Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Hodnoty k léčení

Endokrinologie iva 7.4.2016

Dobrý den.letos mi byli naměřeny hodnoty Tsh5.154 mU/I(0,55-4,78) ft4nemám letos naměřeny je to na léčbu? se sníženou št.zlázou,Minulý rok jsem měla Tsh 4,550mU/I(0,55-4,78), ft4 17,6 pmol/l(11,5-22.700001).ty hodnoty v závorce jsou ty které máme mít pro normál.funkčnost štítné žlázy?Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

Dobrý den,
jenom z hodnoty TSH to nelze říct. Vaše hodnota TSH je hraniční. Záleží na dalších okolnostech, jaký je obraz štítné žlázy na ultrazvuku, máte pozitivní autoprotilátky a pod. Podle výsledků doplňujicích vyšetření se rozhodne, jestli léčit nebo jenom pozorovat. Rozhodně je potřebné TSH v čase zkontrolovat.
S pozdravem

Související dotazy

Hodnota glykemie
Dobrý den, dne 16.3. 2017 mi byla naměřena hodnota...
6.6 byly hodnoty HCG 202 , 8.6 byly hodnoty 223
Dobrý den , poprosím o radu . Do 2.5 jsem užívala...
Hodnoty laboratorní
Prosím co znamená hodnota v krvi COXB=40? Děkuji MT
Hodnoty AMH
Dobrý den pane doktore, byly mi naměřeny následující...
Zvýšená hodnota kreatininu
Dobrý den, mám vysoké hodnoty kreatininu v krvi. Má...
Hodnota AMH
Dobrý den, pane doktore, je mi 24 let, byla mi zjištěna...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hodnoty hormonů štítné žlázy

Dobrý den, ráda bych získala názor na níže popsané vyšetření štítné žlázy. V...

Hodnoty hormonů štítné žlázy

Dobrý den, moje hodnoty hormonů jsou: S_TSH 0,008, S_fT4 26,8, S_anti TG...

Hodnoty hormonů štítnice v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, dříve jsme se léčila se sníženou fcí štítné žlázy,...

Hodnoty hormonu TSH

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké mohou být důsledky vysokého množství hormonu...

Hodnoty cholesterolu

dobry den,prosim o vysvetleni techto hodnot,muj lekar mi rekl pouze zvysene...

Hodnoty IgA IgG

Dobry den, rocny syn ma od 6m diagnotikovanu ABKM-alergicku formu-otok,problemy...

Hodnoty IgG

Dobrý den pane doktore, jsem asi měsíc po meningoencefalitidě a nyní mi byly...

Hodnoty IGG 200 a IGM 1,66

Dobrý den, v polovině listopadu mi byli zjištěny hodnoty IGG 200 a IGM 1,66....

Hodnoty imunologie

Dobrý večer,byla jsem doporučena na imunologii pro opakované potraty (jedno...

Hodnoty jaterních testů a Essentiale N

Vážený pane doktore, obracím se na Vás s mými problémy. Nedávno jsem byla na...

Hodnoty KO

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamenají uvedené hodnoty v KO: leukocyty...

Hodnoty KO

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat, zda hodnoty u trombocytů - 135,...

Hodnoty koagulace u trombózy ?

Dobrý den, Měla bych dotaz ohledně srážlivosti krve. Možná potřebuji jen uklidnit,lékařka...

HOdnoty krevní laboratoře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výsledky mé krve - viz. příloha. Trpím...

Hodnoty krevního obrazu

Dobrý den, 15-letý syn se léčí už asi 5.rokem se sníženou imunitou, naposledy...

Hodnoty krevního obrazu

Dobrý večer, po odběru krve v rámci preventivní prohlídky mi bylo řečeno, že...

Hodnoty krevního obrazu

Dobrý den, před 14dny mi byl udělat krevní obraz po ukoceniblecby antibiotiky...

Hodnoty krevního obrazu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na krevní obraz který mi byl dělán na hematologii.byla...

Hodnoty krevního obrazu

prosim o odpoved.mam neutrofily leukocity b 72.7 lymfocyty leukocyty b 18.8....

Hodnoty krevního obrazu

Pane doktore, prosím o zhodnocení mého krevního obrazu, jsem žena, 56 let. B...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Plíseň v puse

Dobrý den, měla bych dotaz moje dcera má už přes týden plíseň v puse byly jsme...

Pálení močové trubice po ejakulaci

Dobrý den, trápí mě palení močové trubice po ejakulaci. Palení se neobjevuje...

Pareza plexus brachialis - 3 týdení miminko

Dobrý den, prosím o informaci zda-li je možné u 3 tydeního miminka kreré prodělalo...

Zvýšené ASLO

Dobrý deň, Prosím Vás o radu ohľadne zvýšeného ASLO. Syn ( 15 rokov) mal kožný...

Poštípání hmyzem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné nakazit se boreliózou od bodavého...

Délka rekonvalescence po hysterektomii

Dobrý den, v únoru se mám podrobit totální hysterektomii. Chci se zeptat, jak...

Cukání spodního víčka

Dobrý den,již měsíc a půl mi tiká ve spodním pravém víčku. Je to poněkud velice...

Potničky na prstech

Dobrý den, Poslední měsíc se mi na prsteníčcích na rukou vytváří jakoby potničky....

Reakce na kousnutí komárem

Dobrý den včera se mi z ničeho nic objevila tato vyrážka s modřinami. Je to...

Skvrny po štípnutí komárem-borelioza?

Dobrý den, dvouletého syna poštípal před cca týdnem a půl komár, má asi 16...

Brnění malíčku a části prsteníčku

Dobrý den, v posledních cca 14 dnech pociťuji brnění a necitlivost v malíčku...

Čo sú tie biele bodky okolo korunky žaluďa?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, že čo sú tie biele bodky okolo korinky žaluďa....

Bolest zad

Dobry den, potrebuji pomoct uz nevim jak dal,zhruba pred pul rokem velka bolest...

Flek po vyjmutí klíštěte

Po odejmuti klistete se mi utvoril rudy flek takto vypadajici mam si zajit k...

Bolest břicha a plynatost

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Už týden mě bolí břicho, mám nadměrné větry,...

Genitální herpes a jiné pohlavní nemoci

Dobry den,byl mi zjisten genitalni herpes.mam 8 let pritele.coz znamena ,ze...

Kortikoidy & léky na kůži

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, užívám dlouhodobě kortikoidy (medrol) ale...

Komplikace po SC

Dobrý den, dnes to bude měsíc co jsem rodila CS dvojčátka ve spinální anestezii....

Problémy s močením

Dobry den, tak pred pul rokem jsem nastydla a zacal muj boj s mocenim. Chytl...

BUlka na konečníku

Dobry den je Mi 17 a uz delsi dobu mam na konecniku bulku,ktera je vebku a ne...

Reklama
Zavřít