Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hemofil v těhotenství

Uši, nos, krk Hanka . 15.1.2009

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat i po léčbě antibiotiky mám v krku hemofila.jsem těhotná,tak se mě paní doktorka bojí nějak dál léčit.dá se s tím něco dělat?nebo musím počkat až těhotná nebudu?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Hemofil se v krku někdy objeví a nemusí způsobovat žádné obtíže V takovém případě ani terapie není nutná. Pokud je však nález v krku masivní ( to se pozná ve výsledcích z výtěrů) nebo pokud máte nějaké obtíže - bolesti v krku apod, je na místě léčba. Některá antibiotika se v těhotenství mohou bez obav podávat (např. penicilinová řada), záleží na citlivosti bakterie ( opět se to zjistí z výsledků výtěrů).

Související dotazy

Sputum
Dobrý den, jsem marod už 3měsíce, teď mi zjistili ze...
Antibiotika a cvičení
dobrý den dostal jsem antibiotika na bolest v krku...
Hemofil
Zdravím p.doktorka Mám jednu otázočku...Pred 4 dňami...
Streptokok v krku po 3 antibiotikách
Streptokok v krku po 3 antibiotikách. Dobrý den, manželka...
Hemofil v těhotenství
Dobrý den, cca před dvěma lety jsem měla při viróze...
Hemofilová infekce a antibiotika
dobrý deň pán doktor, pred troma týždňami ma začalo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hemofil - vyrážka?

Dobrý den, je mi 21 let, na alergologii mi po výtěru v krku bylo řečeno, že...

Hemofil či spála?

Dobrý večer, před 7 dny jsem byla se svým 8letým synem na pohotovosti. Byl celý...

Hemofil krev ve slinách

Dobrý den, asi tří týdny zpátky jsem náhodně objevil ve slinách krev.Stalo...

Hemofil u dítěte

Dobrý den,ráda bych se informovala,jak je závažný nález hemofila u 3,5letého...

Hemofil u půlročního kojence

Dobrý den, prosím o radu. Výsledky výtěru dnes ukázaly, že moje půlroční dcera...

Hemofil v krku

Dobrý den pane doktore,chtěl bych se zeptat šel jsem k doktorce s bolesti krku...

Hemofil v krku

Dobrý den, bolelo mě v krku, tak mi byl udělán výtěr v krku. Bolest už sama...

Hemofil v krku

Dobrý den,prosím o radu.Od čtvrka mám zánět v krku užívám Penbene 15000 byl...

Hemofil v krku

Dobrý den, mám dvě děti 5 a 8 let, oba po výtěru z krku nález hemofil influenza....

Hemofil v krku

Dobrý den, syn měl 2 dny vysoké horečky (38 - 39,8). Navštívila jsem s ním lékařku,...

Hemofil v těhotenství

Dobrý den, cca před dvěma lety jsem měla při viróze nález v krku a to hemofila,...

Hemofilie a těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mam známou,která zjistila, že má hemofilii...

Hemofilis

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,dotaz se týká mojí babičky,je jí 63 let,před...

Hemofilová infekce a antibiotika

dobrý deň pán doktor, pred troma týždňami ma začalo silno bolieť hrdlo, nevedela...

Hemofilus

Dobry den pan/i doktor/ka. Zacalo ma velmi boliet hrdlo, tak som isla k doktorovi,...

Hemofilus

Dobry den, nyni jsem ve 25. tydnu tehotenstvi a jiz od 12. cervna jsem nemocna....

Hemofilus

Dobrý den, mám na Vás dotaz ohledně hemofila. Před měsícem a půl mě začlo hodně...

Hemofilus

Mám syna 5let a syna 2roky.Prokázán u obou masivně hemofilus-výtěrem s krku..Mají...

HEMOFILUS

Dobrý den paní doktorko(pane doktore). Mám dotaz týkající se bakteie HEMOFILA....

Hemofilus

Dobrý den, chtěla bych se dotázat, nakolik lze s hemofilovou bakterií bojovat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×