Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Odběr plodové vody

Mateřství anna . 11.1.2008 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, do kolikátého týdne těhotenství, se dělá odběr plodové vody. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, odběr plodové vody (amniocentéza) se provádí od 15. týdne těhotenství do 24. týdne těhotenství. Po tomto termínu její provedení ztrácí smysl, protože případný potrat pro vrozenou vadu již stejně není možné provést (pokud se nejedná o vadu neslučitelnou se životem).

Související dotazy

Odběr plodové vody
Dobrý den, mám dotaz ohledně NT + biochemického screeningu,...
Odběr plodové vody
Dobrý den, je mi 35 let a mám 12letou dceru a 9letého...
Odběr plodové vody
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné si...
Odběr plodové vody ano-či né?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jsem ve 3 měsíci...
Odběr plodové vody
Dobrý den, letos mi bylo 35 let a v listopadu čekáme...
Hodne plodove vody
Dobry den, chtela bych se zeptat na nadbytek plodove...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Odběr krve, imunita

Dobrý den, v pondělí to budou 3 týdny, co jsem byla na odběru krve na imunologii,...

Odběr moči k vyšetření

Dobry den, jsem 16tt a dvakrat jsem prodelala zanet mocovych cest, preleceno...

Odběr moči k vyšetření

Dobrý den, potřebují názor odborníka. Provedl jsem skríningové vyšetření močí...

Odběr na boreliozu

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, kdo všechno může odebírat krev na boreliózu....

Odběr na trombofilní mutace

Dobrý den, před 16 lety jsme prodělala hluboký zánět žil, příčina nebyla objasněná,...

Odběr plasmy

Dobrý den, chtela bych se zeptat kdy můžu darovat plasmu po dobrani antibiotik...

Odběr plazmy

Dobrý den, už 2x jsme byla darovat plazmu. Poprvé jsem se asi 2 hodiny po odběru...

Odběr plazmy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak často je bezpečné chodit darovat plazmu...

Odběr plazmy a užívání léku

Dobrý den.Dostala jsem předepsaný lék Pentomer retard 400.Chodím každých 14...

Odber plazmy dosledky

Dobry den Pisem Vam ohladom ,toho ze som zaradení ,ako darca krvnej plazmy...

Odběr plodové vody

Dobrý den, letos mi bylo 35 let a v listopadu čekáme druhé miminko. Vzhledem...

Odběr plodové vody

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné si zažádat o odběr plodové...

Odběr plodové vody

Dobrý den, mám dotaz ohledně NT + biochemického screeningu, které jsem podstoupila...

Odběr plodové vody

Dobrý den, je mi 35 let a mám 12letou dceru a 9letého syna. Nyní jsem v osmém...

Odběr plodové vody ano-či né?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jsem ve 3 měsíci a byla jsem na genetice kde...

Odběr po ATB léčbě chlamydií

Dobrý den, spolu s přítelem se léčíme z chlamydií. Užíváme ATB Doxybene 200...

Odběr serologie HIV

Dobrý den, prosím kde Brně se dá podstoupit kvalitní test na nakažení viru HIV....

Odběr spermií pro umělé oplodneni

Dobrý den, rád bych se zeptal jak probíhá odběr spermií pro umělé oplodnění....

Odběr vajíček

Dobry den v patek du darovat vajicka a chtela sem se zeptat jestli predoperacni...

Odběr vzorku stolice

Dostal jsem od lékaře soupravu na odběr vzorku stolice. Pochopil jsem, jak se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×