Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HPV

Pohlavní nemoci jjkm 7.6.2013

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se nemůže, podle fotografie, jednat o nějakou infekční záležitost, např. HPV infekci nebo jde jen o "kožní záhyb".
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, dle fotografie spíše kožní záležitost, typicky jako kondylom to nevypadá.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
HPV
Dobrý den, co jsou HPV viry (obecně), a jaké formy...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...
HPV
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před...
Očkování HPV
Dobrý den, měl jsem pohlavní styk s novou přítelkyni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HPV

Dobrý den. Ráda bych se zeptala čím mohoubýt způsobeny viditelné změny na děložním...

HPV

Dobrý den, mám 2 dotazy. První je: před 4 lety jsem byla na konizaci čípku....

HPV

dobry den,uz 2 roky se snazim otehotnet a kdyz jsem konecne zacla navstevovat...

HPV

Dobrý den, v roce 2007 jsem podstoupila biopsii děložního čípku a teď jsem již...

HPV

Dobrý den, je mi 46 let a na gynekologii mi zjistilli, že se u mě objevil virus...

HPV

Zdravím... nedávno mi byl zjištěn HPV virus.. imunitu mám velmi silnou.. Mám...

HPV

Dobrý den, mám čerstvě přítelkyni, ktera mě asi po 3 týdnech zdělila, že ma...

HPV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné se nakazit hpv virem, když jsem...

HPV

Dobrý den, partnerce bylo diagnostikováno HPV. Jak mám postupovat já, mám...

HPV

Dobrý den, již poněkolikáté mi byly zjištěny změny na děložním čípku při stěrech...

HPV

Dobrý den, před 16 lety jsem byla přípravky od lékaře přeléčena na kondylomata....

HPV


Hpv

Chci se zeptat jestli nutne každy styk s chlapem nakaženym hpv ho zizka take...

HPV

Dobrý den, má nová přítelkyně se mi svěřila, že se lečila v 15ti letech s HPV...

HPV

Dobrý den. Mám dotaz. V červnu to bude rok co mi zjistili vir HPV. Zkoušela...

Hpv - isoprinosin

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Před 4 měsíci mi byl zjištěn poprvé...

HPV - kondylomata

Dobrý den, již půl roku se léčím s kondylomaty, byla jsem na chirurgickém odstanění,...

HPV - kondylomata

Dobrý den, od dubna se léčím s kondylomaty. Poprvé jsem byla na operaci v celkové...

HPV - nový partner po konizaci děložního čípku

Vážený pane doktore, mám tento dotaz. Před 3 lety jsem úspěšně podstoupila konizaci...

HPV - obřízka

Dobrý den, přítelkyni byl zjištěný v lednu tohoto roku HPV virus.Další kontrolu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Adnexektomie

Přeji dobrý den. Bude mi v únoru 50 let a stojím před rozhodnutím, zad si nechat...

Vyhřezlá ploténka


Lék Keppra

Dobrý den, před rokem mi byl nasazen lék Keppra 750-0-750 z důvodu abnormality,...

Větší játra než posledně

Dobrý den, při posledním kontrolním sonu břicha jsem měla v nálezu napsáno:...

Alkohol a játra a slinivka


Genitálni herpes


Ceruloplasmin.

Dobrá den paní dokrotko, mám mírně zvýšenou glukózu na lačno 5,73, CRP 9,6,...

Játra


Kapavka

Při gynekologické prohlídce se zjistilo že jsem nakažená kamavkou a chlamídiemi....

Hodnoty AMH

Dobrý den pane doktore, byly mi naměřeny následující hodnoty testu AMH: Hodnota:...

Cysta na varleti

Dobrý den, před více lety jsem objevil na levém varleti asi 2 cm bulku, urolog...

Zvětšení uzliny na krku


Zánět průdušek

Dobrý den, mám dotaz na nutnost používání antibiotik. Nyní jsem na neschopence...

Hodnoty GMT

Dobrý den. Jsem 15 let po laparoskopické operaci žlučníku, jaterní testy mám...

Sucho v ústech, žízeň.

Dobrý den, delší dobu mne trápí sucho v ústech doprovázený velkou žízní a také...

Hodnota AST vyšší než ALT


Bolesti mezi lopatkami a v trojúhelníku

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,v poslední době se mi stává že mě bolí mezi...

Krvácení během braní antibiotik


Mírně snížená hodnota fT3

Dobry den, me vysledky testu na stitnou zlazu jsou nasledujici: S-TSH (thyreotropin)...

Potíže po operaci žlučníku

Dobrý den, mám steatozu jater a jsem po operaci žlučníku (2010), žlučové kameny...