Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Helicobakter pilori

Vnitřní lékařství Jitka57 6.7.2011

Dobrý den, lze zjistit helicobakter jinak než gastroskopií? Z tohoto vyšetření mám strach, jsem velmi dávivá a dle příznaků tuto bakterií mám. A jaké je její léčení? Děkuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano, je možné zjistit protilátky proti helicobakteru z krevního odběru. Případná léčba spočívá v lékové trojkombinaci obsahující též antibiotika.

Související dotazy

Helicobakter
Dobrý den, před měsícem mi dělali endoskopické vyšetření...
Helicobakter pylori
Dobrý den, z krve a stolice mi zjištěn helicobakter....
Helicobakter pyroli eraditace
Dobrý den, paní doktorko, prosím Vás o radu, deset...
Působení antibiotik na helicobakter
Dobrý den, včera jsem Vám psala dotaz ohledně helicobakter,...
Helicobakter
Dobrý den, na gastroskopii mi zjistili helikobakter...
Helicobakter
Dobry den, uz tri mesice me boli bricho,byla jsem na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Helicobacter Pyroli

dobry vecer,chtela bych se zeptat kdyz mam v sobe tuto bakterii,dr mi to potvrdila...

Helicobacter pyroli

Dobry den, chtela bych se zeptat byl mi zjisten helicobacter pyroli jsem prelecena...

Helicobacter pyroli

Dobrý den. Má 8-mi letá dcera trpí histaminovou intolerancí a stále si stěžuje...

Helicobacter rezistentní na antibiotika

Dobrý den, před sedmi a pět lety jsem měla Helikobakter. Léčba antibio prý zabrala,...

Helicobacterová infekce

Dobrý den, moc vás prosím o radu. mojí přítelkyni asi před rokem a půl často...

Helicobactery Pylori

Dobrý den, chci se zeptat .. Na Gastroskopii mi našli vřed, který už částečně...

Helicobakter

Dobrý deň . Chcela by som sa spýtať na Helicobaktera. Pred dvoma rokmi mi...

Helicobakter

Dobrý den, před měsícem mi dělali endoskopické vyšetření a dnes jsem se dozvěděla...

Helicobakter

Dobrý den, na gastroskopii mi zjistili helikobakter a pan doktor mi předepsal...

Helicobakter

Dobry den, uz tri mesice me boli bricho,byla jsem na sonu to vyslo ok a na endoskopii...

Helicobakter pylori

Dobrý den, prosím o radu. Koncem měsíce dubna jsem byl na gastroskopickém vyšetření...

Helicobakter pylori

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možno vymítit helicobaktera ze žaludku...

Helicobakter pylori

Dobry den, mam citlivy zaludok. Občas ked nieco zjem dostanem hnačky a zvraciam...

Helicobakter pylori

Dobrý den, z krve a stolice mi zjištěn helicobakter. Dostala jsem ATB Klabax,...

Helicobakter pylori-nevolnost

Dobrý den, již delší dobu mě trápí ranní nevolnost, pálení žáhy, nevolnost při...

Helicobakter pyroli

Dobrý den, obvodní lékař mi z odběru stolice zjistil pozitivní test na helicobakterii...

Helicobakter pyroli eraditace

Dobrý den, paní doktorko, prosím Vás o radu, deset let jsem měl chronickou...

Helicobakter pyroli léčba

Dobry den. Mohu se zeptat. Byl u me potvrzen Helicobakter pyroli, ktery mi cini...

Helicobavter Pylori

Zdravím Vás, děkuji že tato poradna existuje. Před 3 měsíci jsem užívala Clarythromycin...

Helikobakter

Dobrý den,paní doktorko.Měla bych na vás ještě dotázek týkající se případného...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene v klidove poloze v sede

Dobry den pane doktore, hned na zacatku musim rict ze merim asi 196cm a vazim...

Antibiotika a paralen


Dieta č.2

Dobrý den! kvůli opakujícím se gastritidám a gastropatiím mi byla doporučena...

Bolest ruky po odběru

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že mě po odběru...

Cysta na vaječníku a laparoskopie

Dobrý den, paní doktorko. Obracím se na Vás s dotazem. Od července roku 2014...

Chlamýdie a syfilis, za jak dlouho je lze zjistit z krve?


Svědění konečníku u dítěte

Dobrý den vážení, chtěla jsem se zeptat, dcera 3,5 let si od něděle stěžuje...

Zánět dásně a zubu pod korunkou

Dobrý den, již několik měsíců mám pod korunkou na pětce nahoře vpravo nějaký...

Vyrážka

Dobry den, Tyden zpatky se dceri 8let, vyrazila zvlastni vyrazka. Zacalo...

Stafylokok epidermidis přenos

Dobrý den, můj přítel má stafylokoka epidermidis v moči. Chci se zeptat, jestli...

Atherom za uchem


Vodnatý výtok

dobrý den,jsem ve 14 týdnu těhotenství.ze začátku jsem se léčila s výtokem,který...

Tíseň na hrudi

Dobrý den, je mi 18 let a už půl roku mne trápí tíseň na hrudi spojena s tlakem...

Štípnutí včelou rudé a plné hnisu

Dobrý den, asi před týdnem mě štípla včela, ránu po žihadle mám červenou a...

Krev v oku

Dobry vecer, jiz nekolik dni mám v oku rozlitou krev, nebo spise takovy krvavy...

Pálení po sexu v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jeden menší problém. Jsem v 5měsíci těhotenství...

Pálení při vytékání vaginální kuličky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že mě po zavedení vaginální...

Léčba MMS

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi neřekla něco o léčbě MMS...Mám...

Vyrážka


Afty v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 33. týdnu těhotenství a od začátku těhotenství se mi dělají...

Reklama