Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Fucidin

Léky Jana 18.11.2018

Dobrý den, jsem nyní v 7tt a omylem jsem asi 4krat užila na obličej mast fucidin. Může to nějak ohrozit plod? Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, nežádoucí účinek všeobecně u mastí se projevuje až po několikadenním používání. Nemusíte mít strach, ve Vašem případě Fucidin plod neohrozil. Doporučuji příště veškerou léčbu včetně doplňků stravy nebo bylinkových čajů konzultovat s lékařem nebo lékárníkem.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Fucidin
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, pokud užívám krém...
Fucidin - jak dlouho používat
Dobrý den ,jak dlouho lze užívat fucidin krém, pokud...
Onemocnění rtu a Fucidin H
Dobry den cetla jsem komentare na mast fucidin h take...
Chci se zeptat zda mohu použit na zarostlý nehet Fucidin mast?
Dobrý den. Jsem 5-6 tt těhotná. Chci se zeptat zda...
Puchýřnaté onemocnění
Vyrážka v podpaží... Včera mi kožní předepsala mastičku...
Antikoncepce
Dobrý den,prosím vas ovlivnuje Fucidin H krém(na kozni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Frontin a abstinenční příznaky

Dobry den, od 20.11.2017 uzivam frontin 0,25 mg 2x0,5 denne, za 2-3 tyzdne som...

Frontin a Lexaurin

Dobry den, kazdy den kvoli zachvatom neurogennej tetanie uzivam rano po zobudeni...

Frontin, psychika

Dobrý den, Po zjištění ,že trpím zvyšenou činnosti štítné žlázy ,se mi shoršila...

Frontin0,1mg

dobry den mam dotaz uz dva roky beru antidepresiva sertralin 10mg 1krat na...

Frontotemporální demence

Dobrý den , moc bych vás prosila o podrobnější vysvětlení nemoci s názvem: frontotemporální...

FSH

Dobrý den,paní doktorko moje hodnota FSH je 7.44,nevím co to pro mě znamená...

FSME - IMMUN

Dobrý den Užívám ráno antidepresivum escitalopram a večer mirtazapin . Nedávno...

Fsme immun a revakcinace

Dobry den, V listopadu 2012 jsem dostal treti injekci ockovani fsme immun od...

FSME-IMMUN BAXTER

Dobrý den, v roce 2010 u mě proběhlo očkování proti klíšťové encefalitidě vakcínou...

FSME-IMMUN očkování

Dobrý den, minulý týden jsem zde zadávala dotaz, ohledně mého "špinění" před...

Fucidin

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, pokud užívám krém Fucidin ( na plísňoví zánět...

Fucidin - jak dlouho používat

Dobrý den ,jak dlouho lze užívat fucidin krém, pokud mám již zlepšení kůže,používám...

Fuchsova dystrofie

Dobrý den, byla mě diagnistikována Fuchsova dystrofie. Přečetla jsem si, že...

Fuchsova endoteliální dystrofie

Dobrý den, musí být transplantace endotelu bezpodmínečně spojena s náhradou...

Fundoplikace

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. Před pěti měsíci jsem byla operována na brániční...

Fundoplikace

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se jen zeptat, jak dlouho vydrží fundoplikace....

Fundoplikace

Dobry den,Jsem po operaci asi tyden mam tekutou dietu+mletou.Chci se zeptat...

Fundoplikace

Dobry den pani doktorko ,mám GERD a hledám specialistu doktora který by mi udělal...

Fungicidin při menstruaci

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné užívat Fungicidin i v období...

Fungilen při kojení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu užívat Fungilen při kojení (mám...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolestivá boulička

Dobrý den, před 3 dny se mi udělala boule která je veliká asi jako hrášek a...

Mám bolesti pod levým žebrem v tom záhybu, bolest jde až po levou lopatku


Porucha orgasmu

Dobrý den,prosím o radu,při sexu nemužu dosáhnout orgasmu,při onanii orgasmu...

Nález na RTG plúc

Dobrý deň, prosím Vás čo znamená tento nález? V pravom plúcnom hrote pachypleura,v...

Exantém

Dobrý večer,už delší dobu mně trápí červené fleky na obličeji..Nemám je pořád,ale...

Bolest podbřišku

Bolíme v podbrisku je mi 12let.a uz druhej den Jeste nemam menstruaci mozna...

Hodnota jaterních enzymů

Dobry den, uz jsem Vam psala, kvuli jaternim testum .ted uz vim hodnoty AST...

Herpetická infekce


Měl vždy hodně spermatu


Prader Willi syndrom

Dobrý den, mohl by mě prosím někdo zodpovědět pár dotazů ohledně Prader Villiho...

Hematurie pri preventivni prohlidce

Dobrý den, při preventivní prohlídce mi byla zjištěna mikroskopická hematurie...

Natržený zavesny vaz penisu

Dobry den, pred tydnem jsem si poskodil zavesny vaz penisu prilisnym ohybem...

6 let - počůrá se a neví o tom

Dobrý den. Můj téměř 6 letý synek se začal občas počůrávat, aniž by o tom...

Pupínky na penisu po pohlavním styku

Dobrý den, Po nechráněném pohlavním styku se mi na penisu udělaly pupínky....

Laserové odstranění bradavic na chodidle

Dobrý den, se synem chodíme na vypalování bradavic, které má na šlapce nohy....

Oči

Při pravidelné kontrole očí při čtení abecední oční tabulky na dálku nepřečtu...

Horečky

dobri den chtěla bych poradit mam dceru 3 roky začala mi kašlat a mněla trochu...

Hladina hCG a těhotenství

Dobry den 8.7 vecer jsem mela nechraneny pohlavni styk a 18.7 brzy rano jsem...

Tlak ve tváři

Dobrý den, několik dní mě trápí tento problem- těsně pod lícní kostí a na ní,...

Kožní hnisavý proces

dobrý večer před týdnem se mi udelala tvrdá bolestivá boule na koleni a oteklo...