Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je možné, že na někoho nepůsobí kouření marihuany?

Vnitřní lékařství Jana 22.3.2017

Dobrý den,
je možné, že na někoho nepůsobí kouření marihuany? Pokud ano, čím je to zapříčiněno?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, vliv marihuany na uživatele je podmíněn řadou faktorů, jednak kvalitou marihuany,je...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kouření marihuany
Dobrý den, rád bych se na něco zeptal. Jde o to,...
Kouření marihuany
thc testy když sem nekouril marihuanu a dal sem si...
Kouření marihuany
Dobry den chci se zeptat před třema tydnama jsem hulila...
Marihuana
Dobrý den. 20.2. Jsem byl na odběr krve, a asi zhruba...
Marihuana
Dobrý den, je mi 18 let, nedávno jsem zkoušel s kamarády...
Kouření marihuany
Dobry den, chtel jsem se zeptat zda pri pasivnim koureni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možné, že jsem se mohl nakazit Aids/Hiv?


Je možné, že jsem se nakazil?

Dobry den, vcera jsem byl poprve v nocnim klubu. Prisedla si ke me jedna profesionalka...

Je možné, že jsem těhotná?

Dobrý den, nedavno jsem měla chráněný pohlavní styk asi 3 dny před MS. Dnes...

Je možné, že jsem těhotná?

Dobrý den, prosím Vás chtěla bych se zeptat. 14.12. jsem byla darovat vajíčka...

Je možné, že jsem těhotná?

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz ohledně těhotenství při braní antikoncepce....

Je možné, že lupenka souvisí s vysazením antikoncepce?

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na Váš názor. Jako malá jsem měla malá ložiska...

Je možné, že mám alergii na anestezii?

Dobrý den, V pátek dopoledne jsem byl u zubaře, kde mi byla podána lokální...

Je možné, že mám pohlavní chorobu?

Zdravím mám ještě dotaz nemusí to být nakaza ale mam takové divné priznaky zlutejsi...

Je možné, že mám poruchu štítné žlázy?

Dobrý den, je mi 69 let, užívám carzap HCT, rosumop a budiar spray. Mám podezření...

Je možné, že mu prostě jenom rychle porostla hlavička?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat 24.3.se mi narodilo miminko obvod hlavičky...

Je možné, že při mém prvním sexu byla přetržena panenská blána, ale já nekrvácela?

Dobrý den, je možné, že při mém prvním sexu byla přetržena panenská blána,...

Je možné, že se mi to zpozdilo kvůli krvácení po prvním pohl. styku?

Dobrý den, s přítelem jsme měli 30.4 nechráněný pohl. styk, můj první, přerušovaný....

Je možné, že se znaménko rozškrábáním nádorově změnilo?

Dobrý den, Nejsem znaminkovaty typ. Velká znaménka nemam. Bohužel jedno se mi...

Je možné, že šlo opět o zamlklé těhotenství?

Dobrý den,poprosila bych o radu.Jelikož mi před 4 lety zemřela dcera,snažili...

Je možné, že to je syfilis?

Dobrý den, Rok a půl zpět při prvním pohlavním styku jsem dostal Kapavku....

Je možné, že za tímhle vším stojí vážně panická ataka?

Dobrý den, rád bych se vás zeptal na mé problémy, které níže uvedu. Je mi 22...

Je možné,aby prášek proti otěhotnění,spozdil menstruační i několik dní?

Dobrý den,je možné,aby prášek proti otěhotnění,spozdil menstruační i několik...

Je možné,že jsem těhotná

Dobrý den.Chtěla sem se zeptat...Myslím,že sem těhotná,už jedno dítě mám,takže...

Je možné,že jsem těhotná?

Dobrý den. S přítelem sem měla sex,který netrval moc dlouho,protože se do mě...

Je možno léčit Parkinsonovu chorobu pomocí biologické léčby?

Prosím o jnformaci zda je možno léčit Parkinsonovu chorobu pomocí biologické...