Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Duphaston a kojení

Gynekologie Monika 5.1.2017

Dobry den,jsem na zacatku tehotenstvi (7.tyden) a dostala jsem prevntivne Duphaston,jelikoz jsem pred 2 lety potratila dvojcata ve 21.tydnu. Mam dceri 18 mesicu,kterou stale kojim. Mam, kvuli duphastonu a riziku potratu, prestat kojit. Je mozne v tehotenstvi pouzit homeopatika 30CH?Dekuji,Monika

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, Váš dotaz vzhledem k specifickému problému předám specialistovi- gynekologovi. Odp...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: Gynekologická ambulance MUDr. Petr Lidák

Dobrý den, jistě není důvod přestat kojit, homeopatikamůžete užívat s klidem....

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Duphaston
Dobrý den,s manželem se již rok snažíme od potomka...
Duphaston
Od gynekologického lékaře jsem dostala tablety "duphaston".Je...
Duphaston
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli lék Duphaston...
Duphaston
Dobrý den. Užívám na obnovu ovulace (při PCO) Clostilbegyt...
Duphaston
Dobrý den, měla bych být na začátku 6tt, kdy od 4+2...
Duphaston
Dobrý den, lékařem mi byl na úpravu cyklu předepsán...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Duphaston

Dobrý den, kvůli mému dotazu musím popsat v rychlosti svou historii. Letos na...

Duphaston

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. S manželem se už asi půl roku snažíme...

Duphaston

Dobrý den, jsem v ranném stádiu těhotenství (na UTZ jde vidět zatím pouze...

Duphaston

Dobrý den, nikdy jsem neměla pravidelnou menstruaci a když jsem měla přes 40...

Duphaston

Dobrý den. Užívám na obnovu ovulace (při PCO) Clostilbegyt 3.-7.DC a následně...

Duphaston

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli po brání Duphastonu lze otěhotnět? Gynekoložka...

Duphaston

Dobrý den, lékařem mi byl na úpravu cyklu předepsán duphaston (po vysazení antikoncepce...

Duphaston

Dobrý den,s manželem se již rok snažíme od potomka a před rokem a půl mi byl...

DUPHASTON A AOVULACE

DOBRY PODVECER MAM TAKOVI DOTAZ BRALA JSEM PROVERU 05G A BYLA MY ZMENENA NA...

Duphaston a jeho vliv na výsledek těhotenského testu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může užívání léku duphaston mít nějaký...

Duphaston a mizející menstruace

Dobrý den ráda bych se zeptala na otázku týkající se nedostavujícího menstruačního...

Duphaston u dítěte

Dobrý den, mám dotaz týkající se 11leté dcery (03/2006). V březnu letošního...

Duphaston v tehotenstvi

Dobry den, chtela bych se vas zeptat jaky mam vliv duphastonu na tehotenstvi....

Duphaston v těhotenství a silná nevolnost

Dobrý den, jsem v 22. týdnu těhotenství a kvůli tvrdnutí břicha a bolestem v...

Duphaston, od kdy??

Dobrý den. Lékařem mi byl předepsán duphaston od 20-24DC s tím, že dle mých...

Duphaston, ovulace, bazální teplota

Dobrý den, jsem po potratu v 21. týdnu a pro upravení MS jsem dostala Duphaston...

Duplicitní dotaz

Po holeni se mi vždy udělají takové malé červené pupínky které po pár dnech...

Duplikatura výstelky antra v celistni dutině

Prosím o vysvěltení pojmu " duplikatura výstelky antra v čelistní dutině "...

Dupnutí na sádru po osteosynteze

Dobrý den, mám za sebou zlomeninu lýtkové kosti a kotníku, jsem po operaci a...

Dupuytrenova kontraktura

Dobrý de, byla mi indikována tato nemoc a navržena operace. Operace s uspáním,...