Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Heparinizace

Vnitřní lékařství Ivana 23.1.2017

Dobry den,jiz 6 let si aplikuji ZIBOR 25 000 IU.
Tento stav staly a nemenny.Mohu lete letadlem delsi vzd.cca let 6 hodin.

Odpovídá lékař:

MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

Dobrý den,
nepíšete nic o tom,proč nízkomolekulární heparin dlouhodobě užíváte.Každopádně doporučuji elastickou bandáž-vysokou- dolních končetin,dostatek tekutin během letu,střídání poloh dolních končetin.
S pozdravem M.V.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Henoch-Schönleinova purpura

Dobrý den, potřebovala bych se poradit ohledně plánovaného těhotenství. V 15...

Henoch-Schonleinova purpura

Dobrý den, mému pětiletému synovi byla stanovena diagnóza Henoch-Schonleinova...

Henochova-Schönleinova purpura

Dobrý den ,mému 6. letému synovy diagnostikovali Henochova-Schönleinovu purpuru...

Henochova-Schönleinova purpura

Dobry den, dceri 7 let byla zjistena Henchova-Schönleinova purpura. Leky zadne...

Henochova-Schönleinova purpura

Dobrý den, mému synovi bude 11 let a byla mu diagnostikována Henochova-Schönleinova...

Heparin

Dobrý den, minulý týden jsem se u Vás informovala na zranění vazů v koleni....

Heparin

Dobrý večer, rád bych se zeptal, jaká jsou rizika podání nízkomolekulárních...

Heparin al gel

Dobrý den!! Od prakticé lékařky jsem dostala heparin al gel na otoky v těhotenství...

Heparin v těhotenství

Dobrý den,chci se zeptat,mam po dvou zamlklých potratech,první v 11tt a druhý...

Heparin, císařský řez a epidural

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné při užívání Heparinu v těhotenství...

Heparoid a odběry krve

Dobrý den, Zítra jsem objednana na vyšetření na hematologii ohledně krevní...

HEPATALNE testy

Dobrý večer, p. doktor, môžte mi vysvetliť tento výsledok po odbere HT viem...

Hepatálne testy

Dobrý deň,v predoperačnom vyšetrení mi zistili,že nemám najlepšie hepatálne...

Hepatalne testy - zvysene

Uz viac ako rok mam bolesti v pravom podrebri a niekedy mi byva zrazu zima....

Hepatitda B a orální sex

Vážená paní lékařko, chtěla jsem se Vás zeptat, zde je možné se nakazit hepatitidou...

Hepatitda typu C

Dobrý deň, pani doktorka! Mojej mame diagnostikovali pred rokom Hepatitídu typu...

Hepatites c

dobriy den , mu zuse nechat lecit v kazde nemocnici v cesku ne bo jsou jen...

Hepatitida

Dobrý den, Byla u mne diagnostikována hepatitida typu E. V prvním měsíci nemoci...

Hepatitida

dobry den mam dotaz pred 4 roky mi byla zjistena hepatitda b po 4 letech jsem...

Hepatitida

dobry den jsem ve druhem mesici tehotenstvi a mam posdezreni a hep.b, jdu na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Malý penis


Hmota u levého varlete

Dobrý den, mám takovou (nevím, jak to popsat) houbovitou hmotu v levém varleti....

Souvislost akné s fibromem pod úhlem mandibuly

Dobrý den. Již od 12-ti let (nyní je mi 25 let) mám v obličeji jemné komedony...

Souvislost

Dobrý den, již několik let mám potíže s teplotou končetin - často zcela ledové,...

Souvisí užívání vakcíny Statoral 300 se zvýšeným počtem prodělaných angín?

Dobrý den, cca rok a půl užívám vakcínu Statoral 300 (obden 6kapek) a od té...

Souvisí stres s autoimunitním onemocněním?

Dobrý den, odběry na hormony štítné žlázy mi doktorka dělala pravidelně už...

Caltrate

Jaké prostředky kromě Caltrate si mohu pořídit na osteoporozu?Děkujidd

Bolest a otoky kloubů na rukou

Dobrý den, prosím o radu, jaká jsou ještě možná vyšetření a vysvětlení RTG nálezu....

Přeočkování po 5 letech proti klíšťové encefalitidě - kojím

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je bezpečené, abych se tento rok nechala...

Souvisí porucha erekce s ochablým pánevním dnem?

Dobrý den Chtěl jsem se Vás optat, jestli udržení erekce může být ochablé...

Flek na hrtanu

Dobrý den, před několika dny jsem měl zánět horních cest dýchacích a s paní...

Souvisí nález hla b27 v krvi s bolestmi zad?

Dobrý den, loni v létě mi zjistili, že mám pozitivní hla b27, ale snímek páteře...

? Pityriasis

Dobrý den, potřebovala bych poradit, na nohou a obou rukou, částečně i dekoltu...

Tepavá bolest v oblasti hrudi zad a ruky

Dobrý den pane Cejnare chtěla bych se vás touto cestou zeptat ráno jsem se probudila...

Souvisí bolesti kloubů s onemocněním páteře?

Dobrý den, před 6-ti roky jsem absolvovala operaci ploténkyL5/S1 vlevo, a...

Kožní vyrážka

Dobrý den. Pod prsem se mi udělaly bolestivé, svědivé pupínky s černými hlavičkami....

Vysoký krevní tlak a nepříjemný zápach z úst

Dobrý den, můj manžel má problémy s vysokým tlakem, v práci má velký stres,...

Souvisi alergie s migrenou?

Dobry den, mam caste migreny (bez zvracania a aury).. snazim sa prist na to,...

Celý život bez mléka?

Před rokem mi gastroenterolog zjistil celiakii a pak taky alergii na kravské...

Otok penisu po masturbaci

Dobrý den, je mi 18 let. Dnes jsem mastruboval a po mastrubaci se mi cca hodinu...

Zavřít reklamu