Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hormonalni profil

Gynekologie Petra 30.11.2014

Dobry den, prosim Vas co znamenaji nasledujici vysledky hormonalniho profilu odebrane 16ty den cyklu?:
07276 DHEA-S 7.67 umol/l (2.68 - 9.23)
02358 LH 10.4 U/l (0.2 - 100)
02728 Progesteron 0.5 nmol/l (0.3 - 300)
01692 Estradiol 89.0 pmol/l (3 - 1000)
01818 FSH 7.6 U/l (0.1 - 200)
02724 Prolaktin 10.2 mU/l (1 - 10000)
03048 TSH 2.160 mU/l (0.350 - 5.600)
02958 Testosteron 1.18 nmol/l (0.22 - 2.90)
Estradiol-ref. meze: Folikul. fáze - 99,0 - 510,0
Ovulace - 350,0 - 1820,0
Luteal. fáze - 180,0 - 1240,0 Folikul. fáze - 99,0 - 510,0
Ovulace - 350,0 - 1820,0
Luteal. fáze - 180,0 - 1240,0
FSH-ref. meze: Folikul. fáze - 3.9 - 8.8
Ovulace - 4.5 - 22.5
Luteal. fáze - 1,8 - 5,1 Folikul. fáze - 3.9 - 8.8
Ovulace - 4.5 - 22.5
Luteal. fáze - 1.8 - 5.1
LH-ref. meze: Folikul. fáze - 2.1 - 10,5
Ovulace - 19.2 - 103.0
Luteál. fáze - 1.2 - 12.9
Těhotenství - 0 - 1,5 Folikul. fáze - 2.1 - 10.5
Ovulace - 19.2 - 103.0
Luteál. fáze - 1.2 - 12.9
Těhotenství - 0 - 1,5
Progesteron-ref. meze: Folikul. fáze - 0.54 - 3.15Ovulace - 14,0 - 89,0
Luteál. fáze - 12.0 - 49.5 Folikul. fáze - 0.54 - 3.15
Ovulace - 14,0 - 89,0
Luteál. fáze - 12.0 - 49.5
Prolaktin-ref. meze: Těhotné - 9,7 - 208,5
Netěhotné - 3.3 - 26,7 Těhotné - 9,7 - 208,5
Netěhotné - 3.3 - 26.7

Odpovídá lékař:

MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance

Dobrý den. Jedná se o fyziologické hladiny hormonů.

Související dotazy

Hormonální profil
Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, jestli hormonální...
Vyšetření hormonálního profilu
Dobrý den, je možno si nechat udělat vyšetření hormonálního...
Výsledky hormonálního profilu
Zdravím, přeji krásný, plánujeme (já 27 let, partner...
Hormonální léčba
Dobrý den, mám za sebou 1,5 roku intenzivní hormonální...
Akne a padání vlasů
Dobrý den, mám několik příznaků:akne,občasné padání...
Špinění před menstruací
Dobry den, chtela bych se zeptat, jiz pul roku me trapi...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hormonální profil

Dobrý den, na doporučení dermatoložky jsem z důvodu hloubkového akné a chloupcích...

Hormonální profil

Dobrý den Bude mi 30 let a již rok se s manželem snažíme o dítě. Gynekoložka...

Hormonální profil

Dobrý den, od května mám vysazenou antikoncepci a snažíme se s manželem o dítě....

Hormonální profil

Dobrý den, může mít horm. nerovnováha vliv na deprese? Měla bych si nechat...

Hormonální profil

Dotaz: Dobrý den, je mi 30 let a byla jsem na vyšetření hormonálního profilu,...

Hormonální profil

Dobrý den, již rok se snažíme o druhé dítě. Tento měsíc jsem byla u gynekologa...

Hormonální profil

Dobrý den, byla jsem na odběru krve poslední den sedmidenní přestávky v užívání...

Hormonální profil

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, jestli hormonální profil potvrdí , že...

Hormonální profil

Dobrý den, ráda bych se zeptala 07/2013 jsem přestala brát HA a chtěla jsem...

Hormonální profil

Dobrý den, je mi 37 let a 2 roky se pokoušíme o miminko. 09/2014 jsem měla zamlklé...

Hormonální profil

Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledku zda je vše v pořádku abych mohla otěhotnět,...

Hormonalni profil

Dobry den, je mi 37,5 let, mam sedmimesicniho syna po IVF, nas nalez byl nevysvetlena...

Hormonální profil

Dobrý den. Třetí den cyklu mi byl dělán hormonální profil. Našla jsem si jaké...

Hormonální profil - PMS - únava

Dobrý den pane doktore, již rok se snažíme o druhé dítě. Příští cyklus se chystám...

Hormonální profil - štítná žláza

Dobrý den, mám laboratorní výsledky hormonálního profilu mimo jiného na štítnou...

Hormonální profil a nepravidelná menstuace

Dobrý den pane doktore, měla bych otázku, před 9 měsíci jsem vysadila po 10...

Hormonální profil v pořádku, OVU testy negativní, ovuluji??

Dobrý den pane doktore. Nedaří se nám s manželem podruhé otěhotnět. Mám problémy...

Hormonální profil v pořádku, OVU testy negativní, ovuluji??

Děkuji za odpověď na mou otázku. Můj gynekolog má nyní 14 dní dovolenou. Naruší...

Hormonalni profil vysvetleni

Dobry den, rada bych se zeptala na vysledky hormonalniho profilu,ktery jsem...

Hormonální přerušení těhotenství

Dobrý den, trpím Neurofibromatózou typ 1 a plánujeme miminko, mám doporučení...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Píštěl

Dobrý den, jsem po operaci perianalni pistele, která byla spojená se střevem...

Zápal plic

Dobry den,prosim o.nastineni moznych variant.od ledna jsem se.lecila ji dvakrat...

Rozdíl aulin a nimesil

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi AULINEM a NIMESILEM a co...

Přetržené vazy v kontníku

Dobrý den, před třemi týdny jsem si při volejbale přetrhal vazy v kotníku při...

Vyšetření střeva

Dobrý deň, Od mala mám problémy s pomalým trávením. Gastroenterolog ma poslal...

Zpožděná menstruace a těhotenství

Dobrý den, chtela bych se zeptat. Užívala jsem hormonalni antikoncepci aa lékař...

Zlomenina nártu

Dobrý den. 9.3.2012 jsem si zlomila zánartní kost. Od té doby mám sádru, nesmím...

Odvykání kouření

Zdravím, zhruba 2-3 týdny zpátky jsem začal žvýkat tabák siberie, protože chci...

Anorektální píštěl

Dobry den, dekuji za predchozi odpovedi, prilozim tentokrate pro jistotu zpravy...

Motání hlavy, pocit na omdlení

Dobrý den, 14 dní zpátky jsem byla se svým otcem na obědě, kdy mi kolem 14:00...

Kůže kolem nehtu a bolest palce

Dobrý den,kůžička mi tlačí na nehet a kvůli tomu mě bolí celý palec prosím poraďte...

Pozitivní těhotenský test u netěhotné

Dobrý den, 2 dny po menstruaci mě vyšel pozitivní těhotenský test, byla jsem...

Únava a polymorfní obtíže

Dobrý den, již přes půl roku mne trápí únava, přestože spím dobře (i 9h, paradoxně...

Tlak při dýchání

Dobrý den, při dýchání me boli v hrudi pri nádechu. Ve středu hrudního koše....

Pálení při močení

Dobry den, měli jsem nechráněný pohlavní styk a přítelkyně 4 den dostala křeč...

Tlak v nose krk

Dobrý den přeji. Již delší dobu mě trápí tlak v nose, ucpaný nos ale nic nevysmrkám,...

Bolesti na prave strane vzadu na boku vzadu

dobry vecer rada bych odvas dostala radu byla jsem na vysetreni ale nic...

Suché lůžko po vytržení zubu

Dobrý den, již několikrát jsem psla do Vaší poradny ohledně tohoto problému....

STUDENÝ NOS

Dobrý den, mám následující problém : občas mám studený nos, okolí očí a studené...

Bolest ramenního kloubu a často ztuhnutá šíje

Dobrý den pane doktore, mám na Vás rovnou dva dotazy. Můj první problém se...