Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Extrémní vypadavání vlasů z antikoncepce?

Michaela . 11.11.2013

Dobrý den, mám docela velký problém s extrémním vypadáváním vlasů, vím že bych tento dotaz měla psát nejspíš kožní, ale myslím si, že se to děje z důvodu braní a následného vysazení anitkoncepce. Paní obvodní mi dělala krevní testy a zde jsou výsledky, je mi 22 let a krev mi byla odebrána 24.den cyklu (ten den jsem dostala menstruaci): hematologie byla celá v normě a v biochemii jsem měla nedostatek železa 0,177 (rozmezí 0,2-0,4) - paní obvodní už mi napsala železo, dále mám zvýšené jaterní testy ALT - 1,34 (rozmezí 0,05-0,6), AST - 0,83 (0,05-0,65) - paní gynekoložka mi tvrdila, že to může být způsobeno braním antikoncepce nebo prodělanou nějakou virózou, ale to se mi nezdá anti koncepci neberu nějak dlouho necelé 3 roky....dále mám v krevních testech zvýšený hormon estradiol 109,7 (rozmezí 20-40), antikoncepci značka Mistra jsem vysadila asi před měsícem a mám diagnózu polycystických vaječníků.....nepoukazuje toto všechno spolu s extrémním padáním vlasů na nějakou vážnější nemoc? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

To zvýšení v jaterních testech je minimální,bylo by vhodné je zkontrolovat v odstupu tak 3 měsíců,antikoncepce při PCO syndromu je vhodnou volbou, myslím,že v první řadě by bylo vhodné vyšetření na kožním oddělení a podle výsledku zvolit další postup. Příjemný den

Související dotazy

Vypadávání vlasů
Dobry den, pred necelymi tremi tydny mi zacaly extremne...
Vypadávání vlasů
Dobrý den, mám dlouhodobý problém s vlasy. Jsou slabé,...
Vypadávání vlasů
Dobrý den, chci se zeptat, je mi 22 let a začaly mi...
Extrémní vypadávání vlasů
Dobrý den, je mi 16 let a už asi 4 měsíce mi padají...
Vypadávání vlasů
Přeji hezký den.Jsem po op.prsu pro dg ca.Užívám Anaprex...
Urologické problémy a vypadávání ochlupení i vlasů
V lednu začlo pálení při močení, na urologii mi byla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Extrémní pocení při masturbaci

Dobrý den, chtěl bych se před obtěžováním lékaře svou návštěvou nejdříve informovat...

Extremní potřeba spánku

Zdravím mám dotaz a aji problém už nejméně 3 měsice jsem hrozně unavený že v...

Extrémní ranní hlad

Dobry den, zajímalo by mě na jakém principu funguje moje zažívání, nebo jestli...

Extrémní říhání

Dobrý den, již jsem dotaz do poradny psala, před návštěvou praktického lékaře....

Extrémní snížení libida

Dobrý den. Je mi 18 let a mým problémem je extrémní snížení libida. Vlastně,...

Extrémní stárnutí pleti

Dobrý den, za poslední 3 roky se mi podařilo zhubnout 25 kg, ale škaredě na...

Extremní sucho v krku, pocit tělesa v krku

Dobrý den,Před měsícem jsem absolvoval vyšetření srde i Holter,ekg,orl plus...

Extrémní vodnatá rýma

Dobrý den, potebuji se poradit co by mi mohlo způsobovat extrémní vodnatou...

Extrémní vypadávání vlasů

Dobrý den. Je mi 16 let a už nějakou dobu mi extrémně vypadávají vlasy. Ze začátku...

Extrémní vypadávání vlasů

Dobrý den, je mi 16 let a už asi 4 měsíce mi padají vlasy, ze začátku to nebylo...

Extrofie a epispadie

Dobrý den, je mi 20 let. Narodil jsem se s extrofií močového měchýře a epispadií....

Exyntém

Dobry den, na prave i leve strane bricha se mi uz pres tyden drzi naka vyrazka,...

Exzém

Dobrý den, chci Vás poprosit o radu. Letos mi bude 50 let. Od mládí jsem trpěla...

Exzem?štěnice?

Dobrý den, ráno se mi objevil tento exzem,nesvedi,na mytí rukou používám tekuté...

Exzkém na žaludu

Dobrý den,dnes se mi udělala mi tato vyrážka, ,co to může být?Přitom dbán...

Eye Q a sardinky - je to ještě v normě?

Dobrý den, prosím o radu.Jím 6 tablet denně eye Q s celkovým obsahem 2400 mg...

Ezetrol

také beru léky na cholesterol!ovšem je rozdíl v lécich.pan doktor vám napiše...

Ezofagitida 1 stupne

Dobry denm v dubnu jsem absolvoval gastroskopicke vysetreni, diagnostikovana...

F20 Schizofrenie

Dobrý den chtěl bych se zeptat je mi 21 let a v 17 letech mi byla určena diagnoza...

F230 akutni polymorfni psychoticka porucha

Dobry den.S pritelem ziju pres mesic a zjistila jsem,ze v unoru 2013 byl v PL...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Laserová operace a keratokonus

Vážený pane dokotre, nedávno jsem podstoupila předoperační vyšetření před...

Očkování vakcínou silgard

Dobrý večer, pane doktore - ko mám 15ti letou dceru a rozhodla jsem se jí nechat...

Bolest ramene

Dobrý den, Před několika měsíci mě začalo bolet rameno v místě vyznačeném...

Kdy na konizaci?

Dobry den, chtela bych se zeptat. Na cytologii mne opakovane vyslo lsil vcetne...

Perianální trombóza

Dobrý den, v pátek se mi u análního otvoru vytvořila bulka velikosti menší...

Pupínky na jazyku

Dobry vecer, obracim se na Vas s problemem, ktery jsem zpozorovala dnes pri...

Je možnost, že by z mé krve nebo moči bylo poznat THC?

Rád by jsem se chtěl zeptat v sobotu 21.5. jsem měl 3 potahy z ''brka'' 2. června...

Polymorfní obtíže - bolesti svalů, kloubů, hlavy, píchání svalů..

Dobrý den, pane doktore, paní doktorko. Již druhým rokem trpím střídavými bolestmi...

Dotaz na encefalitidu

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli nakažený člověk encefalitidou se může...

MUDr. Radka Drašnarová

Praktický zubní lékař

Prostor disku a sinistroskoliosa

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co ve zprávě z rengenu znamená : Na skeletu...

Popraskaný jazyk

Dobrej uz několik let nám popraskanej jazit mám ho docela dost širokém. Kvůli...

Akutní bolest uzlin po alkoholu

Dobrý den. Je mi 24 let a den či dva po každém větším večírku či oslavě, kde...

Mohu otěhotnit při menstruaci ?

Dobrý den,chtela jsem se zeptat, poslednidobe jsem brala antikoncepci trochu...

Bílek z vejce u dětí

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat,jak je to s bílkem z vajíčka u malých dětí.U...

Interrupce po 8 měsících

Dobrý den, Mám 2 děti, je mi 37 let. V březnu 2015 jsem podstoupila interrupci....

Léčba mykozy během těhotenství

Dobrý den paní doktorko, ráda bych věděla jak mohou léky na léčbu mykozy ovlivnit...

Jsem ve 22+0 tt a mívám občas bolesti/křeče

Dobry den, jsem ve 22+0 tt a mivam obcas bolesti/kreče (moc tu bolest neumim...

Léky na podporu růstu vousů

Dobry den.Je mi 26 let ale stale mi nerostou vousy.Jen trochu na brade a pod...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×