Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Duracef

Antikoncepce Katka . 31.7.2009

Dobrý den, četla jsem vaši odpověď na dotaz zda antibiotika Duracef ovlivňují účinnost antikoncepce určitého druhu. Psala jste, že neovlivňují, zajímá mě jen, zda neovlivňují žádnou HA, či pouze druh, na který byl dotaz položen. Pokud existují výjimky, mohla byste mi prosím napsat, zda Duracef ovlivňuje účinnost HA Minerva. Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, obecně platí, že antibiotika účinnost antikoncepce snižují. Je záleží ale na přesném složení obou přípravků. S tímto dotazem se doporučuji obrátit na svého gynekologa. Hezký den.

Související dotazy

Minerva a Duracef 500mg
Dobrý den, čtvrtým dnem užívám ATB Duracef 500mg a...
Kombinace léků u těhotných žen
Může preparát Adults Dophilus užívat těhotná žena v...
Vyrazka na penisu po uzivani antibiotik
Dobry den mam problem po parcialni ablaci nehtu...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Duracef...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, při pravidelnem brání antikoncepce Mistra...
Hemofilus
Dobry den, nyni jsem ve 25. tydnu tehotenstvi a jiz...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Duphaston a jeho vliv na výsledek těhotenského testu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může užívání léku duphaston mít nějaký...

Duphaston a kojení

Dobry den,jsem na zacatku tehotenstvi (7.tyden) a dostala jsem prevntivne Duphaston,jelikoz...

Duphaston a mizející menstruace

Dobrý den ráda bych se zeptala na otázku týkající se nedostavujícího menstruačního...

Duphaston v tehotenstvi

Dobry den, chtela bych se vas zeptat jaky mam vliv duphastonu na tehotenstvi....

Duphaston v těhotenství a silná nevolnost

Dobrý den, jsem v 22. týdnu těhotenství a kvůli tvrdnutí břicha a bolestem v...

Duphaston, od kdy??

Dobrý den. Lékařem mi byl předepsán duphaston od 20-24DC s tím, že dle mých...

Duphaston, ovulace, bazální teplota

Dobrý den, jsem po potratu v 21. týdnu a pro upravení MS jsem dostala Duphaston...

Duplikatura výstelky antra v celistni dutině

Prosím o vysvěltení pojmu " duplikatura výstelky antra v čelistní dutině "...

Dupuytrenova kontraktura

Dobrý de, byla mi indikována tato nemoc a navržena operace. Operace s uspáním,...

Dupuytrenova kontraktura

Na dlani levé ruky se mi udělali dvě bulky. Jsou stvrdlé a jako by se stahovali....

Duringova choroba

Dobrý den,je mi 33 let a již rok jsem začala mít obtíže charakteru alergických...

DUSENIE

Dobrý deň, môj krstný otec ( pred 60-tkou ) sa každú noc budí na dusenie....

Duschenneova svalová dystrofie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je nějaké riziko, že onemocní můj syn...

Dusičnany

Dobrý den. Prosím, mám následující dotaz: vzhledem k vážnému onemocnění jater...

Dusím se při přechodu do spánku

Dobrý den, je mi 31 let a již delší dobu (cca 6 měsíců) mám problém s usínáním...

Dusím se ve spánku

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co by mohlo způsobovat problémy při dýchání...

Dusive zažívání

Vážený pane doktore, Potřebovala bych poradit, jak zmírnit mé obtíže. Už...

Dusivosť

Dobrý deň, som slovák tak pevne dúfam že budete rozumieť tomu čo napíšem. Môj...

Dusivý kašel

Dobrý den, můj přítel - 26 let - již 2 měsíce trpí dusivým kašlem. V únoru...

Dusivý kašel

Dobrý den, prosím o radu. Od začátku října mě trápila chřipka a angína, částečně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemoroidy?


Tuhnutí lýtek


Tuhá bolestivá stolice, holčička 2,5 roku


Pálení pochvy po sexu


Pupinky a fleky na penisu


Bulka na konci konečníku


Artoza


Třísla


Krvácení při užívání antikoncepce.


Bolest v podkolenní jamce


Oranžové zbarvení jazyka


Kožní absces v podpaží


Bolesti žaludku


Skvrny kůže

Dobry den uz delsi dobu se my po tele tvori tyto skvrny na zadech na hrudi...

MUDr. Jaroslav Pavlata

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Autoimunitní zánět šž

Dobry den chci se zeptat na hodnoty stitne zlazi ft4 27.8+ tsh0.007 alt 0.57...

Poškození periferních nervů


MUDr. Petr Chmura

Diabetologie

Testy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×