Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Fromilid 500

Léky Jan Zlámal . 5.4.2013 redakce uLékaře

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat : Když beru antibiotika Fromilid 500 třetí den a příznaky nemoci už odešli až tedy na kašel, který s mou nemocí souvisel, musím pořád ležet v posteli ?

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Samotné užívání Fromilidu není spojeno s nutností klidu na lůžku. Pokud se cítíte již lépe, není asi důvod, abyste ležel v posteli, ale záleží na Vašem onemocnění a celkovém stavu. Například pokud užíváte Fromilid pro závažnější zánět plic, byl by klidový režim vhodný.

Související dotazy

Fromilid 500
Dobrý den, moje dcera 9 let, 38 kg dostala na angínu...
Fromilid 500
Sayana a Fromilid 500
Dobrý den, používám antikoncepci Sayanu více než půl...
Fromilid 500
Dobrý den, ještě jednou děkuji za odpověď na mé dva...
Hořká chuť v ústech při užívání antibiotik Fromilid 500
Dobrý den, již 6 dnem užívám antibiotika Fromilid 500...
FROMILID UNO 500 a ALKOHOL
Dobrý den, v uterý 16.12 doberu dopoledne antibiotika...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Frenuloplastika - stehy

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda po frenuloplastice můžou stehy vypadnou...

Frenuloplastika uzdičky nebo kortikoidy?

Dobrý den, mám trochu zkrácenou uzdičku. Předkožka přetáhnout za žalud jde,...

Frenuloplastika-léčení

Dobrý den, mám dotaz ohledně frenuloplastiky. Můj přítel byl na frenuloplastice...

Frenuloplastika, sex

Dobrý den mám jít na FRENULOPLASTIKA a z partnerkou řešíme za jak dlouho po...

Frenulotomia - po zakroku

Dobry den, prave som podstupil zakrok a na niektore veci som sa zbudol opytat....

Frenulum

Chtel bych se zeptat kdyz mam kratke frenulum lekarsky zakrok je vpichnuti injekce?...

Frenuoplastika

Dobrý den, jsem 4. dnem po frenuoplastice, používám jen sterilizované obvazy...

Friedreichova ataxie

Dobrý den, chtěl bych vědět co nejvíce informací o této diagnóze. Vznik nemoci,...

Frigidita

Dobrý den, dočetla jsem se, že frigidita u mužů je poměrně vzácná a většinou...

Fromilid

Dobrý den. Po občasném pálení při močení, občasném svědění ústí močové trubice...

Fromilid 500

Dobrý den, ještě jednou děkuji za odpověď na mé dva dotazy a omlouvám se, že...

Fromilid 500

Dobrý den, moje dcera 9 let, 38 kg dostala na angínu fromilid 500 a po přečtení...

Fromilid 500


FROMILID a EUPHYLLIN - mohu je užívat společně?

FROMILID a EUPHYLLIN - mohu je užívat společně? nebudou se ovlivňovat? Děkuji

Fromilid a potrava (mléko, citrusy)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nějaké omezení ve stravě/nápojů při...

FROMILID UNO 500 a ALKOHOL

Dobrý den, v uterý 16.12 doberu dopoledne antibiotika FROMILID UNO 500. Večer...

Fromilid v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 2.trimestru a mám angínu. Dostala jsem Fromilid, který...

Fromilid vs. Yosefine

Dobrý den. Beru antikoncepci Yosefin a koncem května mě potrápil zánět nosohltanu....

Frontální atrofie

Dobrý den, absolvovala jsem vyšetření CT mozku kvůli častým motolicím, které...

Frontin0,1mg

dobry den mam dotaz uz dva roky beru antidepresiva sertralin 10mg 1krat na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zadáno pro ženy: přírodní léčba infekcí močových cest

Pálení a řezání při močení, zakalená moč, bolesti v podbřišku doprovázené častým...

Bolest kostrče

Dobrý den, cítím bolesti v kostrči, přes den ne, ale když večer na tvrdším...

Ústní dutina

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor k přiložené fotografii. Začal mě...

Opakované záněty močových cest

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda bych jako prevenci na opakující se záněty...

Motání hlavy, stavy na omdlení


MUDr. Marcela Trojánková

Interní a nefrologická ordinace

Kouření – největší nepřítel ženské pleti

Cigaretový kouř působí na naše tělo v mnoha negativních ohledech. Zvyšuje riziko...

Trombóza a embolie

Hluboká žilní trombóza a plicní embolie – dvě onemocnění, která jsou spolu nerozlučně...

Nadýmání u novorozence

Dobrý den, mám třítýdenní miminko, které je plně kojeno. Bohužel ho trápí...

Hlasite polykani

Chtela jsem se zeptat zda se da resit problem s hlasitym polykanim pri piti....

Paralen Grip v těhotenství

Dobry den,jsem v 18tt mela jsem teploty 38,5 a omylem jsem si vzala paralen...

Opalování: riziko pro kůži i pro srdce

Nastává čas letních dovolených. Ať už budete ležet na pláži nebo u rybníka, mějte...

NAtržená uzdička


MUDr. Michal Pukovec

Praktický lékař pro děti a dorost

Svědění konečníku

Dobrý den, před měsícem mě ze dne na den začalo po celý den i noc velmi silné...

Soor

Dobrý den.Léčím se s mykozou v ustech.Dočetla jsem se že to souvisí s oslabenou...

MUDr. Jitka Chaloupecká

Korektivní dermatologie

Pálení a mravenčení v lýtkách

Dobrý den, mam problém s pálenim a mravenčenim v lýtkách, často se mi stává,...

Zalehlé ucho

Dobrý den.Již dlouhou dobu(cca 2 roky) mě trápí nepříjemný pocit u levého ucha.Uši...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×