Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hormonalni profil

Petra . 30.11.2014 redakce uLékaře

Dobry den, prosim Vas co znamenaji nasledujici vysledky hormonalniho profilu odebrane 16ty den cyklu?: 07276 DHEA-S 7.67 umol/l (2.68 - 9.23) 02358 LH 10.4 U/l (0.2 - 100) 02728 Progesteron 0.5 nmol/l (0.3 - 300) 01692 Estradiol 89.0 pmol/l (3 - 1000) 01818 FSH 7.6 U/l (0.1 - 200) 02724 Prolaktin 10.2 mU/l (1 - 10000) 03048 TSH 2.160 mU/l (0.350 - 5.600) 02958 Testosteron 1.18 nmol/l (0.22 - 2.90) Estradiol-ref. meze: Folikul. fáze - 99,0 - 510,0 Ovulace - 350,0 - 1820,0 Luteal. fáze - 180,0 - 1240,0 Folikul. fáze - 99,0 - 510,0 Ovulace - 350,0 - 1820,0 Luteal. fáze - 180,0 - 1240,0 FSH-ref. meze: Folikul. fáze - 3.9 - 8.8 Ovulace - 4.5 - 22.5 Luteal. fáze - 1,8 - 5,1 Folikul. fáze - 3.9 - 8.8 Ovulace - 4.5 - 22.5 Luteal. fáze - 1.8 - 5.1 LH-ref. meze: Folikul. fáze - 2.1 - 10,5 Ovulace - 19.2 - 103.0 Luteál. fáze - 1.2 - 12.9 Těhotenství - 0 - 1,5 Folikul. fáze - 2.1 - 10.5 Ovulace - 19.2 - 103.0 Luteál. fáze - 1.2 - 12.9 Těhotenství - 0 - 1,5 Progesteron-ref. meze: Folikul. fáze - 0.54 - 3.15Ovulace - 14,0 - 89,0 Luteál. fáze - 12.0 - 49.5 Folikul. fáze - 0.54 - 3.15 Ovulace - 14,0 - 89,0 Luteál. fáze - 12.0 - 49.5 Prolaktin-ref. meze: Těhotné - 9,7 - 208,5 Netěhotné - 3.3 - 26,7 Těhotné - 9,7 - 208,5 Netěhotné - 3.3 - 26.7

Odpovídá:

MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

Dobrý den. Jedná se o fyziologické hladiny hormonů.

Související dotazy

Hormonální profil
Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, jestli hormonální...
Vyšetření hormonálního profilu
Dobrý den, je možno si nechat udělat vyšetření hormonálního...
Hormonální léčba
Dobrý den, mám za sebou 1,5 roku intenzivní hormonální...
Akne a padání vlasů
Dobrý den, mám několik příznaků:akne,občasné padání...
Výsledky hormonálního profilu
Zdravím, přeji krásný, plánujeme (já 27 let, partner...
Špinění před menstruací
Dobry den, chtela bych se zeptat, jiz pul roku me trapi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hormonální porucha

Dobrý den. Věk: 14let Výška: 179cm Váhá: 59kg Asi už měsíc a několik...

Hormonální porucha

Po kyretáži byl výsledek histologie stromoglandulární disociace,dá se to léčit...

Hormonální porucha

Dobrý den je možné že mi lékař dal na hormonální poruchu (zastavení krvácení)...

Hormonální porucha

Dobrý den, před rokem jsem vysadila po 7letech braní HA, na menstruaci jsem...

Hormonální porucha - otěhotnění?

Dobrý den pane doktore/paní doktorko, chtěli bychom miminko, ale přišly tyto...

Hormonální porucha ?? anemie ??

Dobrý den, mám podezření na onemocnění štítné žlázy, k praktickému lékaři se...

Hormonální porucha po těhotenství, problém s HA ??

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nemůžu mít als. Po šestinedělí jsem...

Hormonalni porucha-nadmerne vypadavani vlasu

Dobry den, asi pred pul rokem mi nadmerne vypadavaly vlasy. Zlepsilo se to,...

Hormonální porucha?

Dobrý den, moje devítiletá dcera se/ od 4 let /léčí na astma. Pravidelně užívá...

Hormonální problém?

Dobrý den paní doktorko.Chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně mých dlouhodobějších...

Hormonální profil

Dobrý den, na doporučení dermatoložky jsem z důvodu hloubkového akné a chloupcích...

Hormonální profil

Dobrý den Bude mi 30 let a již rok se s manželem snažíme o dítě. Gynekoložka...

Hormonální profil

Dobrý den, od května mám vysazenou antikoncepci a snažíme se s manželem o dítě....

Hormonální profil

Dobrý den, může mít horm. nerovnováha vliv na deprese? Měla bych si nechat...

Hormonální profil

Dotaz: Dobrý den, je mi 30 let a byla jsem na vyšetření hormonálního profilu,...

Hormonální profil

Dobrý den, již rok se snažíme o druhé dítě. Tento měsíc jsem byla u gynekologa...

Hormonální profil

Dobrý den, byla jsem na odběru krve poslední den sedmidenní přestávky v užívání...

Hormonální profil

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, jestli hormonální profil potvrdí , že...

Hormonální profil

Dobrý den, ráda bych se zeptala 07/2013 jsem přestala brát HA a chtěla jsem...

Hormonální profil

Dobrý den, je mi 37 let a 2 roky se pokoušíme o miminko. 09/2014 jsem měla zamlklé...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Koutky u úst

Dobrý den,již neustále již přes 2 měsíce mám u úst bolavé koutky.Praktický lékař...

Pískání v uších a motani hlavy

Dobrý den, asi 4 roky mi piska v uších byl jsem s tim na Orl a tam mi bylo řečeno...

Plačící dítě přes den

Dobrý večer, děkuji moc za rychlou odpověď. Malá jde po koupání hned spát kolem...

Navaly tepla do tvare

MAM TAKY PROBLEM: casto mavam navaly tepla do tvare a neviem z coho..bola som...

Kondylomata na penisu

Dobrý den, měl bych se zeptat. Mám už delší dobu potíže s podivnými pupinky...

Zápal plic a rentgen

Dobrý den,mohu se zeptat zda na rentgenu vidí zápal plic ? Mamince ho dělala...

Dlouhodobé nachlazení?

Dobrý den, jsem ve 22. tt, už téměř 2 měsíce mě trápí nachlazení, resp. bolest...

Tlak v krční jamce

Dobrý den, před třemi měsíci mě začalo tlačit v krční jamce, postupem času...

Poraněný prostředníček

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem si při pádu na asfalt, poranil prostředníček....

Červené pupínky u vchodu do pochvy

Dobrý den objevily se mi červené pupínky přímo u vchodu do pochvy. Trochu svědí,...

Parestezie na horních a dolních končetinách

dobry den, mam potize se zvlastnim pocitem na kuzi: popsal bych ho jako svedeni,...

Alkohol a zvýšené jaterní testy

Dobrý večer, vím že je to hrozné ale po velikém množství alkoholu...mam takovéto...

Je to psychika?

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na můj problém. Před 2 lety mi lékaři...

Nespavost

Dobrý den.Už 6let se léčím na psychiatrii s nespavostí.Užīvám již několikåté...

Calgel na zuby moudrosti

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mně aplikace Calgelu na rostoucí "zub...

Poloha dítěte při spánku

Dobrý den, prosím Vás, je v pořádku, že dcera (1,8 r.) spí "přilepená hlavičkou"...

Červený kruh na kůži

Dobrý den, už asi týden mám na zádech červený kroužek, který svědí a pokožka...

PPG

Dobrý den pane doktore. Dá se pomocí měření PPG zjistit sexuální orientace?...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×