Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Harmonet a Cefzil

Antikoncepce Lucka . 27.2.2012

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinek antibiotik Cefzil (mám zánět slinných žláz) a antikoncepce Harmonet. Zdali je možné nějaké riziko otěhotnění. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, užívejte i jinou metodu antikoncepce 7 dní po užívání ATB.

Související dotazy

Harmonet a Cefzil
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinek antibiotik...
Antikoncepce Harmonet
Dobrý den, kolem 2 let beru antikoncepci harmonet....
CEFZIL
Dobrý den, trápí mě zánět dutin, mám pocit, že mám...
Pomůže cefzil na toxoplazmozu?
Pomůže cefzil na toxoplazmozu?
Cefzil@Letrox
Dobry den, vcera jsem zacala uzivat antibiotika Cefzil...
ATB Cefzil 500mg a alkohol
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou interakce...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Halucinace při probouzení

Dobrý den, velmi prosím o radu. Občas se mi stává, že se v noci probudím a vidím...

Halucinace, vidím co není.

Dobrý den, mám živé sny. Většinou vidím nějaký stín, nebo na mě padá stěna....

Halux

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je šance, že se po užívání ortézy na halux...

Haluxy

Dobrý den, mám dotaz na haluxy, trápí mě spoustu let, operaci odkládám a zatím...

Hamiltonuv hmat

Dobrý den pane doktore..chtela bych se zeptat kdy se muze delat ten hmat jsem...

Hamiltonův hmat

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, kdy se může provádět Hamiltonův hmat....

Hamiltonův hmat při pozitivním Streptokoku B

Dobrý den, jsem 40+1 týden těhotenství a poslední týdny už mě hodně trápí bolesti...

Hamiltonův hmat??

Dobrý den. Zítra budu 39+6 dle UTZ a 38+3 dle MS. Minulý týden jsem měla CS4,...

Hana Z.

Dobrý den, můžu mít pohlavní styk se svým partnerem když mám vir hpv?On ho už...

Hangiomy na jatrech

Vazena pani doktorko.Pred rokem a pul mi byly nahodne pri sonu zjisteny hemangiomy...

Harmonet a Cefzil

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinek antibiotik Cefzil (mám zánět slinných...

Hashimoto?

Dobrý deň, mám 21 rokov a už dlhšiu dobu ma trápi neustála psychická aj fyzická...

Hashimotova nemoc a těhotenství

Dobrý den, prosím o Váš názor. V létě jsem prodělala samovolný potrat v 6.tt(hormony...

Hashimotova struma

Dobrý den, léčím se na juvenilní idiopat. artritidu a byl mi zjištěn chronický...

Hashimotova thyreoitida - předávkování

Dobrý den paní doktorko :-) od 3 let mám sníženou funkcí štítné žlázy ( hypothyerozu...

Hashimotova Thyrioiditis - Euthyrox

Dobrý deň. Bola mi zistena H. T.,pred pár dňami som začala brať Euthyrox 25...

Hashimotova thyroiditis

Dobrý den, prosím o radu. Asi 4 měsíce se léčím se štítnou žlázu.Od paní doktorky...

Hashitoxikoza-hyperfunkce štítné žlázy

Zdravím, 1,5 roku se léčím pro hyperfunkci štítné žlázy-hashitoxikozu, užívám...

HAT - Sunya a ATB - Duomox

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat v úterý jsem začala brát ATB a v sobotu jsem...

Havrix A - množství očkovací látky pro dospělého

Dobrý den, při podání podání první dávky Havrixu A pro dospělého byl menší...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×