Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hormonální antikoncepce

Antikoncepce jitka . 6.6.2012

Dobrý večer! Paní doktorko mám takový obyčejný dotaz. Chtěla byc se zeptat, jestli je možné brát hormonální antikoncepci MERCILON brát v kuse a mít mences třeba až za 2 měsíce. P5es léto by se mi to hodilo. Tak bych se vás chtěla zeptat jestli je to možné, jaké je procento otěhotnění a narušení běžného cyklu. Jesli je nějáké větší zdravotní roziko pro tělo. Děkuji, s přáním hezkého večera Svobodová

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Jitko, Mercilon můžete užívat v kuse, jak dlouho budete chtít, nijak si tím nenarušíte cyklus, nezvýšíte tím zdravotní rizika pro těla a před otěhotněním budete spolehlivě chráněna.

Související dotazy

Tromboza u užívání hormonální antikoncepce
Dobrý den, všude se píše, že hormonální antikoncepce...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, mám zavedené nehormonální nitroděložní...
Hormonální antikoncepce
Dobrý večer, druhým rokem beru antikoncepci Foxinette...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, nyní beru HA a zítra dobírám poslední prášek,...
Užívání hormonální antikoncepce
Dobry den, Začala jsem brát antikoncepci Emona, omylem...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, začala jsem užívat hormonální antikoncepci,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hormomální změny

Dobrý den, začala bych asi tím, že poslední tři roky se pohybuji na hranici...

Hormon kortizol

Dobrý den, Trpím poměrně těžkým únavovým syndromem. Chtěla jsem se zeptat,...

Hormon PHT

Dobrý den pane doktore, prosím o radu mám mírně zvýšený hormon příštítných...

Hormon stítné žlázy T3

Dobrý den.. Potřebuju zhubnout a budu brát hormon T3. Chtěl bych se zeptat,...

Hormon TSH - hodnota 0,005

Dobrý den, vyšetřením krve mi byla zjištěna hodnota TSH 0,005. Zjistila jsem,...

Hormon. antikoncepce v UK

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se i v UK dá sehnat HA Jangee nebo...

Hormon.léčba

Dobrý den, dnes jsem si nechala aplikovat první injekci Depo provery. Je mi...

Hormonál.léčba a jiné léky

Dobrý den.Užívám horm. léky anaprex .Jsem po op.prsu pro dg.ca.Chci se zeptat,jestli...

Hormonálně podmíněné akné

Dobrý den. Mám dotaz na akné. Už mám vypozorované, že se mi akné zhoršuje v...

Hormonální a nehormonální tělíska

Dobrý den, je mi 18 let a přemýšlím o zavedení tělíska. Ale mám spoustu otázek....

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, prosím o radu ohledně mé dcery 26 let, která má nález Leiden hetero-zygotní...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, kvůli laparoskopické operaci slepého střeva jsem přestala brát...

Hormonální antikoncepce

DObrý den pane doktore, v úterý jsem si zapoměla vzít HA Mercilon. Ve středu...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den. CHci se zeptat na účinek antikoncepce. Užívám HA Vreya. Dobrala jsem...

Hormonální antikoncepce

DObrý den. Antikoncepci minervu už beru víc jak rok, neměla jsem s ní nikdy...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, začala jsem užívat hormonální antikoncepci, šestý den menstruace...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den. chtěla bych se zeptat, jestli můžu otěhotnět, když jsem brala HA...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, je mi 50 let a paní doktorka mi řekla, že mi již žádnou hormonální...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, cca před 3 lety jsem se začla potýkat s obrovskými bolestmi prsou...

Hormonální antikoncepce

Dobrý den, měla bych otázku ohledně braní HA. Potřebovala bych si posunout...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Předkožka

Dobrý den, delší dobu mě trápí nepříjemné pocity při stahování předkožky, které...

Alergie na rybu - testy

Dobrý den, zdravím Vás a prosím o informaci. Dcera má prokázané alergie na pyl,...

Clostilbegyt

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat. Snažíme se s maželem otěhotnět a můj lékař...

Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte


Akne na penisu

Dobry den, na penise se mi objevil tento ,,pupinek:. Nejsem si jistej co to...

Zavřená zlomenina horního konce radia

dobrý den, před třemi týdny jsem měla pád na bruslích, na pohotovosti mi sdělili,...

Bolest zubu

Dobrý den, asi před měsícem jsem byla u zubařky, která mi vrtala 5 a 6 zub,...

MUDr. Martina Trlicová

Ordinace PL pro děti a dorost

Několik dní mě trápí svědění pokožky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

MUDr. Irena Vermousková

Ordinace stomatologa

Uzavřenost - Asperger syndrom ?

Dobrý den. Mám velký problém s uzavřeností. Mám fobie z lidí a davů, vyhýbám...

Rozlézající se a zvetsujici se bolestivé boláky na zadku

Dobrý den, prosím o pomoc mému příteli kterému je 19 se minulý týden na zadku...

MUDr. Anna Martišková

Privátní dětský lékař, endokrinolog

Sexualita

Dobrý den! Je mi 13, jsem v pubertě. Vždycky jsem chtěl mít ženu, rodinu a děti....

Bradavice, znaménko, melanom?

Vážená paní doktorko/doktore, v oblasti genitálií mám 2 útvary, které mě velice...

Podezření na syfilis nebo jinou pohlavní chorobu.

Dobrý den, je mi 17 let. Jsem gey a už jsem měl 3 partery v nechráněném sexu....

Resistence na krku, uzlina


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×