Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Haemophilus

Uši, nos, krk hermannová katerina . 29.7.2008 redakce uLékaře

Dobrý den. Mám dotaz. Na ORL mi po výtěrech z krku byl zjištěn haemophilus. Je mi 27 let a chtěla jsem se zeptat co to v mém věku znamená, zda je to vážné či nikoliv. Na internetu jsem se dočetla, že tím snad trpí jen malé děti. paní doktorka mi napsala antibiotika a nic víc neřekla. Předem děkuji ta odpovědˇ. S pozdravem Hermannová.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, haemophilus je běžným infekčním agens a není se tedy nutné znepokojovat. Měla bych na něj účinkovat běžná ATB.

Související dotazy

Haemophilus species
Dobrý den, prosím Vás, jak z čeho vzniká bakterie Haemophilus?...
Haemophilus influenzae
Dobrý den,je mi 54 let a v únoru jsem měla ve výtěru...
HAEMOPHILUS INFLUENZAE
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Před...
Haemophilus haemolyticus
Dobrý den.Mám dotaz ohledně boláků které se mi neustále...
Streptokok a haemophilus v krku
Dobrý den, byla jsem nachlazená, první den jsem měla...
Haemophilus parainfluenzae
Dobry den. Pri vytere z hrdla mi vo vysledkoch vysla...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HAC a průjmy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali může stát za průjmy antikoncepce? V...

HAC a snížený zájem o sex

Dobry den, je mi 18 let a beru 2 roky HA znacky sunya a rapidne se mi snizil...

HAC a zkrácená menstruace

Dobrý den, měla jsem nyní 3 měsíční pauzu v užívání HA. U nového plata jsem...

HAC fungování

Zdravím, na jakém principu funguje hormonální antikoncepce. Věřím, že je to...

Hádka a stresová reakce

Dobry den,chtela jsem se zeptat co znamena kdyz se mi po hadce s partnerem se...

Hadovitá stružkovitá stolice

Dobrý den, již několik let mám ve většině případů hadovitou či stružkovitou...

Haemangiom

Dobrý den, mému půlročnímu synovi se na tváři objevil červený flíček, o kterém...

Haemofilus

Dobrý den, 15 mesačný syn ma kultivacne z nosa a hrdla potvrdený H. Influenza,...

Haemofilus influenzae v nosohltanu

Vazeni,mam v sobe haemophilus infienzae,ktery mi leta zahlenuje nosohltan.Zjistilo...

Haemophillus v pochvě

Dobrý den, pane doktore, již téměř dva roky mě trápí Haemophillus v pochvě,...

Haemophilus haemolyticus

Dobrý den.Mám dotaz ohledně boláků které se mi neustále tvoří na jazyku. Brzo...

Haemophilus influenzae

Dobrý den,je mi 54 let a v únoru jsem měla ve výtěru z krku haemophilus influenzae....

HAEMOPHILUS INFLUENZAE

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Před vánocemi mi byl ze stěru...

Haemophilus parainfluenzae

Dobry den. Pri vytere z hrdla mi vo vysledkoch vysla tato bakterie ( aj ine...

Haemophilus species

Dobrý den, prosím Vás, jak z čeho vzniká bakterie Haemophilus? Manžel měl zdr.problémy...

Hagglundova pata

Dobrý den Ráda bych se Vás zeptala na onemocnění které se týká ostruhy na...

Haglundova exostosa

Dobrý den, lze Haglundovu exostosu vyřešit použitím rázové vlny?

Haglundova exostóza

Zdravím, nyní dohromady 4,5 roku trpím bolestmi s Haglundovou exostozou. Zpočátku...

HAK

Beru HA Tri-Regol, chtěla bych vědět, po kolika týdnech začne účinkovat spolehlivě....

HAK

Dobrý den Mám takový drobný problém používám antikoncepční náplasti evra a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×