Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Euthyrox

Endokrinologie Michaela . 30.1.2012

dobrý den, paní doktorko. Mám dotaz muže euthytox rozhodit menstruačni cyklus? beru euthyrox 50 (jiz nekolik let) jiz po nekolikate se mi stalo,ze zacnu 18 dne po menstruaci spinit a menstruace se dostavi do 6 dnu .snazime se o miminko.dekuji za odpoved a cas

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, samotný Euthyrox, zvláště, berete-li ho již takto dlouho, menstruační cyklus nerozhodí. Otázka je, jestli se vám spíše nezhoršila funkce štítné žláz a nebudete třeba potřebovat větší dávku. Příjemný víkedn

Související dotazy

Euthyrox a antihypertenziva
Dobrý den,prosím o radu,přes 10 let se užívám Euthyrox...
Euthyrox a dárcovství krve
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jak dlouhou dobu...
Kombinace Tarka, Lokren a Euthyrox
Zdravím. Každé ráno užívám jednu Tarku, čtvrtku Lokrenu...
Paralen a Euthyrox, předávkování
Stane se mi něco po snědení čtyř paralenů a přibližně...
Požití 2 Paralenů, 1 Ibalginu, 2 Euthyroxů 50ug a 1 Enapu 5mg
Dobrý den, když 15 dívka o výšce 175 cm a 70 kg snědla...
Tri roky po operácii TTE
Dobrý deň. Som tri roky po operácii TTE pre zhubný...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ethanol a propan-2-ol

Dobrý den, chci se zeptat, jestli dezinfekční prostředek s obsahem ethanolu...

Etiologie

dobrý večer,po zjištění vyšších hodnot vápníku jdu na vyšetření na etiologii,o...

Etiologie hypermotility střev

Dobrý den, již 2-3 měsíce mne trápí občasná hypermotilita střev, nyní častěji...

Eucerin hyaluron filler

Dobrý den, je mi teprve 24 let, nicméně kolem očí a pod nimi se už objevují...

Eufce štítné žlázy

Štítná žláza Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledků rozboru krve - Thyreoidalní...

EUPHYLLIN CR N 100, CIFLOXINAL a PARALEN

Dobrý večer, mám dotaz? Mám předepsané prášky EUPHYLLIN CR N 100 a CIFLOXINAL....

Eustachova trubice - tubární dysfunkce

Dobrý den, už rok mám takový nepříjemný pocit v pravém uchu - jako by se mi...

Eustachova trubice - zánět??

Dobrý den, dcerka 3 roky, měla v poslední době 2x po sobě rýmu, vždy přeléčeno,...

Eustachova trubice a krční páteř

Dobrý den, delší dobu, mě trápí "pravděpodobně" podtlak v pravém uchu. Abych...

Eustachova trubice, léčba

Dobrý den. Jsem v 31 tt a mám nejspíš problém s eustachovou trubicí. Již celý...

Euthyrox

Dobrý den, byla mi již před 10 lety odebrána celá štítná žláza pro autoimunitní...

Euthyrox

Dobrý den, pane doktore/paní doktorko, mám dotaz - paní doktorka z interní ambulance...

Euthyrox

Dobrý den, před měsícem mi bylo zjištěno onemocnění štítné žlázy a lékařka...

Euthyrox

Dobrý den paní doktorko,prosím o Váš názor či pomoc jsem již zoufalá ,užívám...

Euthyrox

dobrý den!mám sníženou funkci štítné žlázy!začala jsem brát euthyrox!chci se...

Euthyrox

Dobry den, chtela bych se zeptat, jiz nekolik let beru euthyrox 50 pulku tabl....

Euthyrox

Dobrý den, již skoro třetí rokem se léčím na sníženou funkci ŠŽ, beru Euthyrox...

Euthyrox

Dobrý den, euthyrox beru už asi 4 roky a zatím jsem neměla problémy, ale nedávno...

Euthyrox

Mám problém. beru euthyrox a betalog a stavá se mi, že zrudnu v obličeji, na...

Euthyrox

Dobrý den,mohu užívat půl tbl.Euthyroxu 50 i přesto,že mám hodnoty hormonů štítné...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sledujte růst dítěte pečlivě

Dívat se, jak dítě roste a sílí, je jistě snem každého správného rodiče. Sledovat...

Hiatova hernie

dobry den prosim o radu a vas nazor.V roce 2007 jsem byl operovan laparoskopicky...

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Natržený lýtkový sval


MUDr. Martin Melichar

Ordinace lékaře specialisty - interna


Občas ji používáme jako účinnou metodu pro odražení nevítané mužské pozornosti....

Jak se vyšetřuje syndrom dráždivého tračníku?


Záškuby ve svalech


MUDr. Jindřich Sklenář

Ordinace praktického lékaře

Ztopořený úd

Dobrý den chci se zeptat mám penis12/3cm dase říct že ho mám pořád stoporeny...

Oteklé kotníky


Nadměrné pocení

Dobrý den. U moji 3-leté dcery, pozoruji nadměrné pocení, když spí. Nezaleží,...

Boule v nose

Dobrý den,už delší dobu mám problémy s rýmou,ale dnes jsem si prohlížel nos...

Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Čepy na mandlích


Herpes zoster

Dobrý den, je mi 24 let asi před týdnem, mě začala bolet hlava, první den se...

MUDr. Jiří Henzl

Ordinace stomatologa

Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×