Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Horni hranice mnozstvi plodove vody

Gynekologie jana 10.12.2013

Dobry den,prosim o vas nazor. Jsem ve 27 tydnu tehotenstvi,mam zkraceny delozni cipek na 10mm. Nyni mi na ultrazvuku sdelili,ze mam horni hranici mnozstvi plodove vody. Docetla jsem se, ze to muse but zpusobeno vyvojovymi vadami plodu. Chci se zeptat,kdyz jsem ve14 tydnu byla na odberu choriovych klku a vysledky byly v poradku,tak se vyvojovych vad jako priciny horni hranice mn.plod.vody nemusim obavat?Nebo se nejake zavazne vady mohly jeste v pozdejsi fazi vytvorit? Test cukrovky byl v poradku,mel by se zopakovat? Nejvice se obavam o zdravi ditete. Dekuji Jana.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Pokud byl test na glukozu negativní není potřeba jej opakovat, jistě jste prodělala screening v...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Odběr plodové vody
Dobrý den, mám dotaz ohledně NT + biochemického screeningu,...
Odběr plodové vody
Dobrý den, je mi 35 let a mám 12letou dceru a 9letého...
Odběr plodové vody
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné si...
Odběr plodové vody
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, do kolikátého týdne...
Větší množstvi plodové vody
Dobry den jsem ve 27 tydnu tehotensvi a na ultrazvuku...
Únik plodové vody
Dobrý den, prosím o radu, před pár dny jsem byla na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hormony štítné žlázy a protilátky

Dobrý den, před rokem jsem měla vysoké hodnoty TSH okolo 22, hormony v normě....

Hormony?

Dobrý den, na uzv prsou mi zjistily uzlikovite zmeny a rekli mi, ze jsou zpusobeny...

Hornerův syndrom

Dobrý den. Řeším aktuálně hledání příčiny Hornerova syndromu, který není moc...

Hornerův syndrom a nádor plic

Dobrý den, v březnu letos jsem prodělala trombózu pod levým kolenem a následně...

Horní cesty dýchací

Dobrý den,byla jsem u doktorky a ta mi řekla že mám jen běžné onemocnění horních...

Horní cesty dýchací - výtok z nosu

Dobrý den, již asi dva roky mám intenzivní problém z horními cesty dýchacími....

Horní dýchací cesty zánět prudusek

Dobry den chci se zeptat jsem teď dlouhodobě pracovně v Turecku a trápí mě horní...

Horní dyspepsie

Dobrý den cca 3 týdny zpět.Sem měl bolesti břicha spojené z průjmem (bez teplot) Bolest...

Horní dyspeptický syndrom

Dobrý den, trápí mě tyto problémy, časté bolesti žaludku a následný pocit na...

Horní dyspeptický syndrom

Mám jistý problém a nejsem si jist zda jít k lékaři a jestli je to vážný nebo...

Horní můstek

Dobrý den,poprosila bych o konzultaci horního můstku.Můj ošetřující lékař pan...

Horni patro v puse

Dobry den chtel jsem se jen zeptat na to belave patro u pusy neni to povlak...

Horní ret po úrazu

Dobrý den, kamarád mě omylem praštil loktem do levého horního rtu, když jsem...

Horní víčka

dobrý den mám dotaz,mám dost převyslá horní víčka a tlačí mně na oči přispívá...

Horní zuby

Dobrý den, již tak 6 let jsem nosila rovnátka nahoře na pevno, a teď v květnu...

Hornony u batolat

dobrý den , mám dcerku 16m v roce stála pravidelně ublinkávala a začali se...

Horomální antikoncepce, kuřáctví a riziko plicní embolie

Mám teprve 16 let,beru už rok hormonální antikoncepci a přes rok kouřím. Dříve...

Horsi dychani

Dobry den, uz delsi dobu me trapi horsi dychani....nekdy bolesti rukou, piskani...

Horsi dychani

Dobry den, je mi 14 let , v lednu jsem mel takovej mensi zachvat, srdce se mi...

Horská turistika v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může být nějak nebezpečné absolvovat...