Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

En.nápoje

Dieta Honza . 2.6.2012 redakce uLékaře

Přeji Vám dobrý den stále si čtu v ruzných časopisech s diskuzích že energeticke nápoje velice škodí zdraví , ale myslím si že en. nápoj by měl mít stejný vliv na mě zdraví jako je káva napoje konzumuji jednou denně někdy i nápoj a i kafe chtěl bych se Vás zeptat jestli mne po delší době kvuli konzumaci napoje muže čekat nějake zavažne onemcnění nebo třeba sdeční přihoda děkuji .

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Pokud netrpíte žádným onemocněním, pití energetických nápojů Vám neublíží. Není to ale zdravé - tyto nápoje obsahují velké množství cukru a barviv, potřebujete-li proto povzbudit, doporučuji střídat třeba se zeleným/černým čajem/yerba maté, colou light atd.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

EMLA

Dobrý den, mám 6.měs. dceru a chtěla jsem se zeptat-na každé očkování lepíme...

EMLA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat- mám 3měs. dceru a dávám ji na očkování EMLU...

EMLA

Dobrý den, asi ten dotaz nepatří úplně Vám,ale chtěla jsem se zeptat-mám 3mes....

Emla krém nebo mesocain ?


Emocne nestabilni hranicni porucha osobnosti

Dobry den, leky neberu, na terapie nechodim, ale myslim si ze jiz mam velky...

Emocne nestabilni osobnost

Dobry den, moc Vas prosim o radu, pomoc, co pocit... V 17 letech mne byla dg...

Emočně nestabilní osobnost - hraniční tip

Dobrý den, již dlouhou dobu bojuji s touto ošklivou nemocí. Mám bohužel...

Emočně nestabilní osobnost

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné se úplně vyléčit z emočně nestabilní...

Emoční vysoký tlak

Dobrý den pane doktore, mám syndrom bílého pláště, který mi byl potvrzen. Nicméně...

Empyém žlučníku

Dobry den.Mam dotaz ohledne me babicky,ktera bohuzel zemrela ale mam nejake...

ENCE´FALITIDA

Dobrý den asi tak před 2 týdnama jsem našla klíště.Ale před 4 dny mě začala...

Encefalitida

Dobrý den, asi 14.7. 2011 jsem našel klíště den po jeho přisátí a ihned ho výtáhnul....

Encefalitida

dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jestli mám ještě šanci porodit zdravé...

Encefalitida

Dobrý den paní doktorko, loni v září jsem měla encefalitidu..po propuštění z...

Encefalitida

Dobrý den mám podezření že mám encefalitidu ,ve středu 13.5 mě kouslo klíště...

Encefalitida

Dobrý den, před pěti dny jsem našla na noze klíště (nebylo ani pořádně přisáté,...

Encefalitida

Dobrý den, v neděli 19.7.2015 jsem měla klíště. V sobotu 25.7. jsem měla teplotu...

Encefalitida

Dobrý den, před měsícem jsem ležel v trávě v českobudějovické Stromovce....

Encefalitida

Dobry den, je mozne, aby se nakaza klistovou encefalitidou projevila jiz druhy...

Encefalitida

Dobrý den, před dvěma lety jsem prodělala encefalitidu. Odstranila jsem přisáté...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zlomený kotník včetně výronu


Úder přes ucho


Paleni,rezani oci

Dobry den. Uz nejakou dobu me pri cteni ci sledovani televize pali az rezou...

Nevím o co se jedná


Dušnost po zápasu


Křečové žíly


Nikotinem se lze předávkovat i při odvykací kúře


Artróza jako nemoc z povolání


Vysoké horečky


Nadměrné pocení


Když světlo (ne)léčí revma


Po operaci zánětu pod zubem


Bolest břicha na pravé straně


Bolest po trhání zubu


Bolest kolene

dobry den chtela jsem se zeptat boli me prave koleno pri vetsi zatezi kdy si...

MUDr. Jiří Vyležík

Praktický lékař pro dospělé

Kručení a bublání v břiše


Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)


Irigografie


Zácpa po při užívání železa


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×