Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hepatitida

Infekce Karin . 25.7.2011

Chcela by som sa spytat ci je mozne sa nakazit zltackou B/C, ak mi bol pichnuty piercing..Ihla bola nova, iba na jedno pouzitie, ale piercer nemal rukavice a nausnica nemusela byt dostatocne sterilizovana.Dakujem

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den.Moc ráda bych Vás uklidnila.Jenže-i to,co je velmi nepravděpodobné,nemusí být zcela nemožné.Vy potřebujete pocit bezpečí,jistoty,tak,aby nevznikl prostor pro spekulace.Neváhejte,prosím,a vyhledejte svého praktického lékaře.Poradí Vám ohledně načasování vhodných vyšetření

Související dotazy

Leukémie a hepatitida
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak je to s výskytem...
Hepatitida a vši
Dobry den,moje dcera ma tri roky,o vanocich jsme meli...
Hepatitida C
Je možné určit podle podílu viru hepatitidy c, jak...
Průkaz virových hepatitid
Dobrý den, dá se hepatitida B,C ,D spolehlivě prokázat...
Hepatitida B-laboratorní testy
Dobry den, pozna se z laboratornich testu na hepatitidu...
Přenost hepatitidy B a C
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat, zda je možné nakazit...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Heparin v těhotenství

Dobrý den,chci se zeptat,mam po dvou zamlklých potratech,první v 11tt a druhý...

Heparin, císařský řez a epidural

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné při užívání Heparinu v těhotenství...

Heparinizace

Dobry den,jiz 6 let si aplikuji ZIBOR 25 000 IU. Tento stav staly a nemenny.Mohu...

Heparoid a odběry krve

Dobrý den, Zítra jsem objednana na vyšetření na hematologii ohledně krevní...

Hepatálne testy

Dobrý deň,v predoperačnom vyšetrení mi zistili,že nemám najlepšie hepatálne...

HEPATALNE testy

Dobrý večer, p. doktor, môžte mi vysvetliť tento výsledok po odbere HT viem...

Hepatalne testy - zvysene

Uz viac ako rok mam bolesti v pravom podrebri a niekedy mi byva zrazu zima....

Hepatitda B a orální sex

Vážená paní lékařko, chtěla jsem se Vás zeptat, zde je možné se nakazit hepatitidou...

Hepatitda typu C

Dobrý deň, pani doktorka! Mojej mame diagnostikovali pred rokom Hepatitídu typu...

Hepatites c

dobriy den , mu zuse nechat lecit v kazde nemocnici v cesku ne bo jsou jen...

Hepatitida

Dobrý den, Byla u mne diagnostikována hepatitida typu E. V prvním měsíci nemoci...

Hepatitida

dobry den mam dotaz pred 4 roky mi byla zjistena hepatitda b po 4 letech jsem...

Hepatitida

dobry den jsem ve druhem mesici tehotenstvi a mam posdezreni a hep.b, jdu na...

Hepatitida


Hepatitida

Dobrý den, jak velké je riziko přenosu hepatitidy B,C při poranění o elektrický...

Hepatitida

Dobrý den, po prodělané hepatitidě e (10 měsíců) mám pořád bílý povlak na jazyku,...

Hepatitida

Zdravím dá sa žltačka preniesť aj orálním sexom (fajkou) ďakujem

Hepatitida A

v dětství jsem prodělal hepatitidu A. Jsem proti ní imunní, nebo ji mohu dostat...

Hepatitida A

Dobrý den, prosím o radu, před 3 dny jsem přišel do styku s osobami s relativně...

Hepatitida A

Prosím o sdělení,zda mohu znovu onemocnět hepatitidou A,když jsem ji prodělal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antikoncepci lze "ušít na míru" každé ženě


Gynekologický nádor – poznejte je všechny


Tvrdnutí pooperační jizvy


MUDr. Zdeněk Popelka

Ordinace specialisty - interna, nefrologie

Dlouhodobý problém s kvasinkami


Perianální trombóza


Léky v těhotenství


Projevy jak zánětu šlach tak syndromu karpálního tunelu


Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Náhlé sevření hrdla


4D celkové vyšetření zdravotního stavu


Změna pigmentu kůže


Bolesti břicha


Znaménko na zádech


Kompresní punčochy pomohou i zahřejí!


Bolest hlavy


Bolest v krku


Kyselina mravenčí


Ovlivnění hormonální antikoncepce


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×