Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HAC a ATB

Antikoncepce Lucie 4.2.2017

Dobry den, beru uz par let antikoncepci Tri regol... pred třemi měsíci jsem ale jedno platicko vynechala. Ted beru uz 5. dnem antibiotoka Ospen 1500, ktere budu brat az do ctvrtka a v pondeli zacinam brat nove platicko antikoncepce. Chci se zeptat jestli bude antikoncepce nejak ovlivněna temi antibiotiky...???
Dekuji L

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, efekt antikoncepce bude zachován, jedině že by se po ATB terapii vyvinulo zvrácení či průjem, poté by jsem doporučil ještě jinou formu ochrany, např. kondom, s pozdravem, Dr. Horáková

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

HAC a ATB
Dobrý den, chci poprosit o radu. Brala jsem týden...
HAC a ATB
Dobrý den, zhruba o týden jsem si oddalovala menstruaci,...
HAC a ATB
Dobrý den, užívám antikoncepci Lunafem (4. rokem),...
HAC a ATB
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat v patek jsem dobrala...
HAC a ATB
Dobrý den, beru HA Belaru, z důvodu nemoci mi doktorka...
HAC a ATB
Dobrý podvečer, chtěla bych se zeptat, 3 dny mi pichali...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HAC

Dobrý den, dnes jsem navštívila svoji gynekoložku, s tím, že bych chtěla...

HAC

Dobrý den, mám sice pravidelnou menstruaci cca 4 dny bez vynechání, ale mám...

HAC

Dobry den, pred 3 mesici jsem si zapomela vzit HA takze jsem byla bez ni mesic...

HAC

... ještě jsem se zapomněla zeptat jestli budu chráněná hned po menstruaci když...

HAC a akné

Dobrý den, mám dotaz ohledně antikoncepce Rhonya. Dobrala jsem nyní 3. plato....

HAC a anamnéza HŽT

Dobrý den, před dvěma roky jsem prodělala hlubokou žilní trombozu v důsledku...

HAC a ATB

Dobrý podvečer, chtěla bych se zeptat, 3 dny mi pichali penicilin na anginu...

HAC a ATB

Dobrý den začala jsem brát antikoncepci Ayreen, ale asi po 6 dnes užívání jsem...

HAC a ATB

Dobrý den, už druhý měsíc užívám antikoncepci jeanine, ale teď jsem dostala...

HAC a ATB

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli antibiotika Sumamed 500 mg snižuje účinnost...

HAC a ATB

Dobrý den začala jsem užívat antikoncepci Ayreen a předtím jsem ještě nikdy...

HAC a ATB

Dobrý den, užívám antikoncepci Lunafem (4. rokem), postihl mě streptokok typu...

HAC a ATB

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat v patek jsem dobrala antibiotika contrimoxazol...

HAC a ATB

Dobrý den, beru HA Belaru, z důvodu nemoci mi doktorka předepsala FROMILID 500....

HAC a ATB

Dobrý den, zhruba o týden jsem si oddalovala menstruaci, měla bych ji mít teď...

HAC a ATB

Dobrý den, chci poprosit o radu. Brala jsem týden ATB Klacid. Už asi tři...

HAC a ATB

Dobrý podvečer, chtěla bych se zeptat, moje lékařka mi na tyden předepsala antibiotika...

HAC a Diclofenac Duo PharmaSwiss 75mg a Dimexol

Dobrý den, užívám antikoncepci Mistra, na bolest zad mám na předepsané léky...

HAC a Grandaxin

Dobrý den, dostala jsem dnes od lékaře na předpis antidepresiva a Grandaxin....

HAC a krvácení

Dobrý den pane doktore, obracim se na vas s tim, ze beru již 2 mesic antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tonsilitida, léčba a alkohol

Dobrý den, dnes o půlnoci (pondělí 26.2.) dobírám po 7 dnech antibiotika Dalacin...

Neplodnost


Tonsilektomie u dítěte

Dcera, 3,5 roku, má zvětšenou nosní mandli. Nemocná vůbec nebývá, až na docela...

Tonsilektomie a chronická rýma

Dobrý večer, Chtěla bych se prosím zeptat 23.11 jdeme s dcerou na odstranění...

Tonsilektomie plasmou

Dobrý den. Měla bych na Vás dotaz. Je mi 30 let a již 2 roky trpím opakovanými...

Tonsilektomie spíše ano či ne?

Je mě 43let, léčená jsem s hypertenzi a mám geneticky potvrzené sklony k tromboze.V...

Tonsilektomie a bolest hlavy

Dobrý den pane doktore. Velice často se mi na krčních mandlích vytvářejí čepy...

Časté ranní stolice

Dobrý den, chci se zeptat. Už delší dobu mě poboliva břicho v dolní části ....

Tonsilektomie

Dobrý den, dnes jsem měla podstoupit Tonsilektomii, ale moje mamka to nakonec...

Nizoral krém

Dobrý den, mám už od mala problémy s vyrážkou na obličeji. Zjistila jsem, že...

Tonsilektomie a astma

Dobry den,pani doktorko,muj dotaz se tyka odstraneni krcnich mandli.Jsem alergik...

Tonsilektomie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějakým způsobem potvrdit , že...

Tonsilektomie

Dobrý den, moc ráda bych znala Váš názor, zda je u mě nutná tonsilektomie...

Chlamydie - tonsilitida

Dobrý den, prováděla jsem nechráněnou felaci (před 3 týdny) a 3 dny poté mi...

Výtok v počátku těhotenství

Dobrý den dnes se mě objevil Hustý bílý hlen na kalhotkách a mám 3 dny do menstruace,...

Tonsilitis

Dobrý den, dne 2.února jsem šla na pohotovost (bydlím 2h od trvalého bydliště...

Bolest nohy

Dobrý den,již několik měsíců trpím nesnesitelnou bolestí nohy.Např.Jdu po ulici...

Antikoncepce pro muže

Na internetu jsme s přítelkyní objevili článek o natikoncepci pro muže: http://zdravi.centrum.cz/antikoncepce/2009/4/27/clanky/nova-anti/ Jelikož...

Bolest třísla


Bolest těla na dotek

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,čím může být způsoben pocit zvýšené citlivosti...

Zavřít reklamu