Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HA a antibiotika

Nika . 20.3.2014

Dobrý den. chtěl abych se zeptat zda antibiotika Nitrofurantoin-ratiopharm mají nějaký účinek na snížení antikoncepce Sunya či nikoliv. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Antikoncepční účinek by neměl být nijak ovlivněn. Příjemný den

Související dotazy

HA a antibiotika
Dobry den chtela bych se zeptat jestli antibiotika...
Antikoncepce a antibiotika.
Dobry den, 3 tydny jsem brala antibiotika, ktere mohou...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, 29.12. jsem dostala antibiotika (Duomox...
Antibiotika a HA
Dobrý den, chci se zeptat,zda antibiotika Tobrex-kapky-zánět...
HA a antibiotika
Dobrý den, užívám HA minesee a před dobráním plata...
Antibiotika a HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je riziko,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HA + ATB

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohou antibiotika V-PENICILIN snížit účinek...

HA + postinor

Dobrý den pane doktore, s přítelem jsme měli nechráněný sex. Dlouhodobě užívám...

Ha + záněty

Dobrý den, nedávno mi byla zjištěná mononukleoza. Od té doby se mi neustále...

HA 2. den cyklu

Dobrý den, pokud začnu brát hormonální antikoncepci 2. den cyklu místo prvního,...

HA 7 denní pauza a po ní

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat beru HA Lindynette 20 . Dobírám první pláto,...

HA 7denní pauza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, do kolika dní po 7denní pauze začíná působit...

HA 8.den po pauze a bolesti

Dobrý den, užívám antikoncepci Minisiston, vždy beru 21 tablet, pravidelne 21...

HA a Algifen

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, zda se nějak ovlivňují antikoncepce Lunafem...

HA a Alkohol

Dobrý den Užívám HA Katya a chtěla bych se zeptat zda alkohol snižuje účinnost...

Ha a amoksiklav

Nejsem si jistá jestli ten dotaz patří zde... ale dnes jsem na akutní zánět...

HA a antibiotika

Dobry den chtela bych se zeptat jestli antibiotika AMOKSIKLAV na kozni infekce...

HA a antibiotika

Dobrý den, užívám HA minesee a před dobráním plata jsem měla sex se svým přítelem....

HA a antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na možnost ovlivnění účinku HA (Jeanine)...

HA a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Rovamycine ovlivnují účinnost...

HA a antibiotika

Dobrý den, mám angínu a beru Ospen 1500 a zároveň antikoncepci Maitalon. Antibiotika...

HA a antibiotika

Dobrý den, mám dotaz ohledně vlivu antibiotik penbene 150000 na HA Bonadea,...

HA a antibotika

dobry den pane doktore.. Chtěla bych se zeptat zda mají ATB Cotrimoxazol al...

HA a ATB

Dobrý den, chci se zeptat, beru antikoncepci Lunafem a mam laryngitidu a dostala...

HA a atb cefzil

Dobrý den, mám HA Dienille a nyní užívám antibiotika Cefzil na angínu, protože...

HA a bolest lytek

Dobry den, HA uzivam pet let, s bolesti lytek jsem mela prvni problem pri naplastech...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×