Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hormony

Endokrinologie Marcela . 13.2.2011

Ze zahraničí jsem si přivezla potravinový doplněk DHEA, který bych chtěla užívat dlouhodobě. V současné době začínám s HST tibolonem. Je možné, že by se tyto látky nějak negativně ovlivňovaly?

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, je to možné. Rozhodně se o užívání těchto látek společně poraďte se svým ošetřujícím lékařem, který Vám předepsal HRT Tibolon, než začnete DHEA užívat.

Související dotazy

Hormony šť. žl.
Dobrý den, v 15. týdnu těhotenství mi byly vyšetřeny...
Ženske hormony, mohou se dostat do mužskeho těla?
ženske hormony mohou se dostat do mužskeho těla děkuji
Hormony
Dobrý den, je mi 45 leta musela jsem podstoupit kvůli...
Hormony štítné žlázy a hlad
Dobrý den, už asi 3-4 měsíce beru léky na štítnou...
Hormony?
Dobrý den, na uzv prsou mi zjistily uzlikovite zmeny...
Hormonální léčba
Dobrý den, mám za sebou 1,5 roku intenzivní hormonální...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hormonální substituce

Dobrý den, je mi 58 let, před čtyřmi lety jsem přestala používat hormonální...

Hormonální substituce v menopauze

Dobry den,dotaz jsem jiz napsala do oboru ke gynekologovi,ale zajímala by mne...

Hormonální substituční terapie při TS

Mám 25 letou dceru s TS. Ačkoliv byl u ní diagnostikován karyotyp 45 XO, začala...

Hormonalni tablety

dobry den pane doktore rada bych se zeptala ma ginekoložka mi porad pise novofem...

Hormonální terapie po operaci štítné žlázy

Dobrý den, jsem 4 měsíce po TTE (benigní uzel), z původních TSH cca 127,...

Hormonální vyšetření

Dobrý den, zajímalo by mě, kde je nejlepší se nechat hormonálně vyšetřit, zjistit...

Hormonální vyšetření

dobry den,mohu si u svého gynekologa zažádat o hormonální vyšetření ?Kde se...

Hormonální změny

Dobrý den, ráda bych se zeptala na pár věcí. Jelikož můj obvodní lékař není...

Hormonální změny po vysazení antikoncepce

Dobrý den. Chystam se po 5ti letech vysadit HA Jangee 0.03 ,jsou mozne nejake...

Hormonová nerovnováha-Escapelle

Dobrý večer, mám takový dotaz.. Měli jsme s přítelem nechráněný sex, po kterém...

Hormony

Dobrý den. Od 17 let jsem brala antikoncepci a asi po 5 nebo 6 letech jsem...

Hormony

Dobrý den,posledního půl roku mám zdravotní problémy. Bolesti v podbříšku, časté...

Hormony

Dobrý den. Mám takový problém dřív sem žil normální život lásky ,objevováni...

Hormony

Dobrý den jsem 7 měsíců po porodu a chci se zeptat jak dlouho můžou být rozhozeny...

Hormony

Mám velmi nízkou hladinu estradiolu 18, mám se něčeho obávat? Poslední dobou...

Hormony

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Nedávno jsem nachytal kamaráda jak si něco...

Hormony

dobri den pani doktorko je se chci zeptat na vaš nazor mam dceru ma 2 roky amem...

Hormony

Dobrý den, je mi 31 let, mám dvě děti, od posledního porodu jsem rok a půl....

Hormony

Dobry den, chtěla bych se zeptat.Jak to je s hormonama v antikoncepci ? Čím...

Hormony

Dobrý den, je mi 45 leta musela jsem podstoupit kvůli BRCA 2 operaci, odstranění...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocení na zadku


Oteklá předkožka

Dobry den otekla mi predkozka je ruda jsou tam skvrny pri moceni neskutecne...

Alergie na Penicilin


Úzkost, strach, špatné myšlenky


Krevní plazma: darovat, či nedarovat?


Zvětšené krční mandle


MUDr. Alena Novotná

Odborný lékař psychiatrie

Špinění


MUDr. Oldřich Vaněk

Ordinace PL pro dospělé

Bolest hrudního koše


Bolesti prsou


Krevní obraz


Genetika v revmatologii – jakou hraje roli?


Itakem a alkohol

Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, kdyz beru Itakem 0,5 a z toho jeste jen...

Dlouhodobá bolest nohou


Zvýšená teplota


MUDr. Marie Urbanová

Soukromá stomatologická ordinace

Podkolenní šlacha


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×