Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Erysipel a kouření

Kožní obtíže Michaela . 27.1.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, mám na levé tváři erysipel a chci se zeptat, zda na léčbu (mám penicilinové atb) může mít nějaký vliv kouření. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Zásadní vliv na vlastní zánětlivý proces či účinnost antibiotik kouření nemá.

Související dotazy

Kouření
Dobrý den. Mám dotaz ohledně mého těla po kouření....
Kouření
Dobrý den, byla mi zjištěna leidenská mutace heterozigotní...
Kouření marihuany
Dobry den, chtel jsem se zeptat zda pri pasivnim koureni...
Je možné, že na někoho nepůsobí kouření marihuany?
Dobrý den, je možné, že na někoho nepůsobí kouření...
Časté infekce a kouření
Dobry den.mam dotaz.Byvam casto nemocna anginy,zanety...
Pálení v krku při kouření
Dobrý den je mi 23 let a poslední dobou mě pálí při...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Eroze dvanácterníku a léky

Dobrý den, minulý rok na podzim jsem byla na gastroenterologii kvůli bolestem...

Eroze na zubech

Dobrý den chci se zeptat mam asi zubni erozi , protoze mam nahornich zubech...

Eroze zubu

Dobrý den,chci se zeptat jak se léčí eroze zubů.Všude se dočítám,jak používat...

Eroze Žaludku

Dobrý den,asi měsíc mě trápily bolesti v epigastriu.Dnes jsem byla na gastroskopii.Nález...

Eroze Žaludku

Dobry den, na gastroskopii mi byla nalezena eroze v oblasti antra pyloru. Jsem...

Eryfluid

Dobrý den paní doktorko. Je možné používat Eryfluid po holení podpaží trvale?...

Eryfluid a Aknecolor light

Dobrý den, zajímalo by mě zda můžu během těhotenství užívat Eryfluid a Aknecolor...

Erysipel

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na něco ohledně nemoci růže. Včera jsme se dozvěděli,...

Erysipel

Dobrý den paní či pane doktore.Již asi tři roky se léčím na stále se opakující...

Erysipel - recidiva

Dobrý den, v období 6 let jsem již potřetí onemocněla tzv. růží. Objevuje se...

Erytém

Dobrý den. Asi týden se mi po těle v oblasti třísel, stehen a břicha objevily...

Erytém na kůži

Dobrý den, zhruba před 2 měsící jsem si všimla zarudlé kůže za krkem. Nesvědí,...

Erytém na nose

Dobrý den, na nose (viz. foto), se mi objevil zarudlý flek. Asi před rokem sem...

Erytém na paži

Dobry den, chtela bych se prosim zeptat. Pred dvema lety me neco stiplo do ruky...

Erytém na penisu

Dobrý den, Objevil jsem si nahoře na penisu červenou skvrnku. Nijak tam nevadí...

Erytem na vniřní straně paže

Dobrý den. Asi před týdnem se mi objevil na vnitřní straně paže tento flíček.V...

Erytem obličeje po zátěži

Dobrý den, po fyzické námaze (cvičení, bruslení) se mi obličej "rozdělí"...

Erytém po vyjmutí klíštěte

Dobrý den, prosím o radu: ve středu jsem si vytáhl klíště z lýtka. Na místě...

Erytema migrans-léčba- testy

Dobrý den. Jsem muž 27 let, 178cm, 78kg.. Po 14 dnech od klíštověho zakousnutí...

Erytema migrans?

Dobrý den, pravděpodobně po kousnutí nějakým hmyzem se mi na noze vytvořila...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění těla


Možnost těhotenství


Furunkl šourku

Dobry den chtela bych se zeptat manzel ma na levem varleti bouli vypadalo to...

Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle


Zapíchnutý střípek skleněný


Porucha erekce


Vyhřezlá plotýnka


Tlak v tříslech


Migréna a bolesti kloubů


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


MUDr. Marie Rajmonová

Praktický lékař pro dospělé

5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad


Úhel penisu


MUDr. Marie Nestrojová

Praktický zubní lékař

MUDr. Ludmila Ošťádalová

Praktický lékař stomatolog

Boule pod hrudním košem


Artrodéza levého zápěstí


Hydrokéla


Kožní vyrážky


MUDr. Jana Posltová

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×