Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Elektrina

Matus . 6.3.2016 redakce uLékaře

Dobrý den , spadol mi kľúč v aute do zástrčky na nabíjanie . Nejak som si to neuvedomil a chytil som ho , koplo ma to . Moze mi z toho nieco byt ? Je potrebné navštíviť lekára ? Alebo je to v poriadku ?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nemáte-li zdravotní obtíže, pak doporučují jen být pro příště opatrný :) Jinak vyhledejte svého oš. praktického lékaře.

Související dotazy

Elektrina
znameho zasahla odpoledne elektrina 220V a vecer ho...
Statická elektřina v těhotenství
Dobrý den, jsem v 6 týdnu těhotenství a při ovládání...
Těhotenství a elektřina
Dobrý den, jsem v 15.týdnu těhotenství a dostala jsem...
Elektrina v těhotenství
Dobrý den, dnes když jsem odpojovala telefon z počítače...
Bolest,brnění,jehly v ruce a elektřina
Dobrý den,Chtěl bych Vás poprosit o radu,před dvěma...
Křeč v hlavě
Dobrý den, občas ne moc často, dostanu křeč do hlay,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Elastická ligatura – možnost inkontinence?

Dobrý den. Jsem třetí den po operaci úplné píštěle konečníku s vnějším i...

Elasticka ligatura fistuly

Jsem neco pres 2 mesice po operaci perinealni fistule, zakrok byl resen elastickou...

Elastická ligatura konečníkové píštěle – možná inkontinence?

Dobrý den, jsem třetí den po operaci úplné píštěle konečníku s vnějším i...

Electric Muscle Stimulation

Dobrý den, chtěl bych vědět, zda může mít používání přístrojů na EMS, tedy...

Eleium a paralen

dobry den uzivam elenium a dostavila se mi horecka mohu brat i paralen? neovlivnuje...

Elektivní mutismus

Dobrý den pane doktore, můj dotaz je spíše orientační. Může konkrétně elektivní...

Elektivní mutismus?

Dobrý den, můj syn (5 let) již druhým rokem navštěvuji MŠ a stále v ní téměř...

Elektrický proud v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se touto cestou na Vás obrátila s prosbou o radu. Na...

Elektrický proud v těhotenství

Dobrý den, na začátku 4 tt. (tehdy jsem o těhotenství ještě nevěděla) jsem...

Elektrický strojek na čištění uší

Dobrý den, prosím o odborné posouzení a účinnost elektrického strojku na čištění...

Elektrina

znameho zasahla odpoledne elektrina 220V a vecer ho bolel zaludek a pater a...

Elektrina v těhotenství

Dobrý den, dnes když jsem odpojovala telefon z počítače mě do ruky kopl výboj...

Elektro sex

Dobry den mel by jsem dotaz jestli by jsem mohl provozovat elektro sex, uz nevim...

Elektroléčba

Dobrý den, mám naordinovanou 8 x elektroléčbu. Mezi 1 a 2 výkonem jsou svátky...

Elektroléčba a masáže na bolesti zad

dobrý den, dovoluji si Vás pozeptat, zda je vhodná elektroléčba a masáže na...

Elektroléčba kolene 2

Původní dotaz: Dobrý den, mám naordinovanou 8 x elektroléčbu . Mezi 1 a 2 výkonem...

Elektroléčba kolene meniskus

Dobry den vazeny pane doktore chtela jsem se vas zeptat mam zjistenou diagnozu...

Elektroléčba-vyrážka

Dobrý den, dnes jsem byla již po druhé na elektroléčbě na proudech do obou nohou...

Elektroléčebné pracoviště a případná rizika otěhotnění

Dobrý den. Pracuji na pracovišti fyzikální terapie, kde obsluhuji přístroje...

Elektronicka cigareta

Dobrý den. Jsem 30 ti letý asmatyk kuřák a chtěl bych se zeptat jestli je lepší...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×