Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sayana a Fromilid 500

Kristýna 6.5.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, používám antikoncepci Sayanu více než půl roku. Nedávno jsem měla podezření na mononukleozu a tak jsem dostala antibiotika Fromilid 500. Mohu se zeptat, zda je antikoncepce účinná při užívání antibiotik?
Předem děkuji za odpověď. :)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, účinek antikoncepce užíváním Fromilidu není ovlivňen. S pozdravem

Související dotazy

Fromilid 500
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat : Když beru antibiotika...
Fromilid 500
Dobrý den, moje dcera 9 let, 38 kg dostala na angínu...
Fromilid 500
Fromilid 500
Dobrý den, ještě jednou děkuji za odpověď na mé dva...
Sayana
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je možné otěhotnění...
SAYANA
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je to s menstruací...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Savo v těhotenství

Dobrý den, v domě se nám objevila na celé jedné stěně plíseňu země, kterou jsem...

Saw Palmetto

Dobrý den, již nějaký rok užívám pravidelně Saw Palmetto. Ne kvůli prostatě,...

Saw palmetto a vedlejší účinky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vedlejší účinky užívání saw palmetto v 18...

Saw Palmetto a vypadávání vlasů

Dobrý den, již delší dobu mě trápí vypadávání vlasů, dle krevních testů NEmám...

Saw palmetto při planování otěhotnění

Dobrý den, je mi 31let a mám diagnostikovou androgenni alopecii. Problémy vymizí...

Sayana

Dobrý den, paní doktorko, v září jsem dostala injekci sayana a začalo mě po...

SAYANA

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je to s menstruací u antikoncepce Sayana?...

Sayana

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je možné otěhotnění po vysazení injekce...

Sayana

Dobrý den,včera mi byla píchnuta antikoncepce Sayana.Nikde jsem bohužel nenašla...

Sayana

Dobrý den už dlouho uvažuji o antikoncepci sayana zajímalo by me jestli budu...

Sayana a účinnost

Dobrý den mám takový dotaz, ještě předtím než jsem přešla na Sayanu, tak jsem...

Sbírání plyšových zvářátek

možná si hned řeknete, že jsem zralá pro psychiatra, ale zajímalo by mě, jestli...

SBS


SBS

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to se syndromem třeseného dítěte. Nedávno...

SBS


SBS


Scinigrafie ledvin

Syn 5 let ceka toto vysetreni zijeme v italii chteji mu to udelat v celkove...

Scinti skeletu a bolest sedací kosti

Dobrý den. bolí mě kost sedací již asi 2 měsíce z toho poslední 3 týdny intezivně...

Scinti vyšetření kostí

Dobrý den, jdu na vyšetření kostí metodou scinti. Co to znamená. Děkuji

Scintigrafické vyšetření - doprovod v těhotenství

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se zeptala. Můj otec absolvoval vyšetření...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvýšené hodnoty krevního obrazu a jaterních testů


Zvětšená játra která jsou zdravá


Užívání azithromycinu


Bolesti břicha


Trpnutie prstov na rukach

Dobrý večer.Už asi pol roka sa v noci budim že mi trpne 4 a 5 prst na lavej...

Infekce v krku


Vysazení antikoncepce

Dobrý den, je mi 44let a od 18let užívám HA s menšími přestávkami z důvodů...

Vertebrodenní etiologie


Kvasinková infekce v ústech

Dobrý den, před dvěma týdny jsem na doporučení plicního lékaře začala dvakrát...

Perianální absces

Dobrý den psala jsem dotaz č.213140 ten jakoby vyrustek jsem mazala mastí Faktu.Myslela...

Prekripční omezení Jardiance

Dobrý den, prosím o informaci, zda je mezi preskripčními omezení nového přípravku...

Bolest v podbříšku

Dobrý den,ráda bych se zeptala.už třetí den mám bolesti v pravé straně podbřišku,je...

Valsavův manévr

Dobrý den, dlouhodobě mám zalehlé 1 ucho a dr. mi poradila, že mám dělat...

Otok nohou

Dotazů na otoky nohou je mnoho a jsou zodpovězeny. Mně však otéká pouze pravá...

Zlomenina páteře


Vyšetření štítné žlázy

Dobrý den, kde mi prosím vyšetří štítnou žlázu a potřebuji k tomu doporučení...

Cipralex, délka užívání

Jak dlouho lze užívat cipralex? Lez celý život? Děkuji.

Menstruační kalíšek u panny

Dobrý den, je vhodný menstruační kalíšek i pro panny. Děkuji

Uhodila jsem se do hlavy, mám strach z otřesu mozku či hematomu mozku


Umělé oplodnění

Dobrý den, je velký problém pokud jsem se v den transféru nedostavila a ten...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×