Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Dřívější menstruace při vynechání hormonální antikoncepci

Olga . 26.6.2014 redakce uLékaře

Pěkně Vás zdravím, podařilo se mi před 4 dny zapomenout vzít 2 tablety hormonální antikoncepce Lindynette 20. Od té doby jsem opět vzala 3 tablety řádně a dnes jsme začala menstruovat. V platíčku mi zbývá ještě 5 tablet. Mám těchto 5 tablet ještě vzít a pak běžně 7 dní vynechat nebo nemám již dobírat tablety a za 7 dnů nasadit další platíčko? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: Sanatorium Helios

Dobrý večer, Olgo, vzhledem k tomu, že jste už dostala menstruaci, doporučuji užívání antikoncepce ukončit. Udělejte 7 denní pauzu a začněte s užíváním nového blistru. Antikoncepčně nejste nyní chráněna, antikoncepční efekt se objeví po využívání 7 tablet z nového balení. S pozdravem

Související dotazy

Vynechání menstruace
Dobry den chtela jsem se zeptat presrala my menstruace...
Tromboza u užívání hormonální antikoncepce
Dobrý den, všude se píše, že hormonální antikoncepce...
Už se mi asi 2 měsíc nedostavila menstruace
Dobrý den, je mi 16 let a nemohu brát antikoncepci....
Vynechání antikoncepce
Hezký den, měla bych dotaz ohledně hormonální antikoncepce....
Vynechání menstruace po zhubnutí
Dobrý den chtěla bych se zeptat, beru HA Rhonya. Menstruaci...
Vynechání menstruace
Dobrý den, je mi téměř 30, neberu hormonální antikoncepci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dřívější menstruace

Dobrý den. Dostala jsem menstruaci ještě před dobráním platíčka, přišla o týden...

Dřívější menstruace

Dobry den chtela bych se zeptat. Pred tydnem jsem mela nechraneny sex a po 28...

Dřívější menstruace

Dobrý den,menstruace mi skončila před 11 dny a mám ji zase,navíc je silná a...

Dřívější menstruace

Dobrý den dostala jsem menstruaci o dva tydny driv nez bezne beru HA Lindinette...

Dřívější menstruace

Dobrý den, už jsem Vám psala včera jen jsem dotaz neupřesnila. Beru HA Mercilon...

Dřívější menstruace

Dobrý den, vážená poradno, dnes jsem nesložila zkoušku z práva, a na opravu...

Dřívější menstruace díky antibiotikům

Dobrý den, chci se zeptat.. Včera jsem kvůli angíně začala brát antibiotika...

Dřívější menstruace po první styku

Dobrý den, mívám pravidelnou menstruaci (cyklus 28 dní), 5.2. jsem měla první...

Dřívější menstruace při antikoncepci


Dřívější menstruace při užívání HA

Dobrý den, již druhym rokem užívám antikoncepci a vše bylo bez problémů....

Dřívější menstruace, svědění vagíny

Dobrý den, už rok beru pravidelně antikoncepci a menstruaci dostávám také pravidelně....

Dřívější menstruace, svědění vagíny (beru antikoncepci)

Dobrý den, už rok beru pravidelně antikoncepci a menstruaci dostávám také pravidelně....

Dřívější menstruace?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně mého problému. Normálne mívám menstruaci...

Dřívější mentruace

Dobrý den, poslední menstruaci jsem dostala 24.3. a dnes 11.4. jsem ji dostala...

Dřívější menzes

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co si mám myslet o tom, když má menstruace...

Dřívější nástup menstruace

DOBRÝ den je mi 17 ,měla jsem pohlavní vztyk s mym přítelem a meli jsme to bez...

Dřívejší užití

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je nějak ohrožen učinek HA, když jsem...

Dřívější užití antikoncepce

Dobrý den, začala jsem brát antikoncepci Belara cca o dva až tři dny dříve...

Dřívější užití HA FLAYA

Dobrý den. Nedopatřením jsem začala brát nové platíčko A o dva dny dříve (místo...

Dřívější vysazení HA

Dobrý den, chce se zeptat zda je moc velký problém, když jsem si 7 denní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×