Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Erytrodermie bulosa ichtiosis

Kožní obtíže Marie 3.1.2008

Vážený pena doktore,
má dcera se narodila s vrozenou kožní vadou-erytrodermie bulosa ichtiosis.Dceři je petnáct let a její zdrav.stav se natolik zhoršil,že bylo nutno jí hospitalizovat a její ošetřující lékař chce zahájit radikální léčbu s mnoha vedlejšími účinky jako je vypadávání vlasů apod.Chtěla bych Vás tímto požádat o radu,jsme z Mostu,zdali je někde nějaká specializovaná kožní klinika kde by s tímto onemocněním měli nějakou zkušennost.
Děkuji za odpověď,s pozdravem Marie

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, s tímto onemocněním pravděpodobně budou mít více zkušeností lékaři na nějaké z větších kožních klinik, doporučuji Vám objednat se na Kožní Kliniku Všeobecné Fakultní Nemocnice v Praze, kde může být onemocnění Vaší dcery konzultováno, nutno ale podotknout, že radikální léčba se bohužel bez vedlejších účinků neobejde.

Související dotazy

Diabetes a Epidermolysis bulosa?
Dobrý den, píši Vám ohledně problému s nohou. Jedná...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Erytrashma

Dobrý den, před měsícem jsem si koupil na doporučení micetal gel, ale po 4...

Erytrasma

Dobry den. Asi pred pul rokem se mi objevil v trisle cerveny flek, ktery me...

Erytrasma

Dobr den, byl jsem u kožné lékařy, a ta mi předepsala pevaryl na hnědy flek...

Erytrasma,

Dobrý den, chci se zeptat mam erytrashma a dr. mi předepsala pevaryl , ale...

Erytrocyturie

Dobrý den, chtěl bych se poradit ohledně problémů s erytrocyty v moči.Již jsem...

Erytrocyty

Dobrý den, dnes jsme dostali výsledky krve mého syna (3,5) všechny výsledky...

Erytrocyty a leukocyty v moči

dobrý den. před cca 2 měsíci jsem byla hospitalizována s tonsilitidou, faryngitidou...

Erytrocyty v moči

Dobrý den, pro dlouhotrvající trávicí obtíže jsem byla během posledního jednoho...

Erytrocyty v moči

Dobry den,chtěl bych se zeptat byl jsem dnes u urologa po odeslani od nefrologa...

Erytrocyty,bílkovina,leukocyty v moči

Dobrý den. Asi 6 let mám při každém vyšetření moči erytrocyty. Nejvyšší byly...

ES

Dobry vecer. Chcem sa na Vas obratit ohladom extrasystol. Chcem podotknut ze...

ESCAPELLE

Dobrý večer. Měla bych dva dotazy. Vzala jsem si lék jménem ESCAPELLE. Objednala...

Escapelle

Dobrý den, před týdnem jsem měla nechráněný pohlavní styk a asi 10 minut na...

ESCAPELLE

Dobrý den, měli jsme s přítelem menší nehodu (praskl kondom). Po 20hodinách...

Escapelle

Dobrý den, mám prosbu. Po nehodě (prasklý kondom) jsem užila po 36hodinách Escapelle....

Escapelle

dobrý den stala se nám s přítelem nepříjemná věc a to prasknutí kondomu. 4 hodiny...

Escapelle

Dobrý den, chci se zeptat jakou dobu účinnosti ma tento lek? Napr kdyz si ho...

Escapelle

Dobrý den. Poslední den menses 6 den večer jsem měla pohlavní styk chráněný...

Escapelle

Dobrý den, mám docela specifický problém. 7.9. jsem užila tabletku Escapelle...

Escapelle

Dobrý den, chtěla jsem se vás zeptat, s přítelem jsme měli pohlavní styk (o...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nechtěné hubnutí po porodu

Dobry den, pred otehotnenim jsem vazila 54 kg, v prubehu tehotenstvi jsem nabrala...

Zvýšený bilirubin

Dobrý večer, prosím vás, je mozne aby léky/doplnky ako napriklad Livinorm...

Bolest v oblasti stydké kosti


Vytržení osmiček


Fleky na kůži v těhotenství

Dobrý den,v těhotenství se mi udělali tto fleky,nejdříve na zádech a to teď...

Nepravidelná srdeční činnost

dobrý den je mi 25 let a mám tyto obtíže. Srdeční tep mám za naprostýho klidu...

Vyšetření na pohlavní nemoci

Dobry den.nez jsem poznal svou zenu,vedl jsem velmi aktivni pohl.zivot se spoustou...

Vyšetření hormonálního profilu

Dobrý den, je možno si nechat udělat vyšetření hormonálního profilu bez doporučení...

3 týdny po léčbě příušnic

Dobrý den, jsem asi 3 týdny po léčbě příušnic, ke kterým se mi přidal zánět...

Chronická nespavost

Dobrý den, Trpím chronickou insomnií a nedávno mi byla změněna medikace na...

Poštípání hmyzem


Červené fleky v pupíku

Dobrý den chtěl bych se optat, několik dní mam na. Bříše respektive v pupíku...

Chlamydie


Krvácení z koněčníku

Dobry den chtela bych se zeptat memu priteli asi pred dvaceti lety vzali 30cm...

Vysazení antikoncepce Cerazette, absence menstruace

Dobrý den. Před měsícem jsem, po ročním užívání, vysadila antikoncepci Cerrazete....

Bolestivá bulka (možná uzlina) vzadu na hlavě

Dobrý den, snad tento dotaz patří právě na chirurgii, kdyžtak se omlouvám. Před...

Špatný spermiogram

Dobrý den, je mi 25 let, manželovi 33 let. Rozhodli jsme se před 8 měsíci, že...

Poranění menisku

Jsem po artroskopii menisku. Byl poškozen artrozou. Prvních 14 dnů bylo všechno...

Bolest v kříží a pravé hýždi

Dobrý den, asi týden mě bolí na pravo v křížové oblsti a bolest přechází až...

Reklama