Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Electric Muscle Stimulation

Mozek a nervy Lukáš . 20.9.2013

Dobrý den, chtěl bych vědět, zda může mít používání přístrojů na EMS, tedy Electric Muscle Stimulation nepříznivý vliv na nervový systém a obecně, zda jejich používání má nějaké negativní účinky. Uvažuji totiž nad používáním takového přístroje s výstupními hodnotami proudu 180mA p-p (500 Ohm) a chtěl bych vědět, jestli to nějak může ovlivnit mé zdraví. Myslíte si, že mají takové přístroje skutečný efekt, jako doplněk při posilování, na budování svalů?

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, přístroj neznám, jeho efekt na budování svalové hmoty neznám. Byl-li schválen pro používání v EU, nepříznivý efekt na nervový systém by mít neměl, jste li jinak zdráv.

Související dotazy

Bolesti žaludku
Dobrý den, je mi 40 let a jsem půl roku po porodu....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ekzem??

Dobry den,prosim vas pri histaminovej intolerancii kolko musi dieta zjest danej...

Ekzematické ložisko

Dobrý den, asi 2 měsíce zpátky se mi na vnitřní straně levého stehna (nahoře)...

Ekzematózní projevy na kůži

Dobrý den, je mi 28 let, zhruba ve 20-22 se mi objevil jakýsi atopický ekzém,...

Ekzémy

Dobrý den, Nikdy jsem nijak netrpěla na kožní problémy. Avšak tento rok mě...

Ekzemy a svedive pupinky

Dobry den,rada bych pozadala o radu ohledne meho problemu. Tak tyden dozadu...

El. zubní kartáček

Dobrý den, doporučujete užívání el. zubního kartáčku? Neničí sklovinu nebo dásně?...

Elastická ligatura - řitní píštěl

Dobrý den, jsem 6 týdnů po operaci řitní píštěle, zavedena elastická ligatura....

Elastická ligatura – možnost inkontinence?

Dobrý den. Jsem třetí den po operaci úplné píštěle konečníku s vnějším i...

Elasticka ligatura fistuly

Jsem neco pres 2 mesice po operaci perinealni fistule, zakrok byl resen elastickou...

Elastická ligatura konečníkové píštěle – možná inkontinence?

Dobrý den, jsem třetí den po operaci úplné píštěle konečníku s vnějším i...

Eleium a paralen

dobry den uzivam elenium a dostavila se mi horecka mohu brat i paralen? neovlivnuje...

Elektivní mutismus

Dobrý den pane doktore, můj dotaz je spíše orientační. Může konkrétně elektivní...

Elektivní mutismus?

Dobrý den, můj syn (5 let) již druhým rokem navštěvuji MŠ a stále v ní téměř...

Elektrický proud v těhotenství

Dobrý den, na začátku 4 tt. (tehdy jsem o těhotenství ještě nevěděla) jsem...

Elektrický proud v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se touto cestou na Vás obrátila s prosbou o radu. Na...

Elektrický strojek na čištění uší

Dobrý den, prosím o odborné posouzení a účinnost elektrického strojku na čištění...

Elektrina

znameho zasahla odpoledne elektrina 220V a vecer ho bolel zaludek a pater a...

Elektrina

Dobrý den , spadol mi kľúč v aute do zástrčky na nabíjanie . Nejak som si to...

Elektrina v těhotenství

Dobrý den, dnes když jsem odpojovala telefon z počítače mě do ruky kopl výboj...

Elektro sex

Dobry den mel by jsem dotaz jestli by jsem mohl provozovat elektro sex, uz nevim...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemangiomy


Zácpa

Dobrý den, mám velké potíže se střevní zácpou. Samozřejmě jsou mi známy a snažím...

Když se alergie zkříží aneb Ovoce a pyly jsou nebezpečná kombinace


Bolesti v oblasti trojúhelníku


Bolest hlavy, těla, malátnost, únava

Již 10 let trpím stěhovavými bolestmi těla, převážně levé pol. hlavy a levé...

Helikobakterie


Vláknina v jídelníčku? Při střevních zánětech se jí raději vyhýbejte

Pro naše zdraví je důležitá strava bohatá na vlákninu. Toto však neplatí, pokud...

Bolest pod levou klíční kostí hned vedle ramene


Suché červené občas svědící fleky na kůži

Dobrý den, již nějaký týden mě trápí suché červené a občas svědící fleky na...

Zarudlá předkožka

Dobrý den, mám zarudlou předkožku v oblasti žaludu. Občas to pálí ale někdy...

Bolesti břicha a hlavy, pásový opar u dítěte

Co mám dělat mám velyké bolesti břicha a hlavy někdy plivám krev z ust mám nafoukané...

Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá

Média se v současnosti plní zprávami o tom, že hormonální antikoncepce způsobuje...

Koxartroza


Nemoc z povolání

Dobrý den, lze posuzovat léčbu deprese jako nemoc z povolání,když jsem se zhroutila...

Předčasná ejakulace

Dobrý den, je mi 18 let a mám velký problém se kterým si nevím rady. Je to moje...

Cholecystolithiasa


Jak "léčit" dysplazii patellae

Byla mi dg.dysplazie patellae bilater,jelikoz jsem se celkem dost ted chytl...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×