Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Frontin0,1mg

Psychika PETRA . 8.6.2012

dobry den mam dotaz uz dva roky beru antidepresiva sertralin 10mg 1krat na noc ,pak Quetiapin Mylan25mg 2 na noc a frontin0,1mg 1 tabletu,chci se vas zeptat vysadila sem sama od sebe frontin ?nechci byt na nem zavisla chodim na smeny tak spatne spim,jake to muze mit priznaky a co mam udelat aby mi zmizely? moc se bojim ,dekuji petra

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Moc ráda bych Vás uklidnila, ale to by k Vám nebylo fér. Léky Vám předepisuje ošetřující lékař-psychiatr, který Vás zná, dokáže jako jediný posoudit, kdy je vhodné déle užívanou medikaci upravit. Vaše snaha ukončit aplikaci benzodiazepinu je z jedné strany "chvályhodná", ale i v tomto případě je dobré postupovat uvážlivě, pokud jste lék užívala delší čas, není náhlé vysazení vhodné.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Fromilid 500


Fromilid 500

Dobrý den, moje dcera 9 let, 38 kg dostala na angínu fromilid 500 a po přečtení...

Fromilid 500

Dobrý den, ještě jednou děkuji za odpověď na mé dva dotazy a omlouvám se, že...

Fromilid 500

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat : Když beru antibiotika Fromilid 500 třetí den...

FROMILID a EUPHYLLIN - mohu je užívat společně?

FROMILID a EUPHYLLIN - mohu je užívat společně? nebudou se ovlivňovat? Děkuji

Fromilid a potrava (mléko, citrusy)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nějaké omezení ve stravě/nápojů při...

FROMILID UNO 500 a ALKOHOL

Dobrý den, v uterý 16.12 doberu dopoledne antibiotika FROMILID UNO 500. Večer...

Fromilid v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 2.trimestru a mám angínu. Dostala jsem Fromilid, který...

Fromilid vs. Yosefine

Dobrý den. Beru antikoncepci Yosefin a koncem května mě potrápil zánět nosohltanu....

Frontální atrofie

Dobrý den, absolvovala jsem vyšetření CT mozku kvůli častým motolicím, které...

Frontotemporální demence

Dobrý den , moc bych vás prosila o podrobnější vysvětlení nemoci s názvem: frontotemporální...

FSH

Dobrý den,paní doktorko moje hodnota FSH je 7.44,nevím co to pro mě znamená...

Fsme immun a revakcinace

Dobry den, V listopadu 2012 jsem dostal treti injekci ockovani fsme immun od...

FSME-IMMUN očkování

Dobrý den, minulý týden jsem zde zadávala dotaz, ohledně mého "špinění" před...

Fucidin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, pokud užívám krém Fucidin ( na plísňoví zánět...

Fuchsova dystrofie

Dobrý den, byla mě diagnistikována Fuchsova dystrofie. Přečetla jsem si, že...

Fundoplikace

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. Před pěti měsíci jsem byla operována na brániční...

Fundoplikace

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se jen zeptat, jak dlouho vydrží fundoplikace....

Fundoplikace

Dobry den,Jsem po operaci asi tyden mam tekutou dietu+mletou.Chci se zeptat...

Fundoplikace

Dobry den pani doktorko ,mám GERD a hledám specialistu doktora který by mi udělal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Extrémní říhání

Dobrý den, již jsem dotaz do poradny psala, před návštěvou praktického lékaře....

Bolesti vnitřního kolene, otok, velmi omezená hybnost

Hezký podvečer. Před 14 dny jsem s kamarádem začal sportovat (běh), předtím...

Růst vousů


MUDr. Helena Indrová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Extáze – nejen droga lásky

Každá lidská bytost má tendence vyhledávat potěšení. Některé cesty mohou být...

Obezřetnost na greenu se vyplatí aneb Zranění z golfu nejsou žádnou vzácností

Pro většinu lidí je golf spjat s představou elegantního oblečení, klidným tempem...

Zánět tlustého střeva, nefunkční tlusté střevo

Dobrý den! Potřebovala bych poradit, mám známé, kteří mají dvoletého syna, který...

Znamínko

Dobrý den, mám dotaz ohledně znamínka. Před cca. 3-4 lety se mi na levém prsu...

Vysvětlení RTG krční páteře - spondyloza, osteofyty, napřímení krční lordózy, osteochondroza, spondylartróza

Dobrý den. Můžete prosím vysvětlit RTG nález? Mám tam napsáno. Napřímení krční...

Houby našemu zdraví prospívají, srdci obzvlášť

Ať už patříte k nadšeným houbařům, nebo nerozeznáte hříbek od prašivky, zdraví...

Bolest na levé straně hrudi a zad

Dobrý den. Již od mládí mám problémy s páteří - často mě bolí záda, bolest vystřeluje...

Červenání v obličeji

Dobrý den,dost často se červenám v obličeji a na krku,při rozhovoru s lidmi.I...

MUDr. Eva Žižková

Praktický zubní lékař

PSA

Dobrý večer, tumor markery PSA 12.40 ug/l, fPSA 2.700 ug/l, fPSA/PSA index...

Natažené kolenní vazy-cviky

Příjemný den.Měl jsem natažený med.postranní vaz.Lékař zpráva:palp bolestivost...

Na penisu a varlatech se mi utvořili mazové žlázky

Dobrý den, je mi 14 a před rokem a něco se mi na penisu a varlatech utvořili...

MUDr. Helena Přibylová

Ordinace PL pro dospělé

Bolest v zápěstí

Manželku už dloho bolí obě zápěstí. Absolvovala rehabilitaci ultrazvukem ale...

Dobbry den, je mi 30 l...

Dobbry den, je mi 30 let a od 5 let trpim alergiemi. Nejvetsi reakce mam...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×