Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Evokované potenciály

Mozek a nervy Petra . 12.11.2012

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda vyšetření EvP, indikované pro poruchu vidění, pokud je v pořádku - může alespoň s určitou pravděpodobností vyloučit jako příčinu potíží mozkový nádor? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, evokované potenciály nádor mozku nevyloučí. M. Hlavačková

Související dotazy

Roztroušená skleroza
Dobry den ,chtel jsem se zeptat jestli je mozna diagnoza...
Dvojité vidění
Dobry vecer, od ledna 2016 ma trapi dvojite videnie,...
Vysvětlení nálezu EMG
Dobrý deň, môj 5 ročný synček má zvýšené AST a CK....
Evokované potenciály
Dobrý den, už asi něco přes měsíc PO VIROZE mám svalové...
Těhotenství
Dobrý den. Ve třinácti letech mi začaly problémy se...
Roztroušená skleroza
Dobrý den, zhruba před 10 dny mi začalo brnět pravé...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Euthyroxu

Dobrý den je mi 17 let a už asi cca 4-5 let beru Euthyrox 50 mg na štítnou žlázu...

Euthyroxu

Dobrý den, je mi 17 let a už asi cca 4-5 let beru Euthyrox 50 mg na štítnou...

Eutyrox 100

Dobrý den,jsem po operaci /odejmutí/ štítné žlázy. Začala jsem užívat Euthyrox...

EVB viroza + zvýšené chlamýdie?

Dobrý den paní Doktorko, Je možné, že jsem měl zvýšené chlamidie v krvy zvýšené...

Evelor

Dobrý den, mám zvýšenou hladinu HPV virů a dnes jsem si koupila Evelor. Lékař...

Evelor

Dobrý den, je mi 33 let a začala jsem brát přípravek Evelor. Jsem silnější...

Evelor

Dobrý den, asi 1 rok a 3/4 se snažím otěhotnět, ale nedaří se. Už rok kvůli...

Evelor

dobrý den! na internetu jsem se dočetla, že evelor je tzv. prevence proti...

Evelor, Cicatridina

Dobrý den, při poslední náštěvě jsem měla špatné výsledky z cytologie, můj lékař...

EverDry vs. Driclor

Kdysi jsem se zde zeptal co proti nadměrnému pocení doporučili jste mi Driclor,...

Evokované potenciály

Dobrý den, projeví se nějak onemocnění RS, popřípadě ALS, ve výsledcích evokovaných...

Evokované potenciály

Dobrý den, už asi něco přes měsíc PO VIROZE mám svalové záškuby převážně v DKK....

Evokované potenciály

Dobrý den, ráda bych se zeptala na to, která onemocnění se projevují demyelinizací,...

Evokované potencionály

Evokované potencionály Dobrý den, byla jsem na vyšetření a zjisitli mi: patologický...

Evra

Dobrý den, minulý týden jsem si poprvé nalepila antikoncepční náplast...

Evra

Dobrý den, v březnu jsem měla záňět tlustého střeva a proto, že se střevama...

Evra

Dobrý den,před půl rokem jsem přestala brát antikoncepci Yasminelle.Nyní jsem...

Evra

Dobry den,chtěla bych se zeptat.Už dva roky používám antikoncepční náplati Evra.Na...

EVRA - začátek menstruace přes nalepení náplasti

Dobry den, pouzivam antikoncepci EVRA jiz nekolik let. Pouzivam ji stylem 3tydny...

Evra a Adipex

Dobrý den, chtěla bych užívat Adipex jeden měsíc, je dobré vysadit antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Extrémní říhání

Dobrý den, již jsem dotaz do poradny psala, před návštěvou praktického lékaře....

Bolesti vnitřního kolene, otok, velmi omezená hybnost

Hezký podvečer. Před 14 dny jsem s kamarádem začal sportovat (běh), předtím...

Růst vousů


MUDr. Helena Indrová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Extáze – nejen droga lásky

Každá lidská bytost má tendence vyhledávat potěšení. Některé cesty mohou být...

Obezřetnost na greenu se vyplatí aneb Zranění z golfu nejsou žádnou vzácností

Pro většinu lidí je golf spjat s představou elegantního oblečení, klidným tempem...

Zánět tlustého střeva, nefunkční tlusté střevo

Dobrý den! Potřebovala bych poradit, mám známé, kteří mají dvoletého syna, který...

Znamínko

Dobrý den, mám dotaz ohledně znamínka. Před cca. 3-4 lety se mi na levém prsu...

Vysvětlení RTG krční páteře - spondyloza, osteofyty, napřímení krční lordózy, osteochondroza, spondylartróza

Dobrý den. Můžete prosím vysvětlit RTG nález? Mám tam napsáno. Napřímení krční...

Houby našemu zdraví prospívají, srdci obzvlášť

Ať už patříte k nadšeným houbařům, nebo nerozeznáte hříbek od prašivky, zdraví...

Bolest na levé straně hrudi a zad

Dobrý den. Již od mládí mám problémy s páteří - často mě bolí záda, bolest vystřeluje...

Červenání v obličeji

Dobrý den,dost často se červenám v obličeji a na krku,při rozhovoru s lidmi.I...

MUDr. Eva Žižková

Praktický zubní lékař

PSA

Dobrý večer, tumor markery PSA 12.40 ug/l, fPSA 2.700 ug/l, fPSA/PSA index...

Natažené kolenní vazy-cviky

Příjemný den.Měl jsem natažený med.postranní vaz.Lékař zpráva:palp bolestivost...

Na penisu a varlatech se mi utvořili mazové žlázky

Dobrý den, je mi 14 a před rokem a něco se mi na penisu a varlatech utvořili...

MUDr. Helena Přibylová

Ordinace PL pro dospělé

Bolest v zápěstí

Manželku už dloho bolí obě zápěstí. Absolvovala rehabilitaci ultrazvukem ale...

Dobbry den, je mi 30 l...

Dobbry den, je mi 30 let a od 5 let trpim alergiemi. Nejvetsi reakce mam...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×