Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hladina psa

Onkologie fyk . 21.9.2010 redakce uLékaře

Dobrý den. Můj otec před 3 lety prodělal operaci prostaty kvůli karcinomu.Nyní je po 6měsících sledován na psa. Nyní se mu hladina zvedla z 0,02 na 0,04 . Jaká výše je ještě normální. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, neuvádíte jednotky, ve kterých bylo vyšetření děláno, píši vám obecně: Muži: 0 - 40 let: < 1,4 40 - 50 let: < 2,0 50 - 60 let: < 3,1 60 - 70 let: < 4,1 70 - 110 let: < 4,4 Vše se ale odvíjí podle laboratoře, proto se informujte u lékaře pacienta a ten by vám měl vše podrobněji vysvětlit. Hezký den.

Související dotazy

PSA
Dobrý den. Mému tatínkovi je 72 let a při vyšetření...
PSA
PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě
PSA
Dobrý den, chci se zeptat jak by jste vyhodnotili...
PSA a PSA frakce
Dobrý den, prosím o zhodnocení hodnot PSA 2,33 ng/ml,...
Vyšší PSA
Při posledním vyšetření urologem mám PSA O,652,testosteron...
Hladina PSA
Je hladina 1.8 PSA u muže 71 let normální,je to již...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hladina hormonů ve střevě

dobrý den paní doktorko, dá se odběrem krve zjistit hladina inkretinu ve střevě?...

Hladina hořčíku po operaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, že po operaci poklesne v organizmu...

Hladina IgE

Dobrý den, Máme 7,5letýho syna.Od 1,5roku je léčen na recidivující laryngitidy,poté...

Hladina IgE u dítěte

Mému synovi je 7.5 let.Pabí doktorka mu brala krev na IgE.Hladina byla 627.2jednotek.Jak...

Hladina kortizolu a příjem kávy

Dobrý Den Zajímalo by mě jestli hladinu kortizolu, tvz &quot;stresového hormonů...

Hladina kreatininu v krvi

Dobrý den jsem 12 let po radikální prostatektomii,nyní na osteologické por.při...

Hladina leukocytů

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat od jaké hodnoty leukocytů se začíná přemýšlet...

Hladina LH v době ovulace

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je hladina LH v průběhu ovulace zvýšená,...

Hladina olova v krvi

Dobrý den, u jakých hodnot olova v krvi se u 5-6 ti letého dítěte projeví i...

Hladina protilátek na tetanus

Dobrý den, protože brzy půjdu na preventivní kontrolu, nechala jsem si jako...

Hladina PSA

Je hladina 1.8 PSA u muže 71 let normální,je to již na hranici?Kolik tedy zdraví...

Hladina rtuti a olova v organismu

Dobrý den, kde si lze nechat vyšetřit hladinu rtuti (a olova) v organismu (kvůli...

Hladina rutit v krvi

Dobrý den,kde se si lze nechat vyšetřit hladinu rtuti v krvi? Lze se nechat...

Hladina serotoninu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakým způsobem se měří hladina serotoninu. Děkuji...

Hladina serotoninu a antidepresiva

Dobrý den, velice stručně bych se rád zeptal. Beru antidepresiva Apo-moclob...

Hladina testosteronu

Dobrý deň ja bych se cgtel optať jaky lekar dela hormonalny testy jako hladina...

Hladina testosteronu

Dobrý den, zhruba po dobu dvou let jsem měl problémy s nadměrnou konzumací alkoholu....

Hladina testosteronu

Dobrý den paní doktorko, na vlstní náklady jsem si nechal udělat test na zjištění...

Hladina TSH a darování oocytů

Dobrý den, před nedávnem jsem byla na odběru krve kvůli darování oocytů. Zjistili...

Hladina TSH a darování oocytů

Dobrý den, před nedávnem jsem byla na odběru krve kvůli darování oocytů. Zjistili...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×