Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Důvěra k lékaři

Vnitřní lékařství Václav 4.5.2017

Prosím o Váš názor.
Lékaři z vyhlášené nemocnice, kde mi voperovali defibrilátor mě upozornili, že v případě vybití baterie začne přístroj vibrovat. Když jsem o tom následně zmínil svému ošetřujícímu kardiologovi tak řekl, že ne.
Při odchodu jsem požádal o změření tlaku, pan doktor mi řekl, že toho mají moc a ať si jdu za svým praktickým. Domnívám se, že změření TK je součástí vyšetření. Ztratil jsem k tomuto lékaři důvěru, neboť si myslím, že v nemocnici, kde mi defibrilátor voperovali musí nejlépe vědět, co mám pod kůží. Uvažuji o změně kardiologa a prosím o Váš názor. Doplňuji, je mi 69 let, mám 4 násobný by-pas a čekám na operaci chlopně.
Děkuji za názor, Václav

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
typů přístrojů pro defibrilaci a kardiostimulárů je mnoho, proto bych se řídila...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Mohu jít k lékaři sám v 17 letech?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda když mám 17 let,...
Objednání k odbornému lékaři
Dobrý den Prosim vás, je možné objednat se na vyšetření...
Zubní kaz, výplň a kdy jít k lékaři
Pěkný den přeji, mám zub, který má kaz, ale je ošetřen...
Důvěra k antikoncepci
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Užívám hormonální...
Přechod k lékaři
Dobrý den paní doktorko, jak jsem se již jednou...
Musím s tím k lékaři?
Dobrý den, na břiše se mi udělaly nějaké vyrážky, co...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Dutiny

Dobrý den, chtěla bych se poradit. Pravou nosní dírku mám stále mírně zacpanou....

Dutiny

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Jiz mesic me v kuse boli hlava, ze zacatku...

DUTINY

dOBRY DEN,PROSIM O RADU K NASLEDUJICIMU PROBLEMU.MUJ SYNOVEC 7 LET TRPI OD MALA...

Dutiny

Dobry den. Mam kamaradku, ktera v detstvi byla na punkci nosnich dutin. Tehdy...

Dutiny ?

Dobry den, uz asi mesic me po prodelanem nachlazeni trapi velike zahleneni....

Dutiny ??

Zdravím , mám nesnesitelné bolesti v oblasti čela ...u obočí na pravé straně...

Dutiny ( BOLEST HLAVY)

Dobrý den. Před více než dvěmi měsíci me zašala bolet hodně hlava v oblasti...

Dutiny, bolest hlavy, polyp

Dobry den, pro problémy s bolesti za okem, hlavy a kořene nosu resp. Cela jsem...

Dutiny, exophthalmus

Dobrý den, dle CT mi byla zjištěná zbytnělá sliznice v čelní dutině (mírně),...

Důvěra k antikoncepci

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Užívám hormonální antikoncepci Artizia, ale...

Důvěřivost seniorů

Dobrý den. Nemohu si vzpomenout, jak nám ve škole kdysi vysvětlovali, proč jsou...

Důvěřivost v Gynegologa

Dobrýž den, mám možná trošku hloupou otázku, moje přitelkyně si myslela že ještě...

Důvod k vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat - mám angínu, ale bylo podezření na mononukleózu,...

Důvod neplodnosti

Dobrý den! Měla bych dotaz ohledně těhotenství. S přítelem již od měsíce srpna...

Důvod odeslání na ultrazvuk srdce

Dobrý den, praktická lékařka mě poslala na EKG. Zde jsem obdržel kardiogram...

Důvod opatření proti coronaviru

Dobry den, prosim o vysvetleni, proc jsou nutna vsechna karanteni opatreni?...

Důvod zvracení a nechutenství?

Dobry den jenom jsem se chtel zeptat na otazku ohledne naseho syna kteremu budou...

Důvody loupání kůže

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se může loupat kůže na těle v důsledku...

Dva až tři roky vytok

Dobrý den,je mi 16 let a již asi dva až tři roky mě trápí vytok na kalhotkach.je...

Dva bílé flíčky

Dobrý den chtěla bych se zeptat včera při koupání jsem si nahmatala na levém...