom

Dobry den, jsem babicka 11-ti mesicni vnucky s Down syndromem.Pri kontrole TSH...

Downův syndrom

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat od jaké hodnoty je zvýšené riziko downova...

Downův syndrom

Dobrý den, jsem v 15.tt, ve 14. týdnu jsem prodělala angínu spojenou se zánětem...

Downův syndrom

Dobrý den, Chtěla bych Vás poprosit o Váš názor. Jsem v 18 týdnu těhotenství....

Downův syndrom - mozaika

Dobý den, chtěla bych se prosím poradit, jak lze postupovat, když mám u dítěte...

Downův syndrom u plodu

Je mi 42 let a dva roky jsem pracovala na lakovně s ředidly a spreji. Vloni...

Downuv syndrom-stitna zlaza

Dobry den, uz jsem Vam psala dotaz na TSH u sve vnucky v dobe kdy mela 11 mesicu,...

Downuv syndrom-stitna zlaza

Dobry vecer, uz jsem Vam psala dotaz na TSH u sve vnucky v dobe kdy mela 11...

Downův syndrom, hladina AFP v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala na riziko Downova syndromu při zvýšené hladině...

Doxybena a Pramino

Dobrý den,chtela bych se zeptat jak moc ovlivní antibiotika Doxybene (na 5dní)...

Doxybene

Dobrý den, mám aktuálně zvýšené protilátky - Borelióza (3-4x). Jde o následky...

Doxybene

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Doktorka mi předepsala antibiotika Doxybene...

Doxybene

Dobrý den. Ze stránek borelioza.cz jsem se dozvěděl, že Doxycyklin musí být...

Doxybene

Dobrý den, mám porblém s mykoplasmata hominis a bylo mi předepsáno brát Doxybene....

Doxybene

Chtěl bych se zeptat na užívání antibiotik Doxybene. Tato antibiotika jsem užíval...

Doxybene

Dobrý den, už čtvrtý den mám vysoké horečky, přes 39, po ibalginu to klesá,...

Doxybene

Dcera onemocněla angínou. Nemůže užívat penicilin tak dostala Doxybene. Chtěl...

Doxybene

Dobry den jsem registrovany sportovec a potrebuji poradit,jestli mohu uzivat...

Doxybene

Dobry den, Byli mi i priteli predepsany antibioltika doxybene, mam tusim streptokoka...cetla...

Doxybene

Dobry den, rada bych se vas zeptala, pred tydnem mi lekarka na zaklade rentgenu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Oparenina

Dobry den potrebovala bych poradit dnes jsem se oparila horkou vodou na stehno...

Sladká chuť v ústech


Crp info

dobry den,poprosila by som vas o informacie o cpr. priatel mal asi crevnu chripku,hnacka,horucky,odpor...

Špinění


Pálení a svědění zevních pohlavních orgánů


Kožní obtíže

Dobrý den,před pár dny se mi udělal takový výrůstek u konečníku,trochu pobolívá...

Vředová choroba

Vředová choroba žaludku a dvanáctníku, peptický vřed, je defekt ve výstelce...

Priznaky nemocných nadledvinek


Pach po česneku

jestli to může něco znamenat, když člověk má zápach jak po česneku, jeho pot...

Křečové stavy v oblasti nad žaludkem

Dobrý den, moje sestra, které je 38 (v mládí operace slepého střeva a žlučníku)...

Obava z boreliózy a encefalitidy


MUDr. Pavel Vlašín

Centrum prenatální diagnostiky s.r.o.

Močení v noci

Mám na Vás prosbu,mohu sama - mimo toho abych málo pila- udělat něco proto,...

MUDr. Martina Věříšová

Soukromá zubní ordinace

Pihovaté spodní části lýtek

Dobrý den. Můj partner má již několik let silně "pihovaté" spodní části lýtek...

Výtok je cítit močí


MUDr. Světlana Fedincová

Interna a gastroenterologie

Zánět ledvin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×