Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hladina hořčíku po operaci

Vitamíny Renata . 21.11.2011

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, že po operaci poklesne v organizmu hladina hořčíku na minimální stav a způsobuje problémy. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano je to možné.

Související dotazy

Užívání hořčíku
Dobrý den pane doktore, je pravda když užívám hořčík...
Užívání Helicidu a snížená hladina hořčíku v krvi
Dobrý den, prosím o odpověď na můj dotaz: Byl mi předepsán...
Nedostatek hořčíku
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda při běžném odběru...
Stav po operaci bubínku
Dobrý den, chci se zeptat po operaci nového bubínku...
Odběr hladiny cukru v krvi
Dobrý den, chci se zeptat jestli bych měla zajít na...
Stav po operaci
Dobrý den , jsem 4 tydny po operaci kýly a přímých...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hladina HCG

Dobrý denMůj dotaz bude znít asi divně!Jaká má být hodnota HCg asi v 5týdnu...

Hladina hcg

Dobrý den chtěla bych se zda ještě můžu doufat, že jsem těhotná! Menstrulaci...

Hladina hcg

Dobrý den,jsem 7+5tt.Lékařka na uz neviděla as a vel. odpovídala 6+5.Vzala mi...

Hladina HCG

Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouho po potratu je zvýšená hladina HCG v...

Hladina hcg

Dobrý den pane doktore. S manželem se už nějakou dobu snažíme o druhé miminko....

Hladina hcg 17 dní po styku, mám věřit výsledku, nebo se bude ještě měnit?

Dobrý den, paní doktorko. Beru antikoncepci, ale zapomněla měla jsem si vzít...

Hladina hcg a vnitřní onemocnění matky

Dobrý den, ráda bych se zeptala... řeším neustále zdravotní problémy, čeká mne...

Hladina HCG po ET s darovanými oocyty

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby po ET s darovanými oocyty...

Hladina hemoglobinu v krvi

Dobry den! Mam jiz druhym rokem hypochromni anemii, lecenou zpocatku maltoferem,...

Hladina hormonů ve střevě

dobrý den paní doktorko, dá se odběrem krve zjistit hladina inkretinu ve střevě?...

Hladina IgE

Dobrý den, Máme 7,5letýho syna.Od 1,5roku je léčen na recidivující laryngitidy,poté...

Hladina IgE u dítěte

Mému synovi je 7.5 let.Pabí doktorka mu brala krev na IgE.Hladina byla 627.2jednotek.Jak...

Hladina kortizolu a příjem kávy

Dobrý Den Zajímalo by mě jestli hladinu kortizolu, tvz "stresového hormonů...

Hladina kreatininu v krvi

Dobrý den jsem 12 let po radikální prostatektomii,nyní na osteologické por.při...

Hladina leukocytů

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat od jaké hodnoty leukocytů se začíná přemýšlet...

Hladina LH v době ovulace

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je hladina LH v průběhu ovulace zvýšená,...

Hladina olova v krvi

Dobrý den, u jakých hodnot olova v krvi se u 5-6 ti letého dítěte projeví i...

Hladina protilátek na tetanus

Dobrý den, protože brzy půjdu na preventivní kontrolu, nechala jsem si jako...

Hladina psa

Dobrý den. Můj otec před 3 lety prodělal operaci prostaty kvůli karcinomu.Nyní...

Hladina PSA

Je hladina 1.8 PSA u muže 71 let normální,je to již na hranici?Kolik tedy zdraví...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×