Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HA a atb cefzil

Beáta . 16.1.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, mám HA Dienille a nyní užívám antibiotika Cefzil na angínu, protože mi nezabral klasický penicilin. Jak dlouho po dobrání se musím chránit jinou antikoncepční metodou? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, obvykle 7-10 dní po dobrání antikoncepce.

Související dotazy

ATB cefzil a HA Mercilon
Dobrý den, od 8.8. do 13.8 jsem užívala antibiotika...
Alkohol po ATB Cefzil 500 Mg
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, za jak dlouhou...
Antibiotika Cefzil a HA Sunya
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je při užívání...
ATB a HA
Dobrý den, vím že podobných dotazů je tu spoustu,...
ATB a HA
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli užívání ATB Nitrofurntoin...
ATB Cefzil 500mg a alkohol
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou interakce...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ha a amoksiklav

Nejsem si jistá jestli ten dotaz patří zde... ale dnes jsem na akutní zánět...

HA a antibiotika

Dobrý den, mám dotaz ohledně vlivu antibiotik penbene 150000 na HA Bonadea,...

HA a antibiotika

Dobrý den, mám angínu a beru Ospen 1500 a zároveň antikoncepci Maitalon. Antibiotika...

HA a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Rovamycine ovlivnují účinnost...

HA a antibiotika

Dobrý den. chtěl abych se zeptat zda antibiotika Nitrofurantoin-ratiopharm mají...

HA a antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na možnost ovlivnění účinku HA (Jeanine)...

HA a antibiotika

Dobrý den, užívám HA minesee a před dobráním plata jsem měla sex se svým přítelem....

HA a antibiotika

Dobry den chtela bych se zeptat jestli antibiotika AMOKSIKLAV na kozni infekce...

HA a antibotika

dobry den pane doktore.. Chtěla bych se zeptat zda mají ATB Cotrimoxazol al...

HA a ATB

Dobrý den, chci se zeptat, beru antikoncepci Lunafem a mam laryngitidu a dostala...

HA a bolest lytek

Dobry den, HA uzivam pet let, s bolesti lytek jsem mela prvni problem pri naplastech...

HA a bolesti hlavy

Dobrý den. Užívám asi 5 let HA lunafem ( začala jsem ji brát cca 9 měsíců po...

HA a cotrimoxazol

Dobrý den,dostala jsem atb cotrimoxazol a jelikož se jedná o atb,budu se chránit.Chci...

Ha a ejakulace

Dobrý den, beru svou první antikoncepci 18 dní, s přítelem jsme měli pohlavní...

HA a gynekologické potíže

Dobrý den, užívám HA pramino a často mě trápí různé gynekologické potíže (záněty,...

HA a hemoroidy


HA a hmotnost

dobry den chtěla bych se zeptat zda je možne že po 5 letem uživani antikoncepce...

HA a chráněnost v době pauzy

Dobrý den, dočetla jsem u ostatních tazatelek, že by měly být chráněny proti...

HA a jednorázová vodnatá stolice

/doplněk k dotazu/ Dobrý den, přečetla jsem příbalovou informaci i dotazy na...

HA a kinderyl

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně působení Kinedrylu na účinnost...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hořko v puse


Podezření na condylomata


Bolest břicha a plynatost


MUDr. Miroslav Havrlant

H&H Medica s.r.o.

Projevy infekce po revizi dělohy


Injekcia suplasyn


Mám nejspíš vaginálni mykozu


Angína, streptokok


Hýžďové svaly


MUDr. Evženie Bartáková

Ordinace všeobecného lékařství

Mravenčení palce u nohy


Výsledky krví


Lokren a Betamed

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi léky Lokren a Betamed. Děkuji.

Možné příznaky těhotenství


Červený výrustek na penisu


Bolesti nohou


Unikání stolice


Zánět v zápěstí


Oligozoospermie a erektilní disfunkce


Výsledky krve - zvýšené červené krvinky


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×