Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Fibrom

Kožní obtíže Kateřina . 26.10.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, navštívila jsem kožní doktorku, protože jsem si na vnitřní straně předloktí nahmatala bolestivou bulku. Ta mě odeslala na chirurgii s tím, že útvar musí ven a následně má být odeslán na histologii. Na chirurgii se doktorovi nepodařilo útvar a nahmata. Byl mi proveden ultrazvuk, útvar 6mm, s tím že se může jednat o drobný fibrom. Poté mi chirurg oznámil jako horovou věc, že je to fibrom a že ho nemůže vyndat, protože ho nemůže nahmatat a že by ho při zákroku nenašel. Chtěla bych se Vás zeptat, jestli je možné s jistotou říci (tímto zmíněným postupem) , že se jedná o fibrom? A opravdu nemusí být odstraněn? Děkuji Vám za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Fibrom se dá poměrně přesně ultrazvukem diagnostikovat. Je to zcela benigní záležitost a léčba není nutná.

Související dotazy

Fibrom
Dobrý den, lze fibrom odstranit přípravkem Kolodium...
Fibrom
Dobrý den přeji, na vnitřní straně stehna u třísel,...
Fibrom
Dobrý den.U mé dcery/27let/byl objeven fibrom na poševní...
Fibrom
Dobrý drn včera jsem byla u kožní lékařky a na krku...
Piercing, fibrom na bříšku
Dobrý den, mam nf1 a jeden fibrom ( nezhoubný) mam...
Kondylomata/fibrom
Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je možné rozeznat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Fibroadenom, cytologický stěr

Dobrý den, v 3/2011 mi byla provedena biopsie s benigním výsledkem. na kontrole...

Fibroadenomy a antikoncepce

Dobrý den, zhruba před měsícem jsem si nahmatala bulku v prsu. Po ultrazvuku...

Fibroadenomy a těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, od ledna jsem dlouhodobě v zahraničí - v Kanadě....

Fibroadenomy v prsou při užívání HA

Dobry vecer,bude mi 17 let beru HA a mam od 15 fibroadenom velikosti 20mmx15mm...

Fibrocystická mastopatie

Dobrý den, nejsem si jistá, zda-li jsem svůj dotaz orientovala do správné...

Fibroindurace

Prosím o vysvětlení pojmu fibroindurace v pravém plicním poli....

Fibrolipom

Dobrý den, mám dotaz. Nad okem přesněji malinko nad obočím už mám 3 měsíce divnou...

Fibrolipom?

Hezký den pane doktore, prosím o posouzení,názor,radu na můj problém.Ve...

Fibrolipomy

Dobrý den, mám na šourku bílé kuličky, které nebolí ani nesvědí, ale vypadají...

Fibrolipomy

Dobry den, mohu se zeptat zda se jedna o kondylomata? Pokud ano, budu s tim...

Fibrom

Dobrý den, asi před půl rokem se mi udělala na penisu malá,necitlivá boulička,na...

Fibrom

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Okolo ,,čárky" na žaludu kterou vylučuji...

Fibrom

Dobry den zacali se me tvotrit na krku tyhle vyrustky je moznost to treba odstranit...

Fibrom

Můžu se zeptat před rokem možná díl se mojí mamce udělal malý pupínek a teď...

Fibrom

Dobrý den, lze fibrom odstranit přípravkem Kolodium Forte? Děkuji

Fibrom

Dobrý den, už několik let mám takový to žluto-bílý vřídek na vnitřní straně...

Fibrom

Dobrý den.U mé dcery/27let/byl objeven fibrom na poševní stěně a lékař navrhl...

Fibrom

Dobrý den, včera jsem si omylem strhla pihu. Teklo z ní hodně krve. Byla to...

Fibrom


Fibrom

Dobrý den, zjistil jsem na penisu drobné výrůstky. Foto v příloze. Jedná s...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×